Изберете Страница

Нов слух твърди, че Apple разработва гейм конзола

Наскоро Apple обяви нови продукти, това обаче далеч не попречи на слуховете, последният от които твърди, че компанията разработва гейм конзола.

Непотвърдената информация предполага, че това ще е преносима хибридна конзола, подобна на Nintendo Switch. Слухът се появи в корейски форум, а в последствие беше споделен и в Twitter от @FrontTron.


Ако се вярва на информацията, конзолата ще включва нов процесор, проектиран от Apple. Според публикацията компанията преговаря с Ubisoft за създаване на игри.

Дали може да се вярва на подобна информация обаче е доста спорно. От една страна преносимите конзоли се радват на значителна популярност, което би могло да привлече вниманието на гиганта. От друга страна обаче, при наличието на iPhone и iPad, компанията едва ли има нужда от още хардуер само за игри. Apple вече има и услуга, посветена на гейминга – Apple Arcade, която наскоро получи голям ъпгрейд и разполага с впечатляващ набор заглавия.

Имаше и редица спекулации, че следващата Apple TV ще е фокусирана върху игрите, но това така и не се случи. Може би все още не е късно, но до тогава трябва да приемем горната информация с известно недоверие, точно както приемаме всички слухове до момента, в който Apple не разкрие реалните си устройства и услуги.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Сгъваемият iPhone ще може сам да се защити при изпускане

Сгъваемият iPhone ще може сам да се защити при изпускане

Apple работи върху технология, която позволява на iPhone или iPad със сгъваем дисплей да откриват изпускане и незабавно да се затварят по пътя към земята, за да минимизират евентуалните щети. Наскоро подадена заявка за патент, наречена “Самоприбиращо се дисплейно...

Нови изображения подкрепят слуховете за solid state бутони в серията iPhone 15

Нови изображения подкрепят слуховете за solid state бутони в серията iPhone 15

Още миналата година известният анализатор Минг-Чи Куо съобщи, че бутоните за сила на звука и включване в серията iPhone 15 ще претърпят генерална промяна. Става въпрос конкретно за двата Pro модела, които ще получат solid state бутони с хаптична връзка, наподобяващи...

iOS 16.4 ще добави Voice Isolation за обажданията

iOS 16.4 ще добави Voice Isolation за обажданията

iOS 16.4 ще предложи нова функция за обажданията, сочат бележките към RC версията, пусната тази седмица. Функцията ще се нарича Voice Isolation и ще дава приоритет на гласа ви, блокирайки околния шум, за да направи разговорите по-ясни. Всъщност Voice Isolation е...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This