Изберете Страница

Производството на iPhone 12 mini е прекратено поради относително ниски продажби

След множеството слухове, че iPhone 12 mini не се радва на добри продажби, поне спрямо останалите модели от серията, тайванската изследователска фирма TrendForce сега обяви, че производството на устройството вече е прекратено.

Според TrendForce iPhone 12 mini е бил спрян по-рано през второто тримесечие на 2021 година, което предполага, че Apple ще се съсредоточи върху продажбите на наличните бройки, без да произвежда нови устройства.

Пуснатият на пазара през октомври миналата година iPhone 12 mini разполага с 5.4 инчов дисплей и е насочен към феновете на марката, които предпочитат компактния форм-фактор. Цената му в САЩ започва от 699 долара.

Въпреки, че производството на устройството е спряно, то все още е достъпно на Apple.com без забележими забавяния в доставките. iPhone 12 mini се предлага в шест цвята, включително и новата лилава опция, която се продава от края на април.

Все още се очаква компанията да представи iPhone 13 mini по-късно тази година, но слуховете предполагат, че 5.4 инчовият модел ще бъде спрян окончателно през 2022 година.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

С наближаване на премиерата на iPhone 14, слуховете за новите мадели стават все повече и повече. Последните визират цената им и твърдят, че тя може да започва от 799 долара. Информацията пристига с любезното съдействие на корейския блог Naver и сочи, че iPhone 14 ще...

Apple може да пусне iPadOS 16 месец след iOS 16

Apple може да пусне iPadOS 16 месец след iOS 16

Откакто Apple създаде iPadOS, актуализациите на софтуера за таблети излизаха заедно с тези за iPhone, това обаче може да се промени следващия месец, твърди Bloomberg. Apple планира да отложи пускането на iPadOS 16 с около месец, в сравнение с iOS 16, която ще излезе...

Разликите между iPhone 14 и 14 Pro се задълбочават

Разликите между iPhone 14 и 14 Pro се задълбочават

Разликите между iPhone 14 и 14 Pro се задълбочават – Pro моделите ще имат и по-добър OLED панел, твърдят последните слухове. Samsung Display ще използва по-усъвършенствани материали за панелите на iPhone 14 Pro и 14 Pro Max, пише The Elec. Samsung ще използва...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This