Изберете Страница

Новите AirPods Pro може да дебютират на 7 септември

На 7 септември ще се проведе дългоочакваното събитие на Apple, по време на което ще видим новата серия iPhone 14 и Apple Watch Series 8. Журналистът Марк Гърман обаче очаква и дебютът на второто поколение безжични слушалки AirPods Pro. За съжаление Гърман не споделя информация за цената им, или това кога ще са достъпни за поръчка и покупка.

“Миналата година съобщих, че новите AirPods Pro ще пристигнат през 2022г., а сега ми казаха, че в сряда ще бъде голямото им представяне”, твърди журналистът.

Според слуховете до момента, AirPods Pro 2 ще пристигнат с нов чип Н2 за подобрено качество на звука, по-дълъг живот на батерията, нов калъф за зареждане с поддръжка на Find My, подобрено разпознаване на ушите, възможности за проследяване на фитнес упражнения и много други. Освен това те може да поддържат Bluetooth LE Audio и да се свързват с множество устройства едновременно.

Още през 2020 година Гърман и Деби Ву съобщиха, че Apple тества по-компактен дизайн за новите AirPods Pro, който ще елиминира стеблата под слушалките, подобно на Beats Studio Pro. По-новите слухове обаче сочат, че второто поколение AirPods Pro няма да донесе значими промени в дизайна.

Освен новината за AirPods Pro 2, Гърман посочва, че Apple ще представи четири модела iPhone 14, сред които и новият 6.7” iPhone 14 Plus, който ще замени mini модела. С тях ще видим Apple Watch Series 8, SE и Pro, но компанията няма да сподели нищо за своите AR/VR очила. След два дни ще разберем дали прогнозите на журналиста ще се окажат верни, или Apple може да ни изненада с нещо, за което не сме чували.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Сгъваемият iPhone ще може сам да се защити при изпускане

Сгъваемият iPhone ще може сам да се защити при изпускане

Apple работи върху технология, която позволява на iPhone или iPad със сгъваем дисплей да откриват изпускане и незабавно да се затварят по пътя към земята, за да минимизират евентуалните щети. Наскоро подадена заявка за патент, наречена “Самоприбиращо се дисплейно...

Нови изображения подкрепят слуховете за solid state бутони в серията iPhone 15

Нови изображения подкрепят слуховете за solid state бутони в серията iPhone 15

Още миналата година известният анализатор Минг-Чи Куо съобщи, че бутоните за сила на звука и включване в серията iPhone 15 ще претърпят генерална промяна. Става въпрос конкретно за двата Pro модела, които ще получат solid state бутони с хаптична връзка, наподобяващи...

iOS 16.4 ще добави Voice Isolation за обажданията

iOS 16.4 ще добави Voice Isolation за обажданията

iOS 16.4 ще предложи нова функция за обажданията, сочат бележките към RC версията, пусната тази седмица. Функцията ще се нарича Voice Isolation и ще дава приоритет на гласа ви, блокирайки околния шум, за да направи разговорите по-ясни. Всъщност Voice Isolation е...

0 коментара

Pin It on Pinterest

Share This