Изберете страница

Собственици на iPhone 7 Plus се оплакват от проблеми с камерата

Напоследък сякаш всеки нов телефон, задължително изпитва някакъв проблем, който засяга поне част от собствениците му. Производството на един смартфон е сложен процес и независимо от контрола за качество, винаги има шанс някои бройки да дадат дефект, след като вече са в ръцете на потребителите. Това се случи и с тези, които след дълго чакане се радват на новите функции на iPhone 7 Plus. 

Освен, че е най-бързият и мощен смартфон в света, iPhone 7 Plus предлага и нова двойна камера с оптично приближение и любимия на много потребители режим Portrait Mode. За съжаление преди няколко седмици собственици на новия флагман на Apple започнаха да се оплакват, че камерата на телефона „умира“. Като казваме умира, имаме предвид точно това – отваряйки приложението, засегнатите от проблема потребители виждат само черен екран.

След кратка проверка в интернет пространството се оказва, че във форумите на Reddit вече има подробна тема по въпроса и освен вече споменатия черен екран, те включват и оцветяване на изображението в зелено или лилаво, съобщения „Emergency iPhone needs to cool down” и загравяна не устройството.

Няма официално становище от страна на Apple по този въпрос, но тези потребители, които са се обърнали за съдействие към Apple Store съобщават, че засегнатите бройки ще бъдат заменени гаранционно. Ако случайно и при вас се появат тези симптомите, не се колебайте да се обърнете към оторизиан сервиз, защото най-вероятно се касае за хардуерен проблем!

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

WWDC 2024 започва на 10 юни

WWDC 2024 започва на 10 юни

Apple официално обяви, че тазгодишната Световна конференция на разработчиците ще се проведе от 10 юни до 14 юни.  Цялата конференция ще е достъпна онлайн за всички разработчици, заедно със специалното събитие в Apple Park на 10 юни. В анонс за пресата, по повод WWDC...

Apple ще ъпдейтва iPhone в магазините си, без да се налага да бъдат вадени от кутията

Apple ще ъпдейтва iPhone в магазините си, без да се налага да бъдат вадени от кутията

Apple се готви да пусне нова система, която ще позволи на персонала в магазина да ъпдейтва безжично софтуера на iPhone преди продажба, без да се налага да ги изважда от опаковката им, съобщи в своя бюлетин Power On, Марк Гърман от Bloomberg. Според него, новата...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This