Изберете Страница

Нов доклад сочи, че всичко което си мислим, че знаем за iPhone 8 е погрешно

Слуховете до момента показват, че Apple има големи планове за тази есен, като се готви да пусне на пазара не един, или два, а цели три нови модела iPhone. Освен напълно обновения iPhone 8, за който се говори, че ще закъснее, тя подготвя актуализирани варианти iPhone 7s/7s Plus, с характеристики от следващо поколение, стъклени задни панели и възможност за безжично зареждане.

Феновете на компанията наистина очакват нещо уникално тази година, след трите поредни, еднотипни като дизайн модела, но един нов доклад предполага, че може би всичко научено до сега е погрешно.

MacGadget публикува в блога си вчера сутринта информацията, че Apple не палнира да актуализира текущите си модели iPhone 7/7 Plus, а вместо това смята да насочи усилията си директно към новото поколение.

За разлика от досегашните твърдения, изданието посочва, че компанията ще представи само два нови модела тази есен – iPhone 8 и iPhone 8 Plus, като се позовава на източници по веригата за доставки на компоненти.

Някои от нашите приятели от Foxconn потвърдиха, че компанията е получила поръчка за два нови модела“ се казва в доклада. „Това означава, че Apple ще представи два, а не три нови смартфона, които ще имат подобен дизайн и задна камера с двоен обектив“.

Разбира се този доклад коренно се различава от всичко, което сме чували до момента, но тъй като изданието има не едно точно попадение, свързано с продуктите на компанията в миналото, може би трябва да погледнем сериозно на него. Все пак няма как да знаем какво ще се случи след пет месеца, така че ще продължим да следим всички слухове за плановете на Apple и да ви информираме за тях своевременно.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple пусна iOS 16.1.2

Apple пусна iOS 16.1.2

Apple пусна iOS 16.1.2 с някои корекции на грешки и оптимизации. Според бележките към изданието, iOS 16.1.2 въвежда подобрена съвместимост с безжични оператори, заедно с оптимизация за Crash Detection за моделите iPhone 14 и 14 Pro. Оптимизирането на Crash Detection...

Apple е изправена пред проблеми с доставките на iPhone 14 Pro и 14 Pro Max

Apple е изправена пред проблеми с доставките на iPhone 14 Pro и 14 Pro Max

Apple е изправена пред проблеми с доставките на iPhone 14 Pro и 14 Pro Max заради протести в основната фабрика на Foxconn в Китай. Според известния анализатор Минг-Чи Куо, доставките на устройствата ще са “значително по-ниски” през последното тримесечие на годината....

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата, произведен от Sony, който все още не е пуснат на пазара, твърдят последните слухове. Според доклад на Nikkei, Apple ще използва най-новия и съвременен сензор на Sony за предстоящата си серия iPhone 15. Той ще удвои сигнала...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This