Изберете страница

Потребители измислиха хитър начин да защитят своите AirPods от крадците

Когато AirPods бяха представени през септември, много хора се шегуваха, че кутийката им прилича на контейнер за конци за чистене на зъби. Това обаче може да се окаже полезно в определени ситуации.

Потребители демонстрираха в социалните мрежи хитър начин за защита на новите безжични слушалки на Apple от кражба, маскирайки ги именно като конци или дъвки, с помощта на стикери.

Разбира се тези стикери са създадени специално за целта и се продават в Etsy за 7.10 долара, но тази цена не може да се сравнява с цената от 159 долара на самите слушалки, нали?

До колко ще сработи тази схема, особено след като беше оповестена в социалните мрежи не е ясно, но все пак идеята не е за подценяване.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This