Изберете Страница

Промени в платката на iPhone XI предполагат връщане към сатнадртния дизайн

С наближаване на премиерата на новото поколение iPhone през септември, все повече любопитни подробности за него се появяват в интернет пространството. Вече знаем как ще изглежда iPhone XI отвън, а сега имаме възможност да хвърлим поглед и на някои вътрешни компоненти.
Изображенията бяха публикувани от SlashLeaks и сравняват платката на телефона с тази на iPhone X, XS и Xr, които всъщност изполват L-образна форма. Изтичането предоплага връщане към по-стандартен, правоъгълен дизайн и, въпреки че не се очакват големи визуални промени в шасито на следващото поколение смартфони на Apple, извън новия модул на камерата, изглежда вътрешните компоненти също ще бъдат засегнати.
Apple е преработила платката, за да позволи използването на по-голяма батерия и разбира се да направи място за новата, тройна камера, разположена в квадратна формация, която ще бъде позиционирана в дясната част на телефона, оставяйки максимално пространство за батерията от ляво.
Както вече знаете, анализаторът Минг-Чи Куо прогнозира, че батерията на iPhone XI ще увеличи с 20% своя капацитет, докато тази на големия модел – само с 10%. Освен, че това би трябвало да гарантираповече издръжливост, ще осигури и поддържане на двупосочно безжично зареждане за AirPods или Apple Watch. Все пак всичо ще стане ясно след около два месеца, когато Apple представи официално iPhone XI в началото на септември.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple Watch Series 8 ще отчита телесната температура

Apple Watch Series 8 ще отчита телесната температура

Очаква се предстоящият Apple Watch Series 8 да може да отчита телесната температура под някаква форма. Сега журналистът Марк Гърман твърди, че сензорът на часовника ще е достатъчно точен, за да определи дали потребителят има треска. В своя бюлетин Power On Гърман...

Стив Джобс посмъртно ще бъде удостоен с Президентския медал на свободата

Стив Джобс посмъртно ще бъде удостоен с Президентския медал на свободата

Съоснователят на Apple и бивш главен изпълнителен директор Стив Джобс посмъртно ще бъде удостоен с Президентския медал на свободата, обяви Белият дом. Това е най-високото гражданско отличие на САЩ, връчвано на лица, “с изключителен принос за просперитета, ценностите...

Apple е изправена пред правни проблеми с разработката на собствения си 5G модем

Apple е изправена пред правни проблеми с разработката на собствения си 5G модем

Apple е изправена пред правни проблеми с разработката на собствения си 5G модем, гласят последните слухове. Компанията имаше нестабилни отношения с Qualcomm, която беше единственият доставчик на 5G чипове, след като Intel се оттегли. Всъщност Apple закупи модемното...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This