Изберете Страница

Нови рендери на iPhone 14 Pro подчертават промените в дизайна му

Джон Просър сподели нови рендери на iPhone 14 Pro, които ни предоставят най-точния поглед върху бъдещите промени в дизайна му. Във видеото си в каннала Front Page Tech, той разкрива концепцията, създадена от дизайнера Ян Зелбо:

Рендерите отразяват повечето слухове до сега, сред които и CAD визуализации с размери, изтекли схеми, изображения на кейсове и др. Счита се, че вместо ноч iPhone 14 Pro ще предложи два изрязани отвора за камерата и Face ID, което пък ще доведе до значителна разлика във външния му вид отпред.

Що се отнася до задната му част, най-значимата промяна ще е в масива на камерата, който ще съдържа 48 МР сензор с възможност за запис на 8К видео. Това разбира се ще доведе до уголемяване на самия масив от камери, който ще е по-изпъкнал от този на предшествениците му.

Рендерите показват и по-заоблените ъгли на iPhone 14 Pro, които според слуховете компанията е била принудена да промени заради по-голямата камера. Фокусът е върху новия лилав цвят, определян като уникален, в който телефонът ще дебютира по-късно тази година, но има и изображения на Silver, Graphite и Gold опциите на iPhone 14 Pro.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги. Наред с това компанията отбеляза спад за фискалното тримесечие с приходи от малко над 117 милиарда долара, или 5% на годишна база, в сравнение със същия период на миналата година. Въпреки...

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей, твърдят последните слухове. Според DigiTimes, устройството ще има 2.1” дисплей и тази информация съответства на споделената миналия месец от Джеф Пу. Настоящият Apple Watch Ultra има около 1.93”...

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Отдавна се носят слухове за дългоочакваната перископна камера, която ще получи iPhone. Според известният анализатор Минг-Чи Куо обаче, тя ще е ексклузивна само за един модел в следващите две поколения - iPhone 15 и 16 Ultra. Тази новина може би е изненадваща, тъй като...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This