Изберете Страница

Макет на iPhone 13 разкрива нов дизайн

Пред почти две седмици се появиха снимки на стъклени панели, за които се твърдеше, че са предназначени за серията iPhone 13. Прорезът в горната им част беше по-малък, от този на текущите модели, а размерите бяха 5.4, 6.1 и 6.7 инча.

Според Macotakara, прорезът на iPhone 13 Pro е с височина 5.35 мм и ширина 26.8 мм, в сравнение с 5.3 и 34.83 мм при 12 Pro. Промяната на тези размери се дължи на решението на Apple да премести високоговорителя в горния панел.

Другата промяна може да дойде от предната камера, понастоящем разположена от дясната страна на прореза. Тя може да бъде изместена в лявата страна, а един макет от веригата за доставки, визуализира измененията:

Както знаете, производителите на аксесоари получават макети значително по-рано, за да могат да ги използват при планирането на калъфи и протектори за екрани. Затова и може би в горната информация има голяма доза истина. Разбира се феновете на компанията искат този прорез да изчезне съвсем, но това най-вероятно няма да се случи с тазгодишното поколение iPhone.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Siri може да прави запис на екрана в iOS 16.5 Beta 1

Siri може да прави запис на екрана в iOS 16.5 Beta 1

Без да губи ценно време, Apple вече пусна iOS 16.5 Beta 1 за разработчици вчера. С тази версия компанията се съсредоточава върху подобряване на функционалността на Siri и предлага нова функция Screen Recording с гласовия асистент. Вече можете да кажете “Hey Siri,...

Серията iPhone 15 само с eSIM ще бъде пусната в повече региони

Серията iPhone 15 само с eSIM ще бъде пусната в повече региони

Серията iPhone 14 пристигна с поддръжка на eSIM, продължавайки традицията, въведена с iPhone Xs през 2018 година. За пръв път обаче Apple пусна моделите без физически слот за SIM карта в САЩ. Сега слуховете сочат, че гигантът планира да разшири тази си инициатива в...

iOS 16.4  ще добави някои нови функции

iOS 16.4 ще добави някои нови функции

След почти 6 седмици бета тестове, се очаква iOS 16.4 да бъде пусната официално тази седмица, за да добави някои нови функции за iPhone 8 и по-новите модели. С актуализацията ще пристигнат нови емотикони, въведени с Unicode 15.0, сред които треперещо лице, сърце в три...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This