Изберете Страница

Макет на iPhone 13 разкрива нов дизайн

Пред почти две седмици се появиха снимки на стъклени панели, за които се твърдеше, че са предназначени за серията iPhone 13. Прорезът в горната им част беше по-малък, от този на текущите модели, а размерите бяха 5.4, 6.1 и 6.7 инча.

Според Macotakara, прорезът на iPhone 13 Pro е с височина 5.35 мм и ширина 26.8 мм, в сравнение с 5.3 и 34.83 мм при 12 Pro. Промяната на тези размери се дължи на решението на Apple да премести високоговорителя в горния панел.

Другата промяна може да дойде от предната камера, понастоящем разположена от дясната страна на прореза. Тя може да бъде изместена в лявата страна, а един макет от веригата за доставки, визуализира измененията:

Както знаете, производителите на аксесоари получават макети значително по-рано, за да могат да ги използват при планирането на калъфи и протектори за екрани. Затова и може би в горната информация има голяма доза истина. Разбира се феновете на компанията искат този прорез да изчезне съвсем, но това най-вероятно няма да се случи с тазгодишното поколение iPhone.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple пусна iOS 16.1.2

Apple пусна iOS 16.1.2

Apple пусна iOS 16.1.2 с някои корекции на грешки и оптимизации. Според бележките към изданието, iOS 16.1.2 въвежда подобрена съвместимост с безжични оператори, заедно с оптимизация за Crash Detection за моделите iPhone 14 и 14 Pro. Оптимизирането на Crash Detection...

Apple е изправена пред проблеми с доставките на iPhone 14 Pro и 14 Pro Max

Apple е изправена пред проблеми с доставките на iPhone 14 Pro и 14 Pro Max

Apple е изправена пред проблеми с доставките на iPhone 14 Pro и 14 Pro Max заради протести в основната фабрика на Foxconn в Китай. Според известния анализатор Минг-Чи Куо, доставките на устройствата ще са “значително по-ниски” през последното тримесечие на годината....

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата, произведен от Sony, който все още не е пуснат на пазара, твърдят последните слухове. Според доклад на Nikkei, Apple ще използва най-новия и съвременен сензор на Sony за предстоящата си серия iPhone 15. Той ще удвои сигнала...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This