Изберете Страница

Новата жълта разцветка на iPhone 14 може да дебютира скоро

Наскоро се появиха слухове за нова жълта разцветка на iPhone 14 и 14 Plus. Сега журналистът от Bloomberg Марк Гърман твърди, че тя може да дебютира съвсем скоро.

В Twitter Гърман напомня, че зелените варианти на iPhone 13 бяха представени на 8 март 2022 година, намеквайки че Apple има навика да работи по график и посочвайки, че дебютът на новия цвят за текущата серия е “неизбежен”.


Всъщност тази информация далеч не е конкретна, но репутацията на Гърман осигурава повече тежест на предишните слухове за жълт вариант на iPhone 14 и 14 Plus. Предполага се, че Apple ще обяви новата рацветка с прессъобщение тази седмица.

Компанията има навика да опреснява цветовата гама на своите телефони, подсилвайки по този начин техните продажби през по-слабото пролетно тримесечие. Остава ад видим дали прогнозата на Гърман ще се сбъдне тази седмица.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

WWDC 2023 ще се проведе от 5 до 9 юни

WWDC 2023 ще се проведе от 5 до 9 юни

34-тата световна конференция на разработчиците WWDC 2023 ще се проведе от 5 до 9 юни, съобщи Apple. В по-голямата си част тя ще е онлайн и ще е безплатна за всички разработчици, но компанията планира целодневно специално събитие за избрани разработчици и студенти,...

Siri може да прави запис на екрана в iOS 16.5 Beta 1

Siri може да прави запис на екрана в iOS 16.5 Beta 1

Без да губи ценно време, Apple вече пусна iOS 16.5 Beta 1 за разработчици вчера. С тази версия компанията се съсредоточава върху подобряване на функционалността на Siri и предлага нова функция Screen Recording с гласовия асистент. Вече можете да кажете “Hey Siri,...

Серията iPhone 15 само с eSIM ще бъде пусната в повече региони

Серията iPhone 15 само с eSIM ще бъде пусната в повече региони

Серията iPhone 14 пристигна с поддръжка на eSIM, продължавайки традицията, въведена с iPhone Xs през 2018 година. За пръв път обаче Apple пусна моделите без физически слот за SIM карта в САЩ. Сега слуховете сочат, че гигантът планира да разшири тази си инициатива в...

0 коментара

Pin It on Pinterest

Share This