Изберете Страница

Нов клип показва дизайна на серията iPhone 14

След приключването на WWDC 2022, вниманието пак се насочва към новото поколение iPhone 14, което Apple ще представи тази есен. Нов клип на iUpdate показва дизайна на серията iPhone 14, чрез реалистични макети и можем да видим някои подробности като новия дизайн на дисплея на Pro-моделите с два отвора, по-издадената им камера, както и сравнения с текущите модели от серията iPhone 13:

Всъщност това може би са най-реалистичните макети на iPhone 14, които сме виждали досега. Във видеото можете да забележите, че базовият модел iPhone 14 и iPhone 14 Max са почти идентични с миналогодишните iPhone 13 и iPhone 13 Pro Max. Те имат същия дизайн на прорезите на екрана и същите гърбове. Трябва да отбележим, че това е първата година, в която 6.7” Max ще се предлага с по-леки матови алуминиеви рамки, вместо такива от неръждаема стомана.

Освен тези подробности, няма какво да се отбележи за стандартните два модела, по-интересни са iPhone 14 Pro и 14 Pro Max с новата двойна перфорация на дисплея. Тази промяна е трудно видима на макетите, тъй като те не разполагат с дисплеи. Вижда се и по-изпъкналата камера на iPhone 14 Pro и 14 Pro Max, за която се очаква да разполага с 48 МР основен сензор.

Вече знаем почти всичко за дизайна на серията iPhone 14, както и за подобренията, които ще донесе iOS 16, но да се види всичко това в комбинация на живо, несъмнено ще е вълнуващо. За съжаление ще трябва да изчакаме до есента, стискайки палци премиерата да не се забави.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги. Наред с това компанията отбеляза спад за фискалното тримесечие с приходи от малко над 117 милиарда долара, или 5% на годишна база, в сравнение със същия период на миналата година. Въпреки...

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей, твърдят последните слухове. Според DigiTimes, устройството ще има 2.1” дисплей и тази информация съответства на споделената миналия месец от Джеф Пу. Настоящият Apple Watch Ultra има около 1.93”...

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Отдавна се носят слухове за дългоочакваната перископна камера, която ще получи iPhone. Според известният анализатор Минг-Чи Куо обаче, тя ще е ексклузивна само за един модел в следващите две поколения - iPhone 15 и 16 Ultra. Тази новина може би е изненадваща, тъй като...

0 коментара

Pin It on Pinterest

Share This