Изберете страница

Нови рендери на iPhone 14 Pro подчертават промените в дизайна му

Джон Просър сподели нови рендери на iPhone 14 Pro, които ни предоставят най-точния поглед върху бъдещите промени в дизайна му. Във видеото си в каннала Front Page Tech, той разкрива концепцията, създадена от дизайнера Ян Зелбо:

Рендерите отразяват повечето слухове до сега, сред които и CAD визуализации с размери, изтекли схеми, изображения на кейсове и др. Счита се, че вместо ноч iPhone 14 Pro ще предложи два изрязани отвора за камерата и Face ID, което пък ще доведе до значителна разлика във външния му вид отпред.

Що се отнася до задната му част, най-значимата промяна ще е в масива на камерата, който ще съдържа 48 МР сензор с възможност за запис на 8К видео. Това разбира се ще доведе до уголемяване на самия масив от камери, който ще е по-изпъкнал от този на предшествениците му.

Рендерите показват и по-заоблените ъгли на iPhone 14 Pro, които според слуховете компанията е била принудена да промени заради по-голямата камера. Фокусът е върху новия лилав цвят, определян като уникален, в който телефонът ще дебютира по-късно тази година, но има и изображения на Silver, Graphite и Gold опциите на iPhone 14 Pro.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

iOS 18 ще е с нова визия, базирана на visionOS

iOS 18 ще е с нова визия, базирана на visionOS

Мина доста време, откакто последно Apple направи мащабни промени в дизайнерския език на iOS. Вместо това компанията бавно променя специфични части на системата, като заключения екран с iOS 16 например. Сега обаче се появи слух, според който iOS 18 ще получи нов...

Apple вече е продала до 180 000 очила Vision Pro

Apple вече е продала до 180 000 очила Vision Pro

Apple е продала между 160 000 и 180 000 очила Vision Pro през първия си уикенд с предварителни поръчки, твърди анализаторът Минг-Чи Куо. В нова публикация в Medium Куо посочва, че очилата са разпродадени скоро след отварянето на процеса на предварителна поръчка, като...

Apple премахва приложението за пулсова оксиметрия от часовниците си в САЩ

Apple премахва приложението за пулсова оксиметрия от часовниците си в САЩ

В опит да избегне забраната за внос в САЩ на Apple Watch Series 9 и Ultra 2, причинена от патентен спор с калифорнийската фирма Masimo, Apple премахва приложението си за пулсова оксиметрия, съобщи „Digital Trends”. В писмо от Masimo до съдия от апелативния съд от 15...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This