Изберете Страница

Нов слух твърди, че Apple Watch Series 6 няма да бъде обявен този месец

Обикновено Apple представя новите модели iPhone и Apple Watch през септември, но тази година е всичко друго, но не и нормална, така че има голям шанс това да повлияе поне малко и на анонсите на компанията.

Малко вероятно е Apple да проведе присъствено събитие за премиерата на iPhone тази година, освен ако то не е ограничено до малка група журналисти. Подобно на WWDC, компанията ще е принудена да проведе презентацията си онлайн, вероятно заедно с прессъобщения, споделени в Apple Newsroom.

Миналия месец Джон Просър заяви, че новите модели Apple Watch и iPad ще бъдат обявени чрез прессъобщение през втората седмица на септември, последвани вероятно от онлайн събитие за iPhone през октомври. Друг доказан източник обаче, който използва псевдонима L0vetodream, твърди, че няма да видим часовниците този месец:


Същият източник разкри в Twitter някои точни подробности за стартирането на новите модели iPhone SE и iPad Pro, по-рано тази година, маркетинговото име macOS Big Sur, функцията за миене на ръце в watchOS 7, текстовата функция Scribble в iPadOS 14 и много други. Ако и сегашното му предположение се окаже вярно, то ще потвърди версията на японския блог Mac Otakara, че Apple планира да представи iPhone 12 и Apple Watch Series 6 по време на събитие през втората половина на октомври. Самият Просър посочва, че през октомври ще има събитие за iPhone, така че е възможно просто да е сбъркал за часовника. Септември обаче със сигурност ще е необичайно празен, без анонсите за нови устройства на Apple, така че може би компанията ще запълни тази празнота с някои други продукти, като преработен iPad Air с дисплей от край до край, по-малък HomePod, нови слушалки, AirTags и Apple TV.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Siri може да прави запис на екрана в iOS 16.5 Beta 1

Siri може да прави запис на екрана в iOS 16.5 Beta 1

Без да губи ценно време, Apple вече пусна iOS 16.5 Beta 1 за разработчици вчера. С тази версия компанията се съсредоточава върху подобряване на функционалността на Siri и предлага нова функция Screen Recording с гласовия асистент. Вече можете да кажете “Hey Siri,...

Серията iPhone 15 само с eSIM ще бъде пусната в повече региони

Серията iPhone 15 само с eSIM ще бъде пусната в повече региони

Серията iPhone 14 пристигна с поддръжка на eSIM, продължавайки традицията, въведена с iPhone Xs през 2018 година. За пръв път обаче Apple пусна моделите без физически слот за SIM карта в САЩ. Сега слуховете сочат, че гигантът планира да разшири тази си инициатива в...

iOS 16.4  ще добави някои нови функции

iOS 16.4 ще добави някои нови функции

След почти 6 седмици бета тестове, се очаква iOS 16.4 да бъде пусната официално тази седмица, за да добави някои нови функции за iPhone 8 и по-новите модели. С актуализацията ще пристигнат нови емотикони, въведени с Unicode 15.0, сред които треперещо лице, сърце в три...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This