Изберете Страница

Макети на iPhone 7s Plus показват стъклен корпус

Всички погледи са насочени към десетия юбилеен модел iPhone, а двата съпътстващи го смартфона iPhone 7s/7s Plus, като че ли останаха на заден план, може би защото се предполага, че те ще бъдат само лек ъпгрейд на текущите модели. Сега обаче, имаме няколко снимки, публикувани от небезизвестния лейкър Сони Диксън, които разкриват как може би ще изглежда телефона, останал в сянката на своя по-луксозен събрат.

Като цяло дизайнът много напомня този на iPhone 7, с разлика на това, че гърба му е от стъкло, тъй като най-вероятно и тези два модела ще поддържат опцията за безжично зареждане.

Слуховете твърдят, че сред подобренията, които ще получат iPhone 7s/7s Plus е новият А11 чип за по-добра производителност и базов модел с 64 GB памет. Както се вижда от снимките на макетите, пластмасовите ленти, подпомагащи работата на антените са напълно изчезнали, тъй като сигналът свободно ще може да преминава през стъклото, за разлика от използвания до сега алуминий, който го блокираше. Телефоните най-вероятно ще имат добре познатият ни LCD екран и ще се продават на цени от 650/769 долара, докато тази на изцяло обновеният iPhone 8 се очаква да премине психологичедската граница от 1000 долара.

Според последните спекулации и трите тазгодишни модела ще бъдат представни през септември и ще илязат на пазара веднага след премиерата си, но iPhone 8 може би ще бъде в много огранчени количество, поне през първите месеци, което ще даде шанс на iPhone 7s, като добра алтернатива за някои потребители.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone през 2022 година на фона на цялостното забавяне на пазара на смартфони, твъди Bloomberg. Компанията е поръчала 90 милиона бройки iPhone 14, колкото и iPhone 13 през същия период на миналата година. Apple очаква да произведе...

Куо: Apple ще увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro

Куо: Apple ще увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro

Apple планира да увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro, твърди известният анализатор Минг-Чи Куо, въпреки че не разкрива точни цифри. В свой пост в Twitter той посочва, че средната продажна цена на цялата гама iPhone 14 ще се увеличи с около 15% в сравнение с...

Процентът на батерията се връща с iOS 16 beta 5

Процентът на батерията се връща с iOS 16 beta 5

Процентът на батерията най-сетне се завръща с последната iOS 16 beta 5. Това беше едно от най-честите желания на потребителите, след като Apple го премахна с пускането на iPhone X. За да бъде активирана опцията, ще трябва да посетите настройките и секцията “батерия”....

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This