Изберете страница

Нов слух твърди, че Apple Watch Series 6 няма да бъде обявен този месец

Обикновено Apple представя новите модели iPhone и Apple Watch през септември, но тази година е всичко друго, но не и нормална, така че има голям шанс това да повлияе поне малко и на анонсите на компанията.

Малко вероятно е Apple да проведе присъствено събитие за премиерата на iPhone тази година, освен ако то не е ограничено до малка група журналисти. Подобно на WWDC, компанията ще е принудена да проведе презентацията си онлайн, вероятно заедно с прессъобщения, споделени в Apple Newsroom.

Миналия месец Джон Просър заяви, че новите модели Apple Watch и iPad ще бъдат обявени чрез прессъобщение през втората седмица на септември, последвани вероятно от онлайн събитие за iPhone през октомври. Друг доказан източник обаче, който използва псевдонима L0vetodream, твърди, че няма да видим часовниците този месец:


Същият източник разкри в Twitter някои точни подробности за стартирането на новите модели iPhone SE и iPad Pro, по-рано тази година, маркетинговото име macOS Big Sur, функцията за миене на ръце в watchOS 7, текстовата функция Scribble в iPadOS 14 и много други. Ако и сегашното му предположение се окаже вярно, то ще потвърди версията на японския блог Mac Otakara, че Apple планира да представи iPhone 12 и Apple Watch Series 6 по време на събитие през втората половина на октомври. Самият Просър посочва, че през октомври ще има събитие за iPhone, така че е възможно просто да е сбъркал за часовника. Септември обаче със сигурност ще е необичайно празен, без анонсите за нови устройства на Apple, така че може би компанията ще запълни тази празнота с някои други продукти, като преработен iPad Air с дисплей от край до край, по-малък HomePod, нови слушалки, AirTags и Apple TV.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

iOS 18 ще е с нова визия, базирана на visionOS

iOS 18 ще е с нова визия, базирана на visionOS

Мина доста време, откакто последно Apple направи мащабни промени в дизайнерския език на iOS. Вместо това компанията бавно променя специфични части на системата, като заключения екран с iOS 16 например. Сега обаче се появи слух, според който iOS 18 ще получи нов...

Apple вече е продала до 180 000 очила Vision Pro

Apple вече е продала до 180 000 очила Vision Pro

Apple е продала между 160 000 и 180 000 очила Vision Pro през първия си уикенд с предварителни поръчки, твърди анализаторът Минг-Чи Куо. В нова публикация в Medium Куо посочва, че очилата са разпродадени скоро след отварянето на процеса на предварителна поръчка, като...

Apple премахва приложението за пулсова оксиметрия от часовниците си в САЩ

Apple премахва приложението за пулсова оксиметрия от часовниците си в САЩ

В опит да избегне забраната за внос в САЩ на Apple Watch Series 9 и Ultra 2, причинена от патентен спор с калифорнийската фирма Masimo, Apple премахва приложението си за пулсова оксиметрия, съобщи „Digital Trends”. В писмо от Masimo до съдия от апелативния съд от 15...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This