Изберете Страница

Нов доклад сочи, че всичко което си мислим, че знаем за iPhone 8 е погрешно

Слуховете до момента показват, че Apple има големи планове за тази есен, като се готви да пусне на пазара не един, или два, а цели три нови модела iPhone. Освен напълно обновения iPhone 8, за който се говори, че ще закъснее, тя подготвя актуализирани варианти iPhone 7s/7s Plus, с характеристики от следващо поколение, стъклени задни панели и възможност за безжично зареждане.

Феновете на компанията наистина очакват нещо уникално тази година, след трите поредни, еднотипни като дизайн модела, но един нов доклад предполага, че може би всичко научено до сега е погрешно.

MacGadget публикува в блога си вчера сутринта информацията, че Apple не палнира да актуализира текущите си модели iPhone 7/7 Plus, а вместо това смята да насочи усилията си директно към новото поколение.

За разлика от досегашните твърдения, изданието посочва, че компанията ще представи само два нови модела тази есен – iPhone 8 и iPhone 8 Plus, като се позовава на източници по веригата за доставки на компоненти.

Някои от нашите приятели от Foxconn потвърдиха, че компанията е получила поръчка за два нови модела“ се казва в доклада. „Това означава, че Apple ще представи два, а не три нови смартфона, които ще имат подобен дизайн и задна камера с двоен обектив“.

Разбира се този доклад коренно се различава от всичко, което сме чували до момента, но тъй като изданието има не едно точно попадение, свързано с продуктите на компанията в миналото, може би трябва да погледнем сериозно на него. Все пак няма как да знаем какво ще се случи след пет месеца, така че ще продължим да следим всички слухове за плановете на Apple и да ви информираме за тях своевременно.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple е изправена пред правни проблеми с разработката на собствения си 5G модем

Apple е изправена пред правни проблеми с разработката на собствения си 5G модем

Apple е изправена пред правни проблеми с разработката на собствения си 5G модем, гласят последните слухове. Компанията имаше нестабилни отношения с Qualcomm, която беше единственият доставчик на 5G чипове, след като Intel се оттегли. Всъщност Apple закупи модемното...

Навършиха се 15 години, откакто първият iPhone излезе на пазара

Навършиха се 15 години, откакто първият iPhone излезе на пазара

На 29 юни 2007 година дълги опашки нетърпеливи потребители се наредиха пред магазините на Apple, нетърпеливи да се докоснат до първия iPhone. Оттогава светът не е същият! Всъщност устройството беше представено на 9 януари 2007 година, но на доставчиците бяха нужни...

Apple Watch може да бъде забранен в САЩ заради патентно дело

Apple Watch може да бъде забранен в САЩ заради патентно дело

Съдия на Международната търговска комисия издаде първоначална констатация, според която Apple е нарушила патентована ЕКГ технология на AliveCor и това може да доведе до забраната на Apple Watch в САЩ. След като заведе дело за нарушаване на патенти срещу Apple през...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This