Изберете Страница

Стив Джобс ще получи паметник в National Garden of American Heroes

Стив Джобс ще бъде възпоменат в National Garden of American Heroes, след като името му се появи заедно със стотици други бележити фигури в изпълнителна заповед, подписана от президента Доналд Тръмп.

Според заповедта, подписана в понеделник, градината ще бъде построена в чест на “легендите от миналото на Америка”, а Джобс ще бъде удостоен със статуя в памет на жимота и работата си.

“Всеки човек е избран за въплащение на американския дух на дръзновение и предизвикателство, съвършенство и приключения, смелост и увереност, лоялност и любов. Удивлявайки света с чистата сила на техния пример, всеки един от тях е допринесъл и незаменим за благородната история на Америка, най-добрите глави от която тепърва предстоят” гласи текстът.

Сред другите имена в заповедта можем да срещнем Емили Дикинсън, Уолт Дисни, Арета Франклин, Джеси Оуенс, Майлс Дейвис, Роза Паркс, Никола Тесла, Джон Уейн, Мартин Лутър Кинг младши и някои бивши американски президенти.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Нови рендери на iPhone 14 Pro подчертават промените в дизайна му

Нови рендери на iPhone 14 Pro подчертават промените в дизайна му

Джон Просър сподели нови рендери на iPhone 14 Pro, които ни предоставят най-точния поглед върху бъдещите промени в дизайна му. Във видеото си в каннала Front Page Tech, той разкрива концепцията, създадена от дизайнера Ян Зелбо:...

Има риск iPhone 14 да се забави тази година

Има риск iPhone 14 да се забави тази година

Въпреки че у нас вече не се говори за пандемията от COVID-19 и всички мерки останаха в миналото, в други части на света това не е така. За съжаление точно в един от тези региони се произвежда iPhone - Китай. Все още има риск поне един от предстоящите модели iPhone 14...

iPhone 14 Pro може да предложи Always-On дисплей

iPhone 14 Pro може да предложи Always-On дисплей

Миналогодишните iPhone 13 Pro и 13 Max бяха първите модели на Apple със 120 Hz ProMotion дисплей. Техните наследници тази година ще продължат да използват технологията, но техните дисплеи ще могат да се похвалят с разширена променливост на честотата на опресняване. За...

0 коментара

Подайте коментар