Изберете Страница

Появиха се концептуални рендери на iPhone 13 mini

Появиха се нови рендери на iPhone 13 mini, които сочат, че той може би ще е с по-малък прорез и пренаредена конфигурация на задната камера.

Рендерите са базирани на прогнозите на Минг-Чи Куо и изтеклите изображения на предно стъкло за iPhone 13. Те са дело на Svetapple.sk:

Твърди се, че Apple ще пренареди Face ID сензорите, за да направи ноча по-тесен. В резултат предната камера ще се измести вляво, а слушалката ще е в горната част.

Задният панел обаче е мястото, където промените са по-забележими. Като начало двата обектива на камерата вече не са подравнени в права линия, а стоят диагонално. За тях се предполага, че ще са 12 мегапикселов + ултраширока сензор.

Останалата част от дизайна е непроменена, поне според рендерите, а отвътре най-вероятно ще получим A15 Bionic. Ръбовете остават плоски с тънки рамки и лъскав заден панел. Както вече стана ясно, най-вероятно това ще е и последното mini на iPhone.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

10-инчовият сгъваем iPad на Apple може да замени гамата iPad Mini

10-инчовият сгъваем iPad на Apple може да замени гамата iPad Mini

10-инчовият сгъваем iPad на Apple може да замени гамата iPad Mini, твърди южнокорейското издание The Elec. Според доклада, компанията е започнала да разработва и 20-инчово сгъваемо устройство, което вероятно ще се превърне в MacBook Pro. 20-инчовото сгъваемо...

Apple пусна iOS 16.2 RC

Apple пусна iOS 16.2 RC

Малко повече от седмица след четвъртите бета версии, Apple пусна iOS 16.2 RC и iPadOS 16.2 RC. Те предлагат криптиране от край до край с възможност за избор на допълнителни функции на iCloud, като опцията ще пристигне за всички потребители в САЩ с официалните версии...

Apple Car вероятно ще стартира през 2026 година на цена под 100 000 долара

Apple Car вероятно ще стартира през 2026 година на цена под 100 000 долара

Apple отдавна работи по свой собствен автоомбил, наричан Apple Car. Проектът носи името Titan и последните слухове сочат, че стартът на автомобила е отложен за 2026 година, а цената му ще е под 100 000 долара. Преди това се очакваше Apple Car да излезе на пазара през...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This