Изберете Страница

Промени в платката на iPhone XI предполагат връщане към сатнадртния дизайн

С наближаване на премиерата на новото поколение iPhone през септември, все повече любопитни подробности за него се появяват в интернет пространството. Вече знаем как ще изглежда iPhone XI отвън, а сега имаме възможност да хвърлим поглед и на някои вътрешни компоненти.
Изображенията бяха публикувани от SlashLeaks и сравняват платката на телефона с тази на iPhone X, XS и Xr, които всъщност изполват L-образна форма. Изтичането предоплага връщане към по-стандартен, правоъгълен дизайн и, въпреки че не се очакват големи визуални промени в шасито на следващото поколение смартфони на Apple, извън новия модул на камерата, изглежда вътрешните компоненти също ще бъдат засегнати.
Apple е преработила платката, за да позволи използването на по-голяма батерия и разбира се да направи място за новата, тройна камера, разположена в квадратна формация, която ще бъде позиционирана в дясната част на телефона, оставяйки максимално пространство за батерията от ляво.
Както вече знаете, анализаторът Минг-Чи Куо прогнозира, че батерията на iPhone XI ще увеличи с 20% своя капацитет, докато тази на големия модел – само с 10%. Освен, че това би трябвало да гарантираповече издръжливост, ще осигури и поддържане на двупосочно безжично зареждане за AirPods или Apple Watch. Все пак всичо ще стане ясно след около два месеца, когато Apple представи официално iPhone XI в началото на септември.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги. Наред с това компанията отбеляза спад за фискалното тримесечие с приходи от малко над 117 милиарда долара, или 5% на годишна база, в сравнение със същия период на миналата година. Въпреки...

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей, твърдят последните слухове. Според DigiTimes, устройството ще има 2.1” дисплей и тази информация съответства на споделената миналия месец от Джеф Пу. Настоящият Apple Watch Ultra има около 1.93”...

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Отдавна се носят слухове за дългоочакваната перископна камера, която ще получи iPhone. Според известният анализатор Минг-Чи Куо обаче, тя ще е ексклузивна само за един модел в следващите две поколения - iPhone 15 и 16 Ultra. Тази новина може би е изненадваща, тъй като...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This