Изберете Страница

Непотвърден източник твърди, че това е новият лилав iPhone 14 Pro

Apple ще представи новата серия iPhone 14 на 7 септември, но сега е моментът, в който слуховете и изтичанията за предстоящите устройства стават наистина много. Последното любопитно изтичане идва от Twitter и DuanRui, който сподели видео от китайската социална мрежа Weibo, в което може би виждаме новата лилава разцветка на iPhone 14 Pro.


Разбира се това най-вероятно е макет, а не реално устройство и целта на клипа е само да демонстрира цвета. Както можете да видите, лилав оттенък се вижда само под определен ъгъл, както е при Midnight iPhone 13 и M2 MacBook Air.

Слухове за нова лилава опция всъщност се появиха отдавна, но този е особено подробен и DuanRui публикува и друго изображение, което показва и останалите разцветки в гамата на iPhone 14 – лилаво, тъмносиньо, златно, графитено и сребристо. Това си противоречи с предишните слухове за зелено, лилаво, сребристо, златисто и графитено.

Освен това ShrimpApplePro сподели интересна информация – скрийншот на екрана на iPhone 14 Pro Max, която сравнява с такъв на неговия предшественик, показвайки малките разлики заради новия дизайн с перфорации, вместо ноч.

Разбира се всичко това все още са само слухове, а дали ще се окажат истина, ще разберем на 7 септември.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple се е отказала от плановете за евтин Apple Pencil за iPhone

Apple се е отказала от плановете за евтин Apple Pencil за iPhone

Apple е имала планове да представи тази година Apple Pencil с цена от 49 долара, който поддържа iPhone, но се е отказала от устройството в последния момент, твърди нов слух. At the Apple Event in September, Apple was originally going to release a new Apple Pencil...

iPhone 15 Pro може би ще има хаптични бутони за силата на звука и включване

iPhone 15 Pro може би ще има хаптични бутони за силата на звука и включване

iPhone 15 Pro може би ще има хаптични бутони за силата на звука и включване, твърди Barclays, позовавайки се на данни от доставчик на компоненти. В писмо до акционерите този месец, базираната в Тексас компания за полупроводници заявява, че продължава “да се ангажира...

iPhone 14 Pro получи титлата “най-бърз 5G телефон”

iPhone 14 Pro получи титлата “най-бърз 5G телефон”

Според ново изследване на Ookla, компанията зад популярните приложения и сайт Speedtest, iPhone 14 Pro е “най-бързия 5G телефон”. Изводът е базиран на данни, събрани от хора, тествали скоростта на 5G връзката си в САЩ и Великобритания. Ookla твърди, че нейните тестове...

0 коментара

Pin It on Pinterest

Share This