Изберете Страница

Редизайнът на iPhone SE може да остави в миналото прореза на екрана

Макар и бюджетен модел, iPhone SE привлича вниманието на феновете, а и е стабилно перо в продажбите на компанията. Станахме свидетели на безброй слухове за серията iPhone 13, но дали ще има наследник на SE?

Анализаторът Рос Янг посочва, че няколко прототипа iPhone SE са в процес на разработка, но ще трябва да изчакаме малко повече. Според него следващата актуализация на бюджетния модел ще дойде през 2022 и ще включва същия 4.7 инчов екран. Голямата промяна ще е 5G.


Любопитното е, че Янг разказва и за още един модел SE, който ще е с 6.1 инчов дисплей и ще излезе през 2023 година. Тази версия ще има перфорация на екрана, в която ще се помещава предната камера, вместо прорез.

Тази информаця до някъде съвпада с доклада на Куо, който миналия месец посочи, че iPhone SE ще се появи през първата половина на 2022 година и ще включва почти непроменени спецификации, с изключение на поддръжката на 5G.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

WWDC 2023 ще се проведе от 5 до 9 юни

WWDC 2023 ще се проведе от 5 до 9 юни

34-тата световна конференция на разработчиците WWDC 2023 ще се проведе от 5 до 9 юни, съобщи Apple. В по-голямата си част тя ще е онлайн и ще е безплатна за всички разработчици, но компанията планира целодневно специално събитие за избрани разработчици и студенти,...

Siri може да прави запис на екрана в iOS 16.5 Beta 1

Siri може да прави запис на екрана в iOS 16.5 Beta 1

Без да губи ценно време, Apple вече пусна iOS 16.5 Beta 1 за разработчици вчера. С тази версия компанията се съсредоточава върху подобряване на функционалността на Siri и предлага нова функция Screen Recording с гласовия асистент. Вече можете да кажете “Hey Siri,...

Серията iPhone 15 само с eSIM ще бъде пусната в повече региони

Серията iPhone 15 само с eSIM ще бъде пусната в повече региони

Серията iPhone 14 пристигна с поддръжка на eSIM, продължавайки традицията, въведена с iPhone Xs през 2018 година. За пръв път обаче Apple пусна моделите без физически слот за SIM карта в САЩ. Сега слуховете сочат, че гигантът планира да разшири тази си инициатива в...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This