Изберете страница

Промени в платката на iPhone XI предполагат връщане към сатнадртния дизайн

С наближаване на премиерата на новото поколение iPhone през септември, все повече любопитни подробности за него се появяват в интернет пространството. Вече знаем как ще изглежда iPhone XI отвън, а сега имаме възможност да хвърлим поглед и на някои вътрешни компоненти.
Изображенията бяха публикувани от SlashLeaks и сравняват платката на телефона с тази на iPhone X, XS и Xr, които всъщност изполват L-образна форма. Изтичането предоплага връщане към по-стандартен, правоъгълен дизайн и, въпреки че не се очакват големи визуални промени в шасито на следващото поколение смартфони на Apple, извън новия модул на камерата, изглежда вътрешните компоненти също ще бъдат засегнати.
Apple е преработила платката, за да позволи използването на по-голяма батерия и разбира се да направи място за новата, тройна камера, разположена в квадратна формация, която ще бъде позиционирана в дясната част на телефона, оставяйки максимално пространство за батерията от ляво.
Както вече знаете, анализаторът Минг-Чи Куо прогнозира, че батерията на iPhone XI ще увеличи с 20% своя капацитет, докато тази на големия модел – само с 10%. Освен, че това би трябвало да гарантираповече издръжливост, ще осигури и поддържане на двупосочно безжично зареждане за AirPods или Apple Watch. Все пак всичо ще стане ясно след около два месеца, когато Apple представи официално iPhone XI в началото на септември.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обяви iOS 18

Apple обяви iOS 18

Apple обяви следващата голяма актуализация на софтуерната си платформа за iPhone – дългоочакваната iOS 18. По време на WWDC 2024 вицепрезидентът по софтуера Крейг Федериги демонстирира многобройните нововъведения, които носи тя, а ние ще се опитаме да вместим...

Какво очакваме от WWDC 2024

Какво очакваме от WWDC 2024

35-ата годишна световна конференция на разработчиците на Apple ще се проведе от 10 юни до 14 юни.  Днес в 20 часа българско време ще се проведе встъпително основно събитие, по време на което ще бъде представен нов софтуер. Очакваме дебюта на iOS 18, iPadOS 18, macOS...

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This