Изберете Страница

Собственици на iPhone 7 Plus се оплакват от проблеми с камерата

Напоследък сякаш всеки нов телефон, задължително изпитва някакъв проблем, който засяга поне част от собствениците му. Производството на един смартфон е сложен процес и независимо от контрола за качество, винаги има шанс някои бройки да дадат дефект, след като вече са в ръцете на потребителите. Това се случи и с тези, които след дълго чакане се радват на новите функции на iPhone 7 Plus. 

Освен, че е най-бързият и мощен смартфон в света, iPhone 7 Plus предлага и нова двойна камера с оптично приближение и любимия на много потребители режим Portrait Mode. За съжаление преди няколко седмици собственици на новия флагман на Apple започнаха да се оплакват, че камерата на телефона „умира“. Като казваме умира, имаме предвид точно това – отваряйки приложението, засегнатите от проблема потребители виждат само черен екран.

След кратка проверка в интернет пространството се оказва, че във форумите на Reddit вече има подробна тема по въпроса и освен вече споменатия черен екран, те включват и оцветяване на изображението в зелено или лилаво, съобщения „Emergency iPhone needs to cool down” и загравяна не устройството.

Няма официално становище от страна на Apple по този въпрос, но тези потребители, които са се обърнали за съдействие към Apple Store съобщават, че засегнатите бройки ще бъдат заменени гаранционно. Ако случайно и при вас се появат тези симптомите, не се колебайте да се обърнете към оторизиан сервиз, защото най-вероятно се касае за хардуерен проблем!

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги. Наред с това компанията отбеляза спад за фискалното тримесечие с приходи от малко над 117 милиарда долара, или 5% на годишна база, в сравнение със същия период на миналата година. Въпреки...

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей, твърдят последните слухове. Според DigiTimes, устройството ще има 2.1” дисплей и тази информация съответства на споделената миналия месец от Джеф Пу. Настоящият Apple Watch Ultra има около 1.93”...

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Отдавна се носят слухове за дългоочакваната перископна камера, която ще получи iPhone. Според известният анализатор Минг-Чи Куо обаче, тя ще е ексклузивна само за един модел в следващите две поколения - iPhone 15 и 16 Ultra. Тази новина може би е изненадваща, тъй като...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This