Изберете Страница

Потребители измислиха хитър начин да защитят своите AirPods от крадците

Когато AirPods бяха представени през септември, много хора се шегуваха, че кутийката им прилича на контейнер за конци за чистене на зъби. Това обаче може да се окаже полезно в определени ситуации.

Потребители демонстрираха в социалните мрежи хитър начин за защита на новите безжични слушалки на Apple от кражба, маскирайки ги именно като конци или дъвки, с помощта на стикери.

Разбира се тези стикери са създадени специално за целта и се продават в Etsy за 7.10 долара, но тази цена не може да се сравнява с цената от 159 долара на самите слушалки, нали?

До колко ще сработи тази схема, особено след като беше оповестена в социалните мрежи не е ясно, но все пак идеята не е за подценяване.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone през 2022 година на фона на цялостното забавяне на пазара на смартфони, твъди Bloomberg. Компанията е поръчала 90 милиона бройки iPhone 14, колкото и iPhone 13 през същия период на миналата година. Apple очаква да произведе...

Куо: Apple ще увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro

Куо: Apple ще увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro

Apple планира да увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro, твърди известният анализатор Минг-Чи Куо, въпреки че не разкрива точни цифри. В свой пост в Twitter той посочва, че средната продажна цена на цялата гама iPhone 14 ще се увеличи с около 15% в сравнение с...

Процентът на батерията се връща с iOS 16 beta 5

Процентът на батерията се връща с iOS 16 beta 5

Процентът на батерията най-сетне се завръща с последната iOS 16 beta 5. Това беше едно от най-честите желания на потребителите, след като Apple го премахна с пускането на iPhone X. За да бъде активирана опцията, ще трябва да посетите настройките и секцията “батерия”....

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This