Изберете Страница

Макети на iPhone 7s Plus показват стъклен корпус

Всички погледи са насочени към десетия юбилеен модел iPhone, а двата съпътстващи го смартфона iPhone 7s/7s Plus, като че ли останаха на заден план, може би защото се предполага, че те ще бъдат само лек ъпгрейд на текущите модели. Сега обаче, имаме няколко снимки, публикувани от небезизвестния лейкър Сони Диксън, които разкриват как може би ще изглежда телефона, останал в сянката на своя по-луксозен събрат.

Като цяло дизайнът много напомня този на iPhone 7, с разлика на това, че гърба му е от стъкло, тъй като най-вероятно и тези два модела ще поддържат опцията за безжично зареждане.

Слуховете твърдят, че сред подобренията, които ще получат iPhone 7s/7s Plus е новият А11 чип за по-добра производителност и базов модел с 64 GB памет. Както се вижда от снимките на макетите, пластмасовите ленти, подпомагащи работата на антените са напълно изчезнали, тъй като сигналът свободно ще може да преминава през стъклото, за разлика от използвания до сега алуминий, който го блокираше. Телефоните най-вероятно ще имат добре познатият ни LCD екран и ще се продават на цени от 650/769 долара, докато тази на изцяло обновеният iPhone 8 се очаква да премине психологичедската граница от 1000 долара.

Според последните спекулации и трите тазгодишни модела ще бъдат представни през септември и ще илязат на пазара веднага след премиерата си, но iPhone 8 може би ще бъде в много огранчени количество, поне през първите месеци, което ще даде шанс на iPhone 7s, като добра алтернатива за някои потребители.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги. Наред с това компанията отбеляза спад за фискалното тримесечие с приходи от малко над 117 милиарда долара, или 5% на годишна база, в сравнение със същия период на миналата година. Въпреки...

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей, твърдят последните слухове. Според DigiTimes, устройството ще има 2.1” дисплей и тази информация съответства на споделената миналия месец от Джеф Пу. Настоящият Apple Watch Ultra има около 1.93”...

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Отдавна се носят слухове за дългоочакваната перископна камера, която ще получи iPhone. Според известният анализатор Минг-Чи Куо обаче, тя ще е ексклузивна само за един модел в следващите две поколения - iPhone 15 и 16 Ultra. Тази новина може би е изненадваща, тъй като...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This