Изберете Страница

Появиха се изображения на iPhone 16 Pro Max

Месеци ни делят от премиерата на серията iPhone 15, но 9to5Mac вече публикува първите CAD изображения на iPhone 16 Pro Max. Смята се, че Apple планира да увеличи размерите на дисплея както на iPhone 16 Pro, така и на 16 Pro Max.

Както се вижда от изображението, по-големият модел iPhone 16 Pro вероятно ще носи името iPhone 16 Ultra. Той ще е с приблизително 6.9” дисплей и целият корпус ще нарастне значително. Устройството ще е по-високо, но за щастие само малко по-широко, като общият форм-фактор ще бъде запазен, доколкото е физически възможно.

Приблизителните размери на iPhone 16 Ultra ще са 77.2 х 165 мм с размер на екрана 6.9”. При предстоящия iPhone 15 Pro Max те ще са 76.7 х 159.8 мм при размер на екрана 6.7”.

Известният анализатор Минг-Чи Куо и Рос Йънг вече заявиха, ме по-малкият модел също ще расте, като размерът на дисплея му ще е приблизително 6.3”. Това ще позволи на Apple да монтира перископен вариообектив в iPhone 16 Pro, който за съжаление ще липсва при предстоящия iPhone 15 Pro.

Разбира се все още е рано за точни информация, но множество уважавани източници вече потвърдиха, че гамата iPhone 16 ще има по-големи дисплеи.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

iOS 17 ще стане официална по-късно днес

iOS 17 ще стане официална по-късно днес

iOS 17 ще стане официална по-късно днес. След повече от три месеца бета тестове, актуализацията ще е достъпна за iPhone Xr и по-нови модели и ще донесе множество нови функции и подобрения. StandBy StandBy е нов режим на екрана, който ви предоставя полезна информация,...

Ето какво представи Apple на своето събитие Wonderlust

Ето какво представи Apple на своето събитие Wonderlust

Най-очакваните продукти, които Apple представи на своето есенно събитие Wonderlust снощи разбира се са четирите модела от серията iPhone 15. За съжаление, поне за мен, тръпката от представянето на новите продукти някак си вече не е същата, тъй като 99% от слуховете до...

Само цената на iPhone 15 Pro Max може да се увеличи тази година

Само цената на iPhone 15 Pro Max може да се увеличи тази година

Само цената на iPhone 15 Pro Max може да се увеличи тази година, твърди тайванската компания TrendForce на фона на предишни слухове за увеличение на цените на двата Pro модели в предстоящата серия. Според компанията, iPhone 15 Pro отново ще се продава за 999 долара в...

0 коментара

Pin It on Pinterest

Share This