Изберете Страница

Появиха се концептуални рендери на iPhone 13 mini

Появиха се нови рендери на iPhone 13 mini, които сочат, че той може би ще е с по-малък прорез и пренаредена конфигурация на задната камера.

Рендерите са базирани на прогнозите на Минг-Чи Куо и изтеклите изображения на предно стъкло за iPhone 13. Те са дело на Svetapple.sk:

Твърди се, че Apple ще пренареди Face ID сензорите, за да направи ноча по-тесен. В резултат предната камера ще се измести вляво, а слушалката ще е в горната част.

Задният панел обаче е мястото, където промените са по-забележими. Като начало двата обектива на камерата вече не са подравнени в права линия, а стоят диагонално. За тях се предполага, че ще са 12 мегапикселов + ултраширока сензор.

Останалата част от дизайна е непроменена, поне според рендерите, а отвътре най-вероятно ще получим A15 Bionic. Ръбовете остават плоски с тънки рамки и лъскав заден панел. Както вече стана ясно, най-вероятно това ще е и последното mini на iPhone.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

iPhone 15 Plus изпреварва всички предишни модели iPhone в тест за живота на батерията

iPhone 15 Plus изпреварва всички предишни модели iPhone в тест за живота на батерията

След старта на iPhone 15 идват и първите резултати от тестове на батерията, които обикновено са сред параметрите, вълнуващи най-много потребителите. Apple изтъкна ефективността на 3 nm A17 Pro, така че очакванията бяха iPhone 15 Pro и 15 Pro Max да заемат първото...

iOS 17 ще стане официална по-късно днес

iOS 17 ще стане официална по-късно днес

iOS 17 ще стане официална по-късно днес. След повече от три месеца бета тестове, актуализацията ще е достъпна за iPhone Xr и по-нови модели и ще донесе множество нови функции и подобрения. StandBy StandBy е нов режим на екрана, който ви предоставя полезна информация,...

Ето какво представи Apple на своето събитие Wonderlust

Ето какво представи Apple на своето събитие Wonderlust

Най-очакваните продукти, които Apple представи на своето есенно събитие Wonderlust снощи разбира се са четирите модела от серията iPhone 15. За съжаление, поне за мен, тръпката от представянето на новите продукти някак си вече не е същата, тъй като 99% от слуховете до...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This