Изберете Страница

Стив Джобс ще получи паметник в National Garden of American Heroes

Стив Джобс ще бъде възпоменат в National Garden of American Heroes, след като името му се появи заедно със стотици други бележити фигури в изпълнителна заповед, подписана от президента Доналд Тръмп.

Според заповедта, подписана в понеделник, градината ще бъде построена в чест на “легендите от миналото на Америка”, а Джобс ще бъде удостоен със статуя в памет на жимота и работата си.

“Всеки човек е избран за въплащение на американския дух на дръзновение и предизвикателство, съвършенство и приключения, смелост и увереност, лоялност и любов. Удивлявайки света с чистата сила на техния пример, всеки един от тях е допринесъл и незаменим за благородната история на Америка, най-добрите глави от която тепърва предстоят” гласи текстът.

Сред другите имена в заповедта можем да срещнем Емили Дикинсън, Уолт Дисни, Арета Франклин, Джеси Оуенс, Майлс Дейвис, Роза Паркс, Никола Тесла, Джон Уейн, Мартин Лутър Кинг младши и някои бивши американски президенти.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

iPhone 15 ще поддържа по-бързо безжично зареждане

iPhone 15 ще поддържа по-бързо безжично зареждане

Wireless Power Consortium работи с Apple по следващото поколение стандарт Qi2, базиран на MagSafe, твърди нов слух. Това ще осигури по-бързи скорости за безжично зареждане за всички 15W Qi зарядни устройства за iPhone 15. Apple поддържа стандарта за безжично зареждане...

iOS 17 ще донесе функцията за интелигентен дисплей за някои модели iPhone

iOS 17 ще донесе функцията за интелигентен дисплей за някои модели iPhone

iOS 17 ще донесе функцията за интелигентен дисплей за някои модели iPhone, твърди Bloomberg, броени дни преди Apple да представи новата операционна система по време на WWDC 2023. Журналистът Марк Гърман посочва, че iOS 17 ще добави нов режим на дисплея, който превръща...

Появиха се изображения на iPhone 16 Pro Max

Появиха се изображения на iPhone 16 Pro Max

Месеци ни делят от премиерата на серията iPhone 15, но 9to5Mac вече публикува първите CAD изображения на iPhone 16 Pro Max. Смята се, че Apple планира да увеличи размерите на дисплея както на iPhone 16 Pro, така и на 16 Pro Max. Както се вижда от изображението,...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This