Изберете Страница

С новия iPad Pro ще дойде и Apple Pencil 2

Нова подобрена версия на стилуса Apple Pencil, може да дебютира заедно с новия iPad Pro тази година, според слухове по веригата за доставки на компанията.

Китайският сайт Wei Feng предполага, че това ще се случи още през март, но според други източници, премиерата на новото поколение iPad ще се забави до втората половина на годината.

По-интересна е обаче информацията за самия стилус, от който се очаква да дойде с магнитни конектори за прикрепяне към таблетите и поддръжка на Smart Connector или безжично зареждане, като патент за тези конектори беше подаден от компанията още през 2015 година.

През август миналата година Bloomberg публикува информация за това, че Apple Pencil 2 ще позволи на потребителите да работят с него в много повече приложения и в цялата операционна система, а непотвърдени до момента слухове сочеха, че той ще може да се използва и с iPhone 7.

Другата насока, в която работи компанията е поддръжката на стилуса и в MacBook Pro, където той ще бъде използван с тракпада на машините, за което говори и прекалено големият му размер при новите MacBook Pro 2016.

Според източници на Digitimes, се очаква новото поколение iPad да бъде представено някъде през дтората половина на годината, като то ще включва 9.7, 10.5 и 12.9 инчови модели и можем да предположим, че тогава ще дебютира и Apple Pencil 2.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Ново видео сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max и iPhone 13 Pro Max

Ново видео сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max и iPhone 13 Pro Max

До премиерата на новата серия iPhone 14 остава по-малко от месец и слуховете за нея се увеличават с всеки изминал ден. Сега нов клип, публикуван в Twitter сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max с този на неговия предшественик 13 Pro Max. iPhone 14 Pro Max on hands good...

Apple вече приготвя предварително записаното си есенно събитие

Apple вече приготвя предварително записаното си есенно събитие

Apple вече е започнала да зиписва виртуалното си есенно събитие, по време на което ще представи новата серия iPhone 14 и Apple Watch Series 8, твърди журналистът Марк Гърман. Въпреки очакванията компанията да възстанови присъствените евенти, журналистът посочва, че...

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

С наближаване на премиерата на iPhone 14, слуховете за новите мадели стават все повече и повече. Последните визират цената им и твърдят, че тя може да започва от 799 долара. Информацията пристига с любезното съдействие на корейския блог Naver и сочи, че iPhone 14 ще...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This