Изберете Страница

Макет на iPhone 13 разкрива нов дизайн

Пред почти две седмици се появиха снимки на стъклени панели, за които се твърдеше, че са предназначени за серията iPhone 13. Прорезът в горната им част беше по-малък, от този на текущите модели, а размерите бяха 5.4, 6.1 и 6.7 инча.

Според Macotakara, прорезът на iPhone 13 Pro е с височина 5.35 мм и ширина 26.8 мм, в сравнение с 5.3 и 34.83 мм при 12 Pro. Промяната на тези размери се дължи на решението на Apple да премести високоговорителя в горния панел.

Другата промяна може да дойде от предната камера, понастоящем разположена от дясната страна на прореза. Тя може да бъде изместена в лявата страна, а един макет от веригата за доставки, визуализира измененията:

Както знаете, производителите на аксесоари получават макети значително по-рано, за да могат да ги използват при планирането на калъфи и протектори за екрани. Затова и може би в горната информация има голяма доза истина. Разбира се феновете на компанията искат този прорез да изчезне съвсем, но това най-вероятно няма да се случи с тазгодишното поколение iPhone.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

С наближаване на премиерата на iPhone 14, слуховете за новите мадели стават все повече и повече. Последните визират цената им и твърдят, че тя може да започва от 799 долара. Информацията пристига с любезното съдействие на корейския блог Naver и сочи, че iPhone 14 ще...

Apple може да пусне iPadOS 16 месец след iOS 16

Apple може да пусне iPadOS 16 месец след iOS 16

Откакто Apple създаде iPadOS, актуализациите на софтуера за таблети излизаха заедно с тези за iPhone, това обаче може да се промени следващия месец, твърди Bloomberg. Apple планира да отложи пускането на iPadOS 16 с около месец, в сравнение с iOS 16, която ще излезе...

Разликите между iPhone 14 и 14 Pro се задълбочават

Разликите между iPhone 14 и 14 Pro се задълбочават

Разликите между iPhone 14 и 14 Pro се задълбочават – Pro моделите ще имат и по-добър OLED панел, твърдят последните слухове. Samsung Display ще използва по-усъвършенствани материали за панелите на iPhone 14 Pro и 14 Pro Max, пише The Elec. Samsung ще използва...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This