Изберете Страница

Нов слух твърди, че Apple Watch Series 6 няма да бъде обявен този месец

Обикновено Apple представя новите модели iPhone и Apple Watch през септември, но тази година е всичко друго, но не и нормална, така че има голям шанс това да повлияе поне малко и на анонсите на компанията.

Малко вероятно е Apple да проведе присъствено събитие за премиерата на iPhone тази година, освен ако то не е ограничено до малка група журналисти. Подобно на WWDC, компанията ще е принудена да проведе презентацията си онлайн, вероятно заедно с прессъобщения, споделени в Apple Newsroom.

Миналия месец Джон Просър заяви, че новите модели Apple Watch и iPad ще бъдат обявени чрез прессъобщение през втората седмица на септември, последвани вероятно от онлайн събитие за iPhone през октомври. Друг доказан източник обаче, който използва псевдонима L0vetodream, твърди, че няма да видим часовниците този месец:


Същият източник разкри в Twitter някои точни подробности за стартирането на новите модели iPhone SE и iPad Pro, по-рано тази година, маркетинговото име macOS Big Sur, функцията за миене на ръце в watchOS 7, текстовата функция Scribble в iPadOS 14 и много други. Ако и сегашното му предположение се окаже вярно, то ще потвърди версията на японския блог Mac Otakara, че Apple планира да представи iPhone 12 и Apple Watch Series 6 по време на събитие през втората половина на октомври. Самият Просър посочва, че през октомври ще има събитие за iPhone, така че е възможно просто да е сбъркал за часовника. Септември обаче със сигурност ще е необичайно празен, без анонсите за нови устройства на Apple, така че може би компанията ще запълни тази празнота с някои други продукти, като преработен iPad Air с дисплей от край до край, по-малък HomePod, нови слушалки, AirTags и Apple TV.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple пусна iOS 16.1.2

Apple пусна iOS 16.1.2

Apple пусна iOS 16.1.2 с някои корекции на грешки и оптимизации. Според бележките към изданието, iOS 16.1.2 въвежда подобрена съвместимост с безжични оператори, заедно с оптимизация за Crash Detection за моделите iPhone 14 и 14 Pro. Оптимизирането на Crash Detection...

Apple е изправена пред проблеми с доставките на iPhone 14 Pro и 14 Pro Max

Apple е изправена пред проблеми с доставките на iPhone 14 Pro и 14 Pro Max

Apple е изправена пред проблеми с доставките на iPhone 14 Pro и 14 Pro Max заради протести в основната фабрика на Foxconn в Китай. Според известния анализатор Минг-Чи Куо, доставките на устройствата ще са “значително по-ниски” през последното тримесечие на годината....

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата, произведен от Sony, който все още не е пуснат на пазара, твърдят последните слухове. Според доклад на Nikkei, Apple ще използва най-новия и съвременен сензор на Sony за предстоящата си серия iPhone 15. Той ще удвои сигнала...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This