Изберете Страница

Появиха се концептуални рендери на iPhone 13 mini

Появиха се нови рендери на iPhone 13 mini, които сочат, че той може би ще е с по-малък прорез и пренаредена конфигурация на задната камера.

Рендерите са базирани на прогнозите на Минг-Чи Куо и изтеклите изображения на предно стъкло за iPhone 13. Те са дело на Svetapple.sk:

Твърди се, че Apple ще пренареди Face ID сензорите, за да направи ноча по-тесен. В резултат предната камера ще се измести вляво, а слушалката ще е в горната част.

Задният панел обаче е мястото, където промените са по-забележими. Като начало двата обектива на камерата вече не са подравнени в права линия, а стоят диагонално. За тях се предполага, че ще са 12 мегапикселов + ултраширока сензор.

Останалата част от дизайна е непроменена, поне според рендерите, а отвътре най-вероятно ще получим A15 Bionic. Ръбовете остават плоски с тънки рамки и лъскав заден панел. Както вече стана ясно, най-вероятно това ще е и последното mini на iPhone.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Нови рендери на iPhone 14 Pro подчертават промените в дизайна му

Нови рендери на iPhone 14 Pro подчертават промените в дизайна му

Джон Просър сподели нови рендери на iPhone 14 Pro, които ни предоставят най-точния поглед върху бъдещите промени в дизайна му. Във видеото си в каннала Front Page Tech, той разкрива концепцията, създадена от дизайнера Ян Зелбо:...

Има риск iPhone 14 да се забави тази година

Има риск iPhone 14 да се забави тази година

Въпреки че у нас вече не се говори за пандемията от COVID-19 и всички мерки останаха в миналото, в други части на света това не е така. За съжаление точно в един от тези региони се произвежда iPhone - Китай. Все още има риск поне един от предстоящите модели iPhone 14...

iPhone 14 Pro може да предложи Always-On дисплей

iPhone 14 Pro може да предложи Always-On дисплей

Миналогодишните iPhone 13 Pro и 13 Max бяха първите модели на Apple със 120 Hz ProMotion дисплей. Техните наследници тази година ще продължат да използват технологията, но техните дисплеи ще могат да се похвалят с разширена променливост на честотата на опресняване. За...

0 коментара

Подайте коментар