Това, което виждате не е прототип на Apple и нейния бъдещ iPhone, но е една зашеметяваща концепция, която показва как би могъл да изглежда той:

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

My vision of iPhone 12 Flip📱

Публикация, споделена от Iskander Utebayev (@bat.not.bad) на

Изглежда много хора вярват, че компанията ще създаде подобна визия в бъдеще, защото клипът на bad.not.bad в Instagram се радва на огромен интерес. Да, концепцията не е реална, но има доста неща, които биха накарали Galaxy Z Flip да се срамува и може би Apple наистина трябва да се замисли за създаването на подобно устройство. Най-голямата разлика е в голямата площ за взаимодействие при затворено положение, докато Galaxy Z Flip предоставя едва 1 инчов OLED панел за известия. Другият интересен елемент е работата на пантата – плъзгането нагоре от лявата част на дисплея автоматично разгъва телефона, така че не е нужно да се притеснявате и да го използвате с две ръце, а при лек натиск той се затваря.

Всъщност съвсем скоро стана ясно, че Apple работи върху сгъваем модел, след като компанията получи патент, свързан с използването на дисплея в студена среда, но колко време ще отнеме създаването на устройството, далеч не е ясно.