Изберете Страница

Макети на iPhone 7s Plus показват стъклен корпус

Всички погледи са насочени към десетия юбилеен модел iPhone, а двата съпътстващи го смартфона iPhone 7s/7s Plus, като че ли останаха на заден план, може би защото се предполага, че те ще бъдат само лек ъпгрейд на текущите модели. Сега обаче, имаме няколко снимки, публикувани от небезизвестния лейкър Сони Диксън, които разкриват как може би ще изглежда телефона, останал в сянката на своя по-луксозен събрат.

Като цяло дизайнът много напомня този на iPhone 7, с разлика на това, че гърба му е от стъкло, тъй като най-вероятно и тези два модела ще поддържат опцията за безжично зареждане.

Слуховете твърдят, че сред подобренията, които ще получат iPhone 7s/7s Plus е новият А11 чип за по-добра производителност и базов модел с 64 GB памет. Както се вижда от снимките на макетите, пластмасовите ленти, подпомагащи работата на антените са напълно изчезнали, тъй като сигналът свободно ще може да преминава през стъклото, за разлика от използвания до сега алуминий, който го блокираше. Телефоните най-вероятно ще имат добре познатият ни LCD екран и ще се продават на цени от 650/769 долара, докато тази на изцяло обновеният iPhone 8 се очаква да премине психологичедската граница от 1000 долара.

Според последните спекулации и трите тазгодишни модела ще бъдат представни през септември и ще илязат на пазара веднага след премиерата си, но iPhone 8 може би ще бъде в много огранчени количество, поне през първите месеци, което ще даде шанс на iPhone 7s, като добра алтернатива за някои потребители.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Проблемите с прегряване на iPhone 15 Pro не се дължат на новия 3 nm чип

Проблемите с прегряване на iPhone 15 Pro не се дължат на новия 3 nm чип

Проблемите с прегряване на iPhone 15 Pro не се дължат на новия 3 nm чип, коментира известният анализатор Минг-Чи Куо, след като през последните дни в интернет пространството се появиха редица оплаквания от страна на потребители на устройствата. Първоначално се...

iPhone 15 Plus изпреварва всички предишни модели iPhone в тест за живота на батерията

iPhone 15 Plus изпреварва всички предишни модели iPhone в тест за живота на батерията

След старта на iPhone 15 идват и първите резултати от тестове на батерията, които обикновено са сред параметрите, вълнуващи най-много потребителите. Apple изтъкна ефективността на 3 nm A17 Pro, така че очакванията бяха iPhone 15 Pro и 15 Pro Max да заемат първото...

iOS 17 ще стане официална по-късно днес

iOS 17 ще стане официална по-късно днес

iOS 17 ще стане официална по-късно днес. След повече от три месеца бета тестове, актуализацията ще е достъпна за iPhone Xr и по-нови модели и ще донесе множество нови функции и подобрения. StandBy StandBy е нов режим на екрана, който ви предоставя полезна информация,...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This