Изберете Страница

Собственици на iPhone 7 Plus се оплакват от проблеми с камерата

Напоследък сякаш всеки нов телефон, задължително изпитва някакъв проблем, който засяга поне част от собствениците му. Производството на един смартфон е сложен процес и независимо от контрола за качество, винаги има шанс някои бройки да дадат дефект, след като вече са в ръцете на потребителите. Това се случи и с тези, които след дълго чакане се радват на новите функции на iPhone 7 Plus. 

Освен, че е най-бързият и мощен смартфон в света, iPhone 7 Plus предлага и нова двойна камера с оптично приближение и любимия на много потребители режим Portrait Mode. За съжаление преди няколко седмици собственици на новия флагман на Apple започнаха да се оплакват, че камерата на телефона „умира“. Като казваме умира, имаме предвид точно това – отваряйки приложението, засегнатите от проблема потребители виждат само черен екран.

След кратка проверка в интернет пространството се оказва, че във форумите на Reddit вече има подробна тема по въпроса и освен вече споменатия черен екран, те включват и оцветяване на изображението в зелено или лилаво, съобщения „Emergency iPhone needs to cool down” и загравяна не устройството.

Няма официално становище от страна на Apple по този въпрос, но тези потребители, които са се обърнали за съдействие към Apple Store съобщават, че засегнатите бройки ще бъдат заменени гаранционно. Ако случайно и при вас се появат тези симптомите, не се колебайте да се обърнете към оторизиан сервиз, защото най-вероятно се касае за хардуерен проблем!

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Ново видео сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max и iPhone 13 Pro Max

Ново видео сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max и iPhone 13 Pro Max

До премиерата на новата серия iPhone 14 остава по-малко от месец и слуховете за нея се увеличават с всеки изминал ден. Сега нов клип, публикуван в Twitter сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max с този на неговия предшественик 13 Pro Max. iPhone 14 Pro Max on hands good...

Apple вече приготвя предварително записаното си есенно събитие

Apple вече приготвя предварително записаното си есенно събитие

Apple вече е започнала да зиписва виртуалното си есенно събитие, по време на което ще представи новата серия iPhone 14 и Apple Watch Series 8, твърди журналистът Марк Гърман. Въпреки очакванията компанията да възстанови присъствените евенти, журналистът посочва, че...

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

С наближаване на премиерата на iPhone 14, слуховете за новите мадели стават все повече и повече. Последните визират цената им и твърдят, че тя може да започва от 799 долара. Информацията пристига с любезното съдействие на корейския блог Naver и сочи, че iPhone 14 ще...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This