Изберете Страница

Стив Джобс ще получи паметник в National Garden of American Heroes

Стив Джобс ще бъде възпоменат в National Garden of American Heroes, след като името му се появи заедно със стотици други бележити фигури в изпълнителна заповед, подписана от президента Доналд Тръмп.

Според заповедта, подписана в понеделник, градината ще бъде построена в чест на “легендите от миналото на Америка”, а Джобс ще бъде удостоен със статуя в памет на жимота и работата си.

“Всеки човек е избран за въплащение на американския дух на дръзновение и предизвикателство, съвършенство и приключения, смелост и увереност, лоялност и любов. Удивлявайки света с чистата сила на техния пример, всеки един от тях е допринесъл и незаменим за благородната история на Америка, най-добрите глави от която тепърва предстоят” гласи текстът.

Сред другите имена в заповедта можем да срещнем Емили Дикинсън, Уолт Дисни, Арета Франклин, Джеси Оуенс, Майлс Дейвис, Роза Паркс, Никола Тесла, Джон Уейн, Мартин Лутър Кинг младши и някои бивши американски президенти.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

10-инчовият сгъваем iPad на Apple може да замени гамата iPad Mini

10-инчовият сгъваем iPad на Apple може да замени гамата iPad Mini

10-инчовият сгъваем iPad на Apple може да замени гамата iPad Mini, твърди южнокорейското издание The Elec. Според доклада, компанията е започнала да разработва и 20-инчово сгъваемо устройство, което вероятно ще се превърне в MacBook Pro. 20-инчовото сгъваемо...

Apple пусна iOS 16.2 RC

Apple пусна iOS 16.2 RC

Малко повече от седмица след четвъртите бета версии, Apple пусна iOS 16.2 RC и iPadOS 16.2 RC. Те предлагат криптиране от край до край с възможност за избор на допълнителни функции на iCloud, като опцията ще пристигне за всички потребители в САЩ с официалните версии...

Apple Car вероятно ще стартира през 2026 година на цена под 100 000 долара

Apple Car вероятно ще стартира през 2026 година на цена под 100 000 долара

Apple отдавна работи по свой собствен автоомбил, наричан Apple Car. Проектът носи името Titan и последните слухове сочат, че стартът на автомобила е отложен за 2026 година, а цената му ще е под 100 000 долара. Преди това се очакваше Apple Car да излезе на пазара през...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This