Изберете Страница

Нови рендери на iPhone 14 Pro подчертават промените в дизайна му

Джон Просър сподели нови рендери на iPhone 14 Pro, които ни предоставят най-точния поглед върху бъдещите промени в дизайна му. Във видеото си в каннала Front Page Tech, той разкрива концепцията, създадена от дизайнера Ян Зелбо:

Рендерите отразяват повечето слухове до сега, сред които и CAD визуализации с размери, изтекли схеми, изображения на кейсове и др. Счита се, че вместо ноч iPhone 14 Pro ще предложи два изрязани отвора за камерата и Face ID, което пък ще доведе до значителна разлика във външния му вид отпред.

Що се отнася до задната му част, най-значимата промяна ще е в масива на камерата, който ще съдържа 48 МР сензор с възможност за запис на 8К видео. Това разбира се ще доведе до уголемяване на самия масив от камери, който ще е по-изпъкнал от този на предшествениците му.

Рендерите показват и по-заоблените ъгли на iPhone 14 Pro, които според слуховете компанията е била принудена да промени заради по-голямата камера. Фокусът е върху новия лилав цвят, определян като уникален, в който телефонът ще дебютира по-късно тази година, но има и изображения на Silver, Graphite и Gold опциите на iPhone 14 Pro.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Стив Джобс посмъртно ще бъде удостоен с Президентския медал на свободата

Стив Джобс посмъртно ще бъде удостоен с Президентския медал на свободата

Съоснователят на Apple и бивш главен изпълнителен директор Стив Джобс посмъртно ще бъде удостоен с Президентския медал на свободата, обяви Белият дом. Това е най-високото гражданско отличие на САЩ, връчвано на лица, “с изключителен принос за просперитета, ценностите...

Apple е изправена пред правни проблеми с разработката на собствения си 5G модем

Apple е изправена пред правни проблеми с разработката на собствения си 5G модем

Apple е изправена пред правни проблеми с разработката на собствения си 5G модем, гласят последните слухове. Компанията имаше нестабилни отношения с Qualcomm, която беше единственият доставчик на 5G чипове, след като Intel се оттегли. Всъщност Apple закупи модемното...

Навършиха се 15 години, откакто първият iPhone излезе на пазара

Навършиха се 15 години, откакто първият iPhone излезе на пазара

На 29 юни 2007 година дълги опашки нетърпеливи потребители се наредиха пред магазините на Apple, нетърпеливи да се докоснат до първия iPhone. Оттогава светът не е същият! Всъщност устройството беше представено на 9 януари 2007 година, но на доставчиците бяха нужни...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This