Изберете страница

Макети на iPhone 7s Plus показват стъклен корпус

Всички погледи са насочени към десетия юбилеен модел iPhone, а двата съпътстващи го смартфона iPhone 7s/7s Plus, като че ли останаха на заден план, може би защото се предполага, че те ще бъдат само лек ъпгрейд на текущите модели. Сега обаче, имаме няколко снимки, публикувани от небезизвестния лейкър Сони Диксън, които разкриват как може би ще изглежда телефона, останал в сянката на своя по-луксозен събрат.

Като цяло дизайнът много напомня този на iPhone 7, с разлика на това, че гърба му е от стъкло, тъй като най-вероятно и тези два модела ще поддържат опцията за безжично зареждане.

Слуховете твърдят, че сред подобренията, които ще получат iPhone 7s/7s Plus е новият А11 чип за по-добра производителност и базов модел с 64 GB памет. Както се вижда от снимките на макетите, пластмасовите ленти, подпомагащи работата на антените са напълно изчезнали, тъй като сигналът свободно ще може да преминава през стъклото, за разлика от използвания до сега алуминий, който го блокираше. Телефоните най-вероятно ще имат добре познатият ни LCD екран и ще се продават на цени от 650/769 долара, докато тази на изцяло обновеният iPhone 8 се очаква да премине психологичедската граница от 1000 долара.

Според последните спекулации и трите тазгодишни модела ще бъдат представни през септември и ще илязат на пазара веднага след премиерата си, но iPhone 8 може би ще бъде в много огранчени количество, поне през първите месеци, което ще даде шанс на iPhone 7s, като добра алтернатива за някои потребители.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This