Изберете страница

Собственици на iPhone 7 Plus се оплакват от проблеми с камерата

Напоследък сякаш всеки нов телефон, задължително изпитва някакъв проблем, който засяга поне част от собствениците му. Производството на един смартфон е сложен процес и независимо от контрола за качество, винаги има шанс някои бройки да дадат дефект, след като вече са в ръцете на потребителите. Това се случи и с тези, които след дълго чакане се радват на новите функции на iPhone 7 Plus. 

Освен, че е най-бързият и мощен смартфон в света, iPhone 7 Plus предлага и нова двойна камера с оптично приближение и любимия на много потребители режим Portrait Mode. За съжаление преди няколко седмици собственици на новия флагман на Apple започнаха да се оплакват, че камерата на телефона „умира“. Като казваме умира, имаме предвид точно това – отваряйки приложението, засегнатите от проблема потребители виждат само черен екран.

След кратка проверка в интернет пространството се оказва, че във форумите на Reddit вече има подробна тема по въпроса и освен вече споменатия черен екран, те включват и оцветяване на изображението в зелено или лилаво, съобщения „Emergency iPhone needs to cool down” и загравяна не устройството.

Няма официално становище от страна на Apple по този въпрос, но тези потребители, които са се обърнали за съдействие към Apple Store съобщават, че засегнатите бройки ще бъдат заменени гаранционно. Ако случайно и при вас се появат тези симптомите, не се колебайте да се обърнете към оторизиан сервиз, защото най-вероятно се касае за хардуерен проблем!

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple подкрепя Глобалния фонд (RED) от 2006 г., като помага за финансиране на програми за ХИВ/СПИН в Африка. През последните 17 години клиентите на гиганта помогнаха за набирането на повече от четвърт милиард долара, осигурявайки на милиони хора достъп до...

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

От няколко години Apple се занимава със софтуерни функции за подобряване на качеството на видеоразговорите през уеб камерата. macOS Sonoma използва по-забавен подход с въвеждането на 3D ефекти с добавена реалност. Тъй като Apple прави и Mac и macOS, тя може да вгражда...

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

Apple трябваше да направи някои корекции в iOS, за да реши проблемите с прегряването на iPhone 15, но сега се появи информация, която предполага, че компанията се кани да направи хардуерни промени през следващата година, за да подобри пасивното охлаждане. Скоро след...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This