Изберете страница

Нови изображения разкриват дизайна на iPhone 15 Pro

Нови изображения разкриват дизайна на iPhone 15 Pro и ексклузивни подробности за устройството. Те бяха публикувани от 9to5Mac под формата на CAD рендери и са базирани на подробности, получени от производителите на MFi аксесоари и други източници.

Говори се, че iPhone 15 Pro ще е значителен ъпгрейд, благодарение на изцяло нов титаниев корпус с по-закръглен дизайн и фини ръбове. В допълнение към това Apple отново ще увеличи размера на камерите, като издатината е по-голяма, а лещите – по-изпъкнали.

Слуховете гласят, че iPhone 15 Pro ще разполага с изцяло нова сензорна технология, която ще улавя повече светлина и ще намали преекспонирането или недостатъчното експониране при определени настройки.

Освен това всички модели в тазгодишната серия ще пристигнат с USB-C порт, а изображенията показват уникална метална рамка с оребрена текстура. Типично в стила на Apple, най-бързото зареждане ще е ограничено до USB-C кабели, сертифицирани от компанията.

Бутоните ще са с хаптична обратна връзка, която ще емулира движението на механични бутони, благодарение на два нови хаптични двигателя. Компанията ще продължи да намалява размера на рамките, като тази година iPhone 15 Pro ще има само 1.55 мм рамка, а предното и задното стъкло ще са с фина извивка, сливайки се с нея.

Устройството ще получи и изцяло нов тъмночервен цвят, чийто код е 410D0D. Говори се, че той ще се присъедини към обичайните White, Space Black и Gold и ще замени Deep Purple.

Поради по-тънките рамки и същия общ размер на екрана, iPhone 15 Pro ще е по-малък от своя предшественик, а заоблените му ръбове ще го направят много по-удобен за държане. Размерите му ще са 146.47 х 70.46 х 8.24 мм.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple подкрепя Глобалния фонд (RED) от 2006 г., като помага за финансиране на програми за ХИВ/СПИН в Африка. През последните 17 години клиентите на гиганта помогнаха за набирането на повече от четвърт милиард долара, осигурявайки на милиони хора достъп до...

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

От няколко години Apple се занимава със софтуерни функции за подобряване на качеството на видеоразговорите през уеб камерата. macOS Sonoma използва по-забавен подход с въвеждането на 3D ефекти с добавена реалност. Тъй като Apple прави и Mac и macOS, тя може да вгражда...

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

Apple трябваше да направи някои корекции в iOS, за да реши проблемите с прегряването на iPhone 15, но сега се появи информация, която предполага, че компанията се кани да направи хардуерни промени през следващата година, за да подобри пасивното охлаждане. Скоро след...

0 коментара

Pin It on Pinterest

Share This