Изберете Страница

Промени в платката на iPhone XI предполагат връщане към сатнадртния дизайн

С наближаване на премиерата на новото поколение iPhone през септември, все повече любопитни подробности за него се появяват в интернет пространството. Вече знаем как ще изглежда iPhone XI отвън, а сега имаме възможност да хвърлим поглед и на някои вътрешни компоненти.
Изображенията бяха публикувани от SlashLeaks и сравняват платката на телефона с тази на iPhone X, XS и Xr, които всъщност изполват L-образна форма. Изтичането предоплага връщане към по-стандартен, правоъгълен дизайн и, въпреки че не се очакват големи визуални промени в шасито на следващото поколение смартфони на Apple, извън новия модул на камерата, изглежда вътрешните компоненти също ще бъдат засегнати.
Apple е преработила платката, за да позволи използването на по-голяма батерия и разбира се да направи място за новата, тройна камера, разположена в квадратна формация, която ще бъде позиционирана в дясната част на телефона, оставяйки максимално пространство за батерията от ляво.
Както вече знаете, анализаторът Минг-Чи Куо прогнозира, че батерията на iPhone XI ще увеличи с 20% своя капацитет, докато тази на големия модел – само с 10%. Освен, че това би трябвало да гарантираповече издръжливост, ще осигури и поддържане на двупосочно безжично зареждане за AirPods или Apple Watch. Все пак всичо ще стане ясно след около два месеца, когато Apple представи официално iPhone XI в началото на септември.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

iPhone 15 Plus изпреварва всички предишни модели iPhone в тест за живота на батерията

iPhone 15 Plus изпреварва всички предишни модели iPhone в тест за живота на батерията

След старта на iPhone 15 идват и първите резултати от тестове на батерията, които обикновено са сред параметрите, вълнуващи най-много потребителите. Apple изтъкна ефективността на 3 nm A17 Pro, така че очакванията бяха iPhone 15 Pro и 15 Pro Max да заемат първото...

iOS 17 ще стане официална по-късно днес

iOS 17 ще стане официална по-късно днес

iOS 17 ще стане официална по-късно днес. След повече от три месеца бета тестове, актуализацията ще е достъпна за iPhone Xr и по-нови модели и ще донесе множество нови функции и подобрения. StandBy StandBy е нов режим на екрана, който ви предоставя полезна информация,...

Ето какво представи Apple на своето събитие Wonderlust

Ето какво представи Apple на своето събитие Wonderlust

Най-очакваните продукти, които Apple представи на своето есенно събитие Wonderlust снощи разбира се са четирите модела от серията iPhone 15. За съжаление, поне за мен, тръпката от представянето на новите продукти някак си вече не е същата, тъй като 99% от слуховете до...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This