Изберете страница

Непотвърден източник твърди, че това е новият лилав iPhone 14 Pro

Apple ще представи новата серия iPhone 14 на 7 септември, но сега е моментът, в който слуховете и изтичанията за предстоящите устройства стават наистина много. Последното любопитно изтичане идва от Twitter и DuanRui, който сподели видео от китайската социална мрежа Weibo, в което може би виждаме новата лилава разцветка на iPhone 14 Pro.


Разбира се това най-вероятно е макет, а не реално устройство и целта на клипа е само да демонстрира цвета. Както можете да видите, лилав оттенък се вижда само под определен ъгъл, както е при Midnight iPhone 13 и M2 MacBook Air.

Слухове за нова лилава опция всъщност се появиха отдавна, но този е особено подробен и DuanRui публикува и друго изображение, което показва и останалите разцветки в гамата на iPhone 14 – лилаво, тъмносиньо, златно, графитено и сребристо. Това си противоречи с предишните слухове за зелено, лилаво, сребристо, златисто и графитено.

Освен това ShrimpApplePro сподели интересна информация – скрийншот на екрана на iPhone 14 Pro Max, която сравнява с такъв на неговия предшественик, показвайки малките разлики заради новия дизайн с перфорации, вместо ноч.

Разбира се всичко това все още са само слухове, а дали ще се окажат истина, ще разберем на 7 септември.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple подкрепя Глобалния фонд (RED) от 2006 г., като помага за финансиране на програми за ХИВ/СПИН в Африка. През последните 17 години клиентите на гиганта помогнаха за набирането на повече от четвърт милиард долара, осигурявайки на милиони хора достъп до...

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

От няколко години Apple се занимава със софтуерни функции за подобряване на качеството на видеоразговорите през уеб камерата. macOS Sonoma използва по-забавен подход с въвеждането на 3D ефекти с добавена реалност. Тъй като Apple прави и Mac и macOS, тя може да вгражда...

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

Apple трябваше да направи някои корекции в iOS, за да реши проблемите с прегряването на iPhone 15, но сега се появи информация, която предполага, че компанията се кани да направи хардуерни промени през следващата година, за да подобри пасивното охлаждане. Скоро след...

0 коментара

Pin It on Pinterest

Share This