Изберете Страница

Потребители измислиха хитър начин да защитят своите AirPods от крадците

Когато AirPods бяха представени през септември, много хора се шегуваха, че кутийката им прилича на контейнер за конци за чистене на зъби. Това обаче може да се окаже полезно в определени ситуации.

Потребители демонстрираха в социалните мрежи хитър начин за защита на новите безжични слушалки на Apple от кражба, маскирайки ги именно като конци или дъвки, с помощта на стикери.

Разбира се тези стикери са създадени специално за целта и се продават в Etsy за 7.10 долара, но тази цена не може да се сравнява с цената от 159 долара на самите слушалки, нали?

До колко ще сработи тази схема, особено след като беше оповестена в социалните мрежи не е ясно, но все пак идеята не е за подценяване.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Сгъваемият iPhone ще може сам да се защити при изпускане

Сгъваемият iPhone ще може сам да се защити при изпускане

Apple работи върху технология, която позволява на iPhone или iPad със сгъваем дисплей да откриват изпускане и незабавно да се затварят по пътя към земята, за да минимизират евентуалните щети. Наскоро подадена заявка за патент, наречена “Самоприбиращо се дисплейно...

Нови изображения подкрепят слуховете за solid state бутони в серията iPhone 15

Нови изображения подкрепят слуховете за solid state бутони в серията iPhone 15

Още миналата година известният анализатор Минг-Чи Куо съобщи, че бутоните за сила на звука и включване в серията iPhone 15 ще претърпят генерална промяна. Става въпрос конкретно за двата Pro модела, които ще получат solid state бутони с хаптична връзка, наподобяващи...

iOS 16.4 ще добави Voice Isolation за обажданията

iOS 16.4 ще добави Voice Isolation за обажданията

iOS 16.4 ще предложи нова функция за обажданията, сочат бележките към RC версията, пусната тази седмица. Функцията ще се нарича Voice Isolation и ще дава приоритет на гласа ви, блокирайки околния шум, за да направи разговорите по-ясни. Всъщност Voice Isolation е...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This