Изберете страница

Появиха се изображения на iPhone 16 Pro Max

Месеци ни делят от премиерата на серията iPhone 15, но 9to5Mac вече публикува първите CAD изображения на iPhone 16 Pro Max. Смята се, че Apple планира да увеличи размерите на дисплея както на iPhone 16 Pro, така и на 16 Pro Max.

Както се вижда от изображението, по-големият модел iPhone 16 Pro вероятно ще носи името iPhone 16 Ultra. Той ще е с приблизително 6.9” дисплей и целият корпус ще нарастне значително. Устройството ще е по-високо, но за щастие само малко по-широко, като общият форм-фактор ще бъде запазен, доколкото е физически възможно.

Приблизителните размери на iPhone 16 Ultra ще са 77.2 х 165 мм с размер на екрана 6.9”. При предстоящия iPhone 15 Pro Max те ще са 76.7 х 159.8 мм при размер на екрана 6.7”.

Известният анализатор Минг-Чи Куо и Рос Йънг вече заявиха, ме по-малкият модел също ще расте, като размерът на дисплея му ще е приблизително 6.3”. Това ще позволи на Apple да монтира перископен вариообектив в iPhone 16 Pro, който за съжаление ще липсва при предстоящия iPhone 15 Pro.

Разбира се все още е рано за точни информация, но множество уважавани източници вече потвърдиха, че гамата iPhone 16 ще има по-големи дисплеи.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обяви iOS 18

Apple обяви iOS 18

Apple обяви следващата голяма актуализация на софтуерната си платформа за iPhone – дългоочакваната iOS 18. По време на WWDC 2024 вицепрезидентът по софтуера Крейг Федериги демонстирира многобройните нововъведения, които носи тя, а ние ще се опитаме да вместим...

Какво очакваме от WWDC 2024

Какво очакваме от WWDC 2024

35-ата годишна световна конференция на разработчиците на Apple ще се проведе от 10 юни до 14 юни.  Днес в 20 часа българско време ще се проведе встъпително основно събитие, по време на което ще бъде представен нов софтуер. Очакваме дебюта на iOS 18, iPadOS 18, macOS...

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

0 коментара

Pin It on Pinterest

Share This