Изберете Страница

Нов слух твърди, че Apple разработва гейм конзола

Наскоро Apple обяви нови продукти, това обаче далеч не попречи на слуховете, последният от които твърди, че компанията разработва гейм конзола.

Непотвърдената информация предполага, че това ще е преносима хибридна конзола, подобна на Nintendo Switch. Слухът се появи в корейски форум, а в последствие беше споделен и в Twitter от @FrontTron.


Ако се вярва на информацията, конзолата ще включва нов процесор, проектиран от Apple. Според публикацията компанията преговаря с Ubisoft за създаване на игри.

Дали може да се вярва на подобна информация обаче е доста спорно. От една страна преносимите конзоли се радват на значителна популярност, което би могло да привлече вниманието на гиганта. От друга страна обаче, при наличието на iPhone и iPad, компанията едва ли има нужда от още хардуер само за игри. Apple вече има и услуга, посветена на гейминга – Apple Arcade, която наскоро получи голям ъпгрейд и разполага с впечатляващ набор заглавия.

Имаше и редица спекулации, че следващата Apple TV ще е фокусирана върху игрите, но това така и не се случи. Може би все още не е късно, но до тогава трябва да приемем горната информация с известно недоверие, точно както приемаме всички слухове до момента, в който Apple не разкрие реалните си устройства и услуги.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone през 2022 година на фона на цялостното забавяне на пазара на смартфони, твъди Bloomberg. Компанията е поръчала 90 милиона бройки iPhone 14, колкото и iPhone 13 през същия период на миналата година. Apple очаква да произведе...

Куо: Apple ще увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro

Куо: Apple ще увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro

Apple планира да увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro, твърди известният анализатор Минг-Чи Куо, въпреки че не разкрива точни цифри. В свой пост в Twitter той посочва, че средната продажна цена на цялата гама iPhone 14 ще се увеличи с около 15% в сравнение с...

Процентът на батерията се връща с iOS 16 beta 5

Процентът на батерията се връща с iOS 16 beta 5

Процентът на батерията най-сетне се завръща с последната iOS 16 beta 5. Това беше едно от най-честите желания на потребителите, след като Apple го премахна с пускането на iPhone X. За да бъде активирана опцията, ще трябва да посетите настройките и секцията “батерия”....

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This