Изберете Страница

Редизайнът на iPhone SE може да остави в миналото прореза на екрана

Макар и бюджетен модел, iPhone SE привлича вниманието на феновете, а и е стабилно перо в продажбите на компанията. Станахме свидетели на безброй слухове за серията iPhone 13, но дали ще има наследник на SE?

Анализаторът Рос Янг посочва, че няколко прототипа iPhone SE са в процес на разработка, но ще трябва да изчакаме малко повече. Според него следващата актуализация на бюджетния модел ще дойде през 2022 и ще включва същия 4.7 инчов екран. Голямата промяна ще е 5G.


Любопитното е, че Янг разказва и за още един модел SE, който ще е с 6.1 инчов дисплей и ще излезе през 2023 година. Тази версия ще има перфорация на екрана, в която ще се помещава предната камера, вместо прорез.

Тази информаця до някъде съвпада с доклада на Куо, който миналия месец посочи, че iPhone SE ще се появи през първата половина на 2022 година и ще включва почти непроменени спецификации, с изключение на поддръжката на 5G.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата, произведен от Sony, който все още не е пуснат на пазара, твърдят последните слухове. Според доклад на Nikkei, Apple ще използва най-новия и съвременен сензор на Sony за предстоящата си серия iPhone 15. Той ще удвои сигнала...

Инженер на Apple разкри подробности за разработката на AirPods Pro 2

Инженер на Apple разкри подробности за разработката на AirPods Pro 2

Инженерът на Apple Есге Андерсен, който работи в акустичния екип на компанията, не вярва, че настоящата Bluetooth технология е ограничаващ фактор за качеството на звука за AirPods. Той разкри някои подробности за разработката на AirPods Pro 2 в интервю за списание...

Apple се е отказала от плановете за евтин Apple Pencil за iPhone

Apple се е отказала от плановете за евтин Apple Pencil за iPhone

Apple е имала планове да представи тази година Apple Pencil с цена от 49 долара, който поддържа iPhone, но се е отказала от устройството в последния момент, твърди нов слух. At the Apple Event in September, Apple was originally going to release a new Apple Pencil...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This