Изберете страница

Нови изображения разкриват дизайна на iPhone 15 Pro

Нови изображения разкриват дизайна на iPhone 15 Pro и ексклузивни подробности за устройството. Те бяха публикувани от 9to5Mac под формата на CAD рендери и са базирани на подробности, получени от производителите на MFi аксесоари и други източници.

Говори се, че iPhone 15 Pro ще е значителен ъпгрейд, благодарение на изцяло нов титаниев корпус с по-закръглен дизайн и фини ръбове. В допълнение към това Apple отново ще увеличи размера на камерите, като издатината е по-голяма, а лещите – по-изпъкнали.

Слуховете гласят, че iPhone 15 Pro ще разполага с изцяло нова сензорна технология, която ще улавя повече светлина и ще намали преекспонирането или недостатъчното експониране при определени настройки.

Освен това всички модели в тазгодишната серия ще пристигнат с USB-C порт, а изображенията показват уникална метална рамка с оребрена текстура. Типично в стила на Apple, най-бързото зареждане ще е ограничено до USB-C кабели, сертифицирани от компанията.

Бутоните ще са с хаптична обратна връзка, която ще емулира движението на механични бутони, благодарение на два нови хаптични двигателя. Компанията ще продължи да намалява размера на рамките, като тази година iPhone 15 Pro ще има само 1.55 мм рамка, а предното и задното стъкло ще са с фина извивка, сливайки се с нея.

Устройството ще получи и изцяло нов тъмночервен цвят, чийто код е 410D0D. Говори се, че той ще се присъедини към обичайните White, Space Black и Gold и ще замени Deep Purple.

Поради по-тънките рамки и същия общ размер на екрана, iPhone 15 Pro ще е по-малък от своя предшественик, а заоблените му ръбове ще го направят много по-удобен за държане. Размерите му ще са 146.47 х 70.46 х 8.24 мм.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

0 коментара

Pin It on Pinterest

Share This