Изберете Страница

Редизайнът на iPhone SE може да остави в миналото прореза на екрана

Макар и бюджетен модел, iPhone SE привлича вниманието на феновете, а и е стабилно перо в продажбите на компанията. Станахме свидетели на безброй слухове за серията iPhone 13, но дали ще има наследник на SE?

Анализаторът Рос Янг посочва, че няколко прототипа iPhone SE са в процес на разработка, но ще трябва да изчакаме малко повече. Според него следващата актуализация на бюджетния модел ще дойде през 2022 и ще включва същия 4.7 инчов екран. Голямата промяна ще е 5G.


Любопитното е, че Янг разказва и за още един модел SE, който ще е с 6.1 инчов дисплей и ще излезе през 2023 година. Тази версия ще има перфорация на екрана, в която ще се помещава предната камера, вместо прорез.

Тази информаця до някъде съвпада с доклада на Куо, който миналия месец посочи, че iPhone SE ще се появи през първата половина на 2022 година и ще включва почти непроменени спецификации, с изключение на поддръжката на 5G.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone през 2022 година на фона на цялостното забавяне на пазара на смартфони, твъди Bloomberg. Компанията е поръчала 90 милиона бройки iPhone 14, колкото и iPhone 13 през същия период на миналата година. Apple очаква да произведе...

Куо: Apple ще увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro

Куо: Apple ще увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro

Apple планира да увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro, твърди известният анализатор Минг-Чи Куо, въпреки че не разкрива точни цифри. В свой пост в Twitter той посочва, че средната продажна цена на цялата гама iPhone 14 ще се увеличи с около 15% в сравнение с...

Процентът на батерията се връща с iOS 16 beta 5

Процентът на батерията се връща с iOS 16 beta 5

Процентът на батерията най-сетне се завръща с последната iOS 16 beta 5. Това беше едно от най-честите желания на потребителите, след като Apple го премахна с пускането на iPhone X. За да бъде активирана опцията, ще трябва да посетите настройките и секцията “батерия”....

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This