Изберете страница

Нов клип показва дизайна на серията iPhone 14

След приключването на WWDC 2022, вниманието пак се насочва към новото поколение iPhone 14, което Apple ще представи тази есен. Нов клип на iUpdate показва дизайна на серията iPhone 14, чрез реалистични макети и можем да видим някои подробности като новия дизайн на дисплея на Pro-моделите с два отвора, по-издадената им камера, както и сравнения с текущите модели от серията iPhone 13:

Всъщност това може би са най-реалистичните макети на iPhone 14, които сме виждали досега. Във видеото можете да забележите, че базовият модел iPhone 14 и iPhone 14 Max са почти идентични с миналогодишните iPhone 13 и iPhone 13 Pro Max. Те имат същия дизайн на прорезите на екрана и същите гърбове. Трябва да отбележим, че това е първата година, в която 6.7” Max ще се предлага с по-леки матови алуминиеви рамки, вместо такива от неръждаема стомана.

Освен тези подробности, няма какво да се отбележи за стандартните два модела, по-интересни са iPhone 14 Pro и 14 Pro Max с новата двойна перфорация на дисплея. Тази промяна е трудно видима на макетите, тъй като те не разполагат с дисплеи. Вижда се и по-изпъкналата камера на iPhone 14 Pro и 14 Pro Max, за която се очаква да разполага с 48 МР основен сензор.

Вече знаем почти всичко за дизайна на серията iPhone 14, както и за подобренията, които ще донесе iOS 16, но да се види всичко това в комбинация на живо, несъмнено ще е вълнуващо. За съжаление ще трябва да изчакаме до есента, стискайки палци премиерата да не се забави.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

iOS 18 ще е с нова визия, базирана на visionOS

iOS 18 ще е с нова визия, базирана на visionOS

Мина доста време, откакто последно Apple направи мащабни промени в дизайнерския език на iOS. Вместо това компанията бавно променя специфични части на системата, като заключения екран с iOS 16 например. Сега обаче се появи слух, според който iOS 18 ще получи нов...

Apple вече е продала до 180 000 очила Vision Pro

Apple вече е продала до 180 000 очила Vision Pro

Apple е продала между 160 000 и 180 000 очила Vision Pro през първия си уикенд с предварителни поръчки, твърди анализаторът Минг-Чи Куо. В нова публикация в Medium Куо посочва, че очилата са разпродадени скоро след отварянето на процеса на предварителна поръчка, като...

Apple премахва приложението за пулсова оксиметрия от часовниците си в САЩ

Apple премахва приложението за пулсова оксиметрия от часовниците си в САЩ

В опит да избегне забраната за внос в САЩ на Apple Watch Series 9 и Ultra 2, причинена от патентен спор с калифорнийската фирма Masimo, Apple премахва приложението си за пулсова оксиметрия, съобщи „Digital Trends”. В писмо от Masimo до съдия от апелативния съд от 15...

0 коментара

Pin It on Pinterest

Share This