Изберете страница

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности.

Тези снимки на макети на iPhone 16 бяха споделени в социалните медии от Сони Диксън. Ето обобщение на някои от промените, които можете да видите благодарение на тях:

  • Action Button и на четирите модела iPhone 16, който момента е достъпен само за iPhone 15 Pro и iPhone 15 Pro Max.
  • Новият Capture Button, разположен от дясната страна на телефоните – на същото място като mmWave 5G антената в Съединените щати в момента. Той ще има механичен дизайн, но с капацитивна повърхност, която поддържа жестове за увеличаване и намаляване.
  • iPhone 16 Pro и iPhone 16 Pro Max са малко по-големи от iPhone 16 и iPhone 16 Plus. Очакванията са, че iPhone 16 Pro ще разполага с 6,3-инчов дисплей (от 6,1 инча), а iPhone 16 Pro Max ще разполага с 6,9-инчов дисплей (от 6,7 инча).
  • Вертикално подравнената камера на iPhone 16 и iPhone 16 Plus, която вероятно ще даде възможност на стандартните модели iPhone 16 да записват пространствено видео за Vision Pro.

Разбира се моделите iPhone 16 и iPhone 16 Pro ще бъдат обявени през септември. Очакваме още доста слухове и изтичания да се появят преди това.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

WWDC 2024 започва на 10 юни

WWDC 2024 започва на 10 юни

Apple официално обяви, че тазгодишната Световна конференция на разработчиците ще се проведе от 10 юни до 14 юни.  Цялата конференция ще е достъпна онлайн за всички разработчици, заедно със специалното събитие в Apple Park на 10 юни. В анонс за пресата, по повод WWDC...

0 коментара

Pin It on Pinterest

Share This