Изберете Страница

Нов слух твърди, че Apple Watch Series 6 няма да бъде обявен този месец

Обикновено Apple представя новите модели iPhone и Apple Watch през септември, но тази година е всичко друго, но не и нормална, така че има голям шанс това да повлияе поне малко и на анонсите на компанията.

Малко вероятно е Apple да проведе присъствено събитие за премиерата на iPhone тази година, освен ако то не е ограничено до малка група журналисти. Подобно на WWDC, компанията ще е принудена да проведе презентацията си онлайн, вероятно заедно с прессъобщения, споделени в Apple Newsroom.

Миналия месец Джон Просър заяви, че новите модели Apple Watch и iPad ще бъдат обявени чрез прессъобщение през втората седмица на септември, последвани вероятно от онлайн събитие за iPhone през октомври. Друг доказан източник обаче, който използва псевдонима L0vetodream, твърди, че няма да видим часовниците този месец:


Същият източник разкри в Twitter някои точни подробности за стартирането на новите модели iPhone SE и iPad Pro, по-рано тази година, маркетинговото име macOS Big Sur, функцията за миене на ръце в watchOS 7, текстовата функция Scribble в iPadOS 14 и много други. Ако и сегашното му предположение се окаже вярно, то ще потвърди версията на японския блог Mac Otakara, че Apple планира да представи iPhone 12 и Apple Watch Series 6 по време на събитие през втората половина на октомври. Самият Просър посочва, че през октомври ще има събитие за iPhone, така че е възможно просто да е сбъркал за часовника. Септември обаче със сигурност ще е необичайно празен, без анонсите за нови устройства на Apple, така че може би компанията ще запълни тази празнота с някои други продукти, като преработен iPad Air с дисплей от край до край, по-малък HomePod, нови слушалки, AirTags и Apple TV.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Ново видео сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max и iPhone 13 Pro Max

Ново видео сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max и iPhone 13 Pro Max

До премиерата на новата серия iPhone 14 остава по-малко от месец и слуховете за нея се увеличават с всеки изминал ден. Сега нов клип, публикуван в Twitter сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max с този на неговия предшественик 13 Pro Max. iPhone 14 Pro Max on hands good...

Apple вече приготвя предварително записаното си есенно събитие

Apple вече приготвя предварително записаното си есенно събитие

Apple вече е започнала да зиписва виртуалното си есенно събитие, по време на което ще представи новата серия iPhone 14 и Apple Watch Series 8, твърди журналистът Марк Гърман. Въпреки очакванията компанията да възстанови присъствените евенти, журналистът посочва, че...

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

С наближаване на премиерата на iPhone 14, слуховете за новите мадели стават все повече и повече. Последните визират цената им и твърдят, че тя може да започва от 799 долара. Информацията пристига с любезното съдействие на корейския блог Naver и сочи, че iPhone 14 ще...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This