Изберете Страница

Появи се информация за капацитета на iPhone 12

Слуховете предполагат, че събитието за стартиране на iPhone 12 ще се проведе на 13 октомври, като по-достъпните 5.4 и 6.1 инчови устройства ще бъдат доставени преди по-скъпите 6.1 и 6.7 Pro модели.

Джон Просър добави още интересна информация към това, което вече сме чували, като предостави подробности за първата доставка, която според него ще бъде изпратена на дистрибуторите на 5 октомври и ще включва 5.4 iPhone 12 mini и по-евтиния 6.1 инчов модел. Просър посочва още, че Pro моделите ще бъдат обявени на същото събитие, но ще се доставят по-късно през ноември.


Според него по-достъпните устройство ще се предлагат с капацитет от 64, 128 и 256 GB, което всъщност си противоречи с друго негово твърдение от май месец тази година, когато обяви, че линията iPhone 12 ще стартира със 128 GB памет. Обяснението на Просър за това противоречие е, че по-старата информация е била дадена дори преди да е стартирал тестът за валидиране на производството и всъщност само iPhone 12 Pro и iPhone 12 Pro Max ще започват от 128 GB.

Всъщност Просър е източник със смесени резултати, що се отнася до информацията за плановете на Apple. През август той заяви, че нови модели Apple Watch и iPad ще бъдат представени чрез прессъобщение, като по-късно дори посочи датата 8 септември, но на този ден не бяха обявени нови продукти. Вместо това Apple изпрати покани за своето събитие Time Flies, където седмица по-късно представи новите часовници и таблети. По-рано този месец обаче, Просър беше точен, като каза, че осмото поколение iPad и по-евтин Apple Watch ще дебютират по време на събитието, но няма да видим iPhone или слушалките AirPods Studio.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Стив Джобс посмъртно ще бъде удостоен с Президентския медал на свободата

Стив Джобс посмъртно ще бъде удостоен с Президентския медал на свободата

Съоснователят на Apple и бивш главен изпълнителен директор Стив Джобс посмъртно ще бъде удостоен с Президентския медал на свободата, обяви Белият дом. Това е най-високото гражданско отличие на САЩ, връчвано на лица, “с изключителен принос за просперитета, ценностите...

Apple е изправена пред правни проблеми с разработката на собствения си 5G модем

Apple е изправена пред правни проблеми с разработката на собствения си 5G модем

Apple е изправена пред правни проблеми с разработката на собствения си 5G модем, гласят последните слухове. Компанията имаше нестабилни отношения с Qualcomm, която беше единственият доставчик на 5G чипове, след като Intel се оттегли. Всъщност Apple закупи модемното...

Навършиха се 15 години, откакто първият iPhone излезе на пазара

Навършиха се 15 години, откакто първият iPhone излезе на пазара

На 29 юни 2007 година дълги опашки нетърпеливи потребители се наредиха пред магазините на Apple, нетърпеливи да се докоснат до първия iPhone. Оттогава светът не е същият! Всъщност устройството беше представено на 9 януари 2007 година, но на доставчиците бяха нужни...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This