Изберете Страница

Нов доклад сочи, че всичко което си мислим, че знаем за iPhone 8 е погрешно

Слуховете до момента показват, че Apple има големи планове за тази есен, като се готви да пусне на пазара не един, или два, а цели три нови модела iPhone. Освен напълно обновения iPhone 8, за който се говори, че ще закъснее, тя подготвя актуализирани варианти iPhone 7s/7s Plus, с характеристики от следващо поколение, стъклени задни панели и възможност за безжично зареждане.

Феновете на компанията наистина очакват нещо уникално тази година, след трите поредни, еднотипни като дизайн модела, но един нов доклад предполага, че може би всичко научено до сега е погрешно.

MacGadget публикува в блога си вчера сутринта информацията, че Apple не палнира да актуализира текущите си модели iPhone 7/7 Plus, а вместо това смята да насочи усилията си директно към новото поколение.

За разлика от досегашните твърдения, изданието посочва, че компанията ще представи само два нови модела тази есен – iPhone 8 и iPhone 8 Plus, като се позовава на източници по веригата за доставки на компоненти.

Някои от нашите приятели от Foxconn потвърдиха, че компанията е получила поръчка за два нови модела“ се казва в доклада. „Това означава, че Apple ще представи два, а не три нови смартфона, които ще имат подобен дизайн и задна камера с двоен обектив“.

Разбира се този доклад коренно се различава от всичко, което сме чували до момента, но тъй като изданието има не едно точно попадение, свързано с продуктите на компанията в миналото, може би трябва да погледнем сериозно на него. Все пак няма как да знаем какво ще се случи след пет месеца, така че ще продължим да следим всички слухове за плановете на Apple и да ви информираме за тях своевременно.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

iPhone 15 Plus изпреварва всички предишни модели iPhone в тест за живота на батерията

iPhone 15 Plus изпреварва всички предишни модели iPhone в тест за живота на батерията

След старта на iPhone 15 идват и първите резултати от тестове на батерията, които обикновено са сред параметрите, вълнуващи най-много потребителите. Apple изтъкна ефективността на 3 nm A17 Pro, така че очакванията бяха iPhone 15 Pro и 15 Pro Max да заемат първото...

iOS 17 ще стане официална по-късно днес

iOS 17 ще стане официална по-късно днес

iOS 17 ще стане официална по-късно днес. След повече от три месеца бета тестове, актуализацията ще е достъпна за iPhone Xr и по-нови модели и ще донесе множество нови функции и подобрения. StandBy StandBy е нов режим на екрана, който ви предоставя полезна информация,...

Ето какво представи Apple на своето събитие Wonderlust

Ето какво представи Apple на своето събитие Wonderlust

Най-очакваните продукти, които Apple представи на своето есенно събитие Wonderlust снощи разбира се са четирите модела от серията iPhone 15. За съжаление, поне за мен, тръпката от представянето на новите продукти някак си вече не е същата, тъй като 99% от слуховете до...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This