Премиерата на iPhone X наближава, а в края на тази седмица започват предварителните поръчки за него и този факт безспорно вълнува феновете на марката.

Всичко започна миналия месец на официалното събитие на Apple, където компанията представи своя десети юбилеен модел iPhone в новата канферентна зала Steve Jobs Theater. Сега обаче в интернет пространството се появиха няколко непубликувани до сега снимки от навечерието на самото събитие, които със сигурност искате да видите. Те показват празната зала в очакване на първите си посетители и самия iPhone X, изложен в нея:

Кадрите са дело на потребител на Reddit, който най-вероятно е и служител на компанията, тъй като е имал достъп до залата преди гостите на събитието. Те ясно показват, че дизайнът на Apple и вниманието към детайла, се простират далеч отвъд продавания продукт, а залата, посветена на покойния Стив Джобс, е демонстрация на тази мощ. Разбира се ще има още много събития, които ще се проведат в нея тепърва, но със сигурност няма да имате шанса да я видите така, както е на тези снимки.