Изберете Страница

Непотвърден източник твърди, че това е новият лилав iPhone 14 Pro

Apple ще представи новата серия iPhone 14 на 7 септември, но сега е моментът, в който слуховете и изтичанията за предстоящите устройства стават наистина много. Последното любопитно изтичане идва от Twitter и DuanRui, който сподели видео от китайската социална мрежа Weibo, в което може би виждаме новата лилава разцветка на iPhone 14 Pro.


Разбира се това най-вероятно е макет, а не реално устройство и целта на клипа е само да демонстрира цвета. Както можете да видите, лилав оттенък се вижда само под определен ъгъл, както е при Midnight iPhone 13 и M2 MacBook Air.

Слухове за нова лилава опция всъщност се появиха отдавна, но този е особено подробен и DuanRui публикува и друго изображение, което показва и останалите разцветки в гамата на iPhone 14 – лилаво, тъмносиньо, златно, графитено и сребристо. Това си противоречи с предишните слухове за зелено, лилаво, сребристо, златисто и графитено.

Освен това ShrimpApplePro сподели интересна информация – скрийншот на екрана на iPhone 14 Pro Max, която сравнява с такъв на неговия предшественик, показвайки малките разлики заради новия дизайн с перфорации, вместо ноч.

Разбира се всичко това все още са само слухове, а дали ще се окажат истина, ще разберем на 7 септември.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

WWDC 2023 ще се проведе от 5 до 9 юни

WWDC 2023 ще се проведе от 5 до 9 юни

34-тата световна конференция на разработчиците WWDC 2023 ще се проведе от 5 до 9 юни, съобщи Apple. В по-голямата си част тя ще е онлайн и ще е безплатна за всички разработчици, но компанията планира целодневно специално събитие за избрани разработчици и студенти,...

Siri може да прави запис на екрана в iOS 16.5 Beta 1

Siri може да прави запис на екрана в iOS 16.5 Beta 1

Без да губи ценно време, Apple вече пусна iOS 16.5 Beta 1 за разработчици вчера. С тази версия компанията се съсредоточава върху подобряване на функционалността на Siri и предлага нова функция Screen Recording с гласовия асистент. Вече можете да кажете “Hey Siri,...

Серията iPhone 15 само с eSIM ще бъде пусната в повече региони

Серията iPhone 15 само с eSIM ще бъде пусната в повече региони

Серията iPhone 14 пристигна с поддръжка на eSIM, продължавайки традицията, въведена с iPhone Xs през 2018 година. За пръв път обаче Apple пусна моделите без физически слот за SIM карта в САЩ. Сега слуховете сочат, че гигантът планира да разшири тази си инициатива в...

0 коментара

Pin It on Pinterest

Share This