Изберете Страница

Новите AirPods Pro може да дебютират на 7 септември

На 7 септември ще се проведе дългоочакваното събитие на Apple, по време на което ще видим новата серия iPhone 14 и Apple Watch Series 8. Журналистът Марк Гърман обаче очаква и дебютът на второто поколение безжични слушалки AirPods Pro. За съжаление Гърман не споделя информация за цената им, или това кога ще са достъпни за поръчка и покупка.

“Миналата година съобщих, че новите AirPods Pro ще пристигнат през 2022г., а сега ми казаха, че в сряда ще бъде голямото им представяне”, твърди журналистът.

Според слуховете до момента, AirPods Pro 2 ще пристигнат с нов чип Н2 за подобрено качество на звука, по-дълъг живот на батерията, нов калъф за зареждане с поддръжка на Find My, подобрено разпознаване на ушите, възможности за проследяване на фитнес упражнения и много други. Освен това те може да поддържат Bluetooth LE Audio и да се свързват с множество устройства едновременно.

Още през 2020 година Гърман и Деби Ву съобщиха, че Apple тества по-компактен дизайн за новите AirPods Pro, който ще елиминира стеблата под слушалките, подобно на Beats Studio Pro. По-новите слухове обаче сочат, че второто поколение AirPods Pro няма да донесе значими промени в дизайна.

Освен новината за AirPods Pro 2, Гърман посочва, че Apple ще представи четири модела iPhone 14, сред които и новият 6.7” iPhone 14 Plus, който ще замени mini модела. С тях ще видим Apple Watch Series 8, SE и Pro, но компанията няма да сподели нищо за своите AR/VR очила. След два дни ще разберем дали прогнозите на журналиста ще се окажат верни, или Apple може да ни изненада с нещо, за което не сме чували.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple се е отказала от плановете за евтин Apple Pencil за iPhone

Apple се е отказала от плановете за евтин Apple Pencil за iPhone

Apple е имала планове да представи тази година Apple Pencil с цена от 49 долара, който поддържа iPhone, но се е отказала от устройството в последния момент, твърди нов слух. At the Apple Event in September, Apple was originally going to release a new Apple Pencil...

iPhone 15 Pro може би ще има хаптични бутони за силата на звука и включване

iPhone 15 Pro може би ще има хаптични бутони за силата на звука и включване

iPhone 15 Pro може би ще има хаптични бутони за силата на звука и включване, твърди Barclays, позовавайки се на данни от доставчик на компоненти. В писмо до акционерите този месец, базираната в Тексас компания за полупроводници заявява, че продължава “да се ангажира...

iPhone 14 Pro получи титлата “най-бърз 5G телефон”

iPhone 14 Pro получи титлата “най-бърз 5G телефон”

Според ново изследване на Ookla, компанията зад популярните приложения и сайт Speedtest, iPhone 14 Pro е “най-бързия 5G телефон”. Изводът е базиран на данни, събрани от хора, тествали скоростта на 5G връзката си в САЩ и Великобритания. Ookla твърди, че нейните тестове...

0 коментара

Pin It on Pinterest

Share This