Изберете страница

Нов доклад сочи, че всичко което си мислим, че знаем за iPhone 8 е погрешно

Слуховете до момента показват, че Apple има големи планове за тази есен, като се готви да пусне на пазара не един, или два, а цели три нови модела iPhone. Освен напълно обновения iPhone 8, за който се говори, че ще закъснее, тя подготвя актуализирани варианти iPhone 7s/7s Plus, с характеристики от следващо поколение, стъклени задни панели и възможност за безжично зареждане.

Феновете на компанията наистина очакват нещо уникално тази година, след трите поредни, еднотипни като дизайн модела, но един нов доклад предполага, че може би всичко научено до сега е погрешно.

MacGadget публикува в блога си вчера сутринта информацията, че Apple не палнира да актуализира текущите си модели iPhone 7/7 Plus, а вместо това смята да насочи усилията си директно към новото поколение.

За разлика от досегашните твърдения, изданието посочва, че компанията ще представи само два нови модела тази есен – iPhone 8 и iPhone 8 Plus, като се позовава на източници по веригата за доставки на компоненти.

Някои от нашите приятели от Foxconn потвърдиха, че компанията е получила поръчка за два нови модела“ се казва в доклада. „Това означава, че Apple ще представи два, а не три нови смартфона, които ще имат подобен дизайн и задна камера с двоен обектив“.

Разбира се този доклад коренно се различава от всичко, което сме чували до момента, но тъй като изданието има не едно точно попадение, свързано с продуктите на компанията в миналото, може би трябва да погледнем сериозно на него. Все пак няма как да знаем какво ще се случи след пет месеца, така че ще продължим да следим всички слухове за плановете на Apple и да ви информираме за тях своевременно.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обяви iOS 18

Apple обяви iOS 18

Apple обяви следващата голяма актуализация на софтуерната си платформа за iPhone – дългоочакваната iOS 18. По време на WWDC 2024 вицепрезидентът по софтуера Крейг Федериги демонстирира многобройните нововъведения, които носи тя, а ние ще се опитаме да вместим...

Какво очакваме от WWDC 2024

Какво очакваме от WWDC 2024

35-ата годишна световна конференция на разработчиците на Apple ще се проведе от 10 юни до 14 юни.  Днес в 20 часа българско време ще се проведе встъпително основно събитие, по време на което ще бъде представен нов софтуер. Очакваме дебюта на iOS 18, iPadOS 18, macOS...

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This