Изберете Страница

Нов клип показва дизайна на серията iPhone 14

След приключването на WWDC 2022, вниманието пак се насочва към новото поколение iPhone 14, което Apple ще представи тази есен. Нов клип на iUpdate показва дизайна на серията iPhone 14, чрез реалистични макети и можем да видим някои подробности като новия дизайн на дисплея на Pro-моделите с два отвора, по-издадената им камера, както и сравнения с текущите модели от серията iPhone 13:

Всъщност това може би са най-реалистичните макети на iPhone 14, които сме виждали досега. Във видеото можете да забележите, че базовият модел iPhone 14 и iPhone 14 Max са почти идентични с миналогодишните iPhone 13 и iPhone 13 Pro Max. Те имат същия дизайн на прорезите на екрана и същите гърбове. Трябва да отбележим, че това е първата година, в която 6.7” Max ще се предлага с по-леки матови алуминиеви рамки, вместо такива от неръждаема стомана.

Освен тези подробности, няма какво да се отбележи за стандартните два модела, по-интересни са iPhone 14 Pro и 14 Pro Max с новата двойна перфорация на дисплея. Тази промяна е трудно видима на макетите, тъй като те не разполагат с дисплеи. Вижда се и по-изпъкналата камера на iPhone 14 Pro и 14 Pro Max, за която се очаква да разполага с 48 МР основен сензор.

Вече знаем почти всичко за дизайна на серията iPhone 14, както и за подобренията, които ще донесе iOS 16, но да се види всичко това в комбинация на живо, несъмнено ще е вълнуващо. За съжаление ще трябва да изчакаме до есента, стискайки палци премиерата да не се забави.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Стив Джобс посмъртно ще бъде удостоен с Президентския медал на свободата

Стив Джобс посмъртно ще бъде удостоен с Президентския медал на свободата

Съоснователят на Apple и бивш главен изпълнителен директор Стив Джобс посмъртно ще бъде удостоен с Президентския медал на свободата, обяви Белият дом. Това е най-високото гражданско отличие на САЩ, връчвано на лица, “с изключителен принос за просперитета, ценностите...

Apple е изправена пред правни проблеми с разработката на собствения си 5G модем

Apple е изправена пред правни проблеми с разработката на собствения си 5G модем

Apple е изправена пред правни проблеми с разработката на собствения си 5G модем, гласят последните слухове. Компанията имаше нестабилни отношения с Qualcomm, която беше единственият доставчик на 5G чипове, след като Intel се оттегли. Всъщност Apple закупи модемното...

Навършиха се 15 години, откакто първият iPhone излезе на пазара

Навършиха се 15 години, откакто първият iPhone излезе на пазара

На 29 юни 2007 година дълги опашки нетърпеливи потребители се наредиха пред магазините на Apple, нетърпеливи да се докоснат до първия iPhone. Оттогава светът не е същият! Всъщност устройството беше представено на 9 януари 2007 година, но на доставчиците бяха нужни...

0 коментара

Pin It on Pinterest

Share This