Изберете страница

Кратко видео показва макети на iPhone 14

Въпреки наближаването на WWDC 2022 и свързаните с това слухове за предстоящите промени в операционните системи на Apple, течовете, свързани с iPhone 14 не спират. Вчера в интернет пространството се появи кратък клип, който показва макети на телефоните от серията:

Видеото е дело на Сони Диксън и подчертава всичко, което знаем за iPhone 14 до момента. Въпреки че това са само макети, явно е, че прорезът не присъства на екрана на 14 Pro и 14 Pro Max. Според слуховете той ще бъде заменен от два овални отвора, в които ще са разположени селфи камерата и компонентите на Face ID. Единият ще е по-голям и с формата на хапче, а другият – кръгъл и по-малък.

Премествайки се към задната част на телефоните виждаме, че дизайнът им почти идентичен с този на миналогодишните модели. Ясно е, че iPhone 14 няма да донесе така очакваният редизайн на iPhone, като изключим промяната в дисплея на Pro моделите и малко по-изпъкналата задна камера, всичко ще изглежда по старому.

Известният анализатор Минг-Чи Куо прогнозира миналия месец, че Apple ще инсталира Face ID под екрана на iPhone през 2024 година. Това може би ще направи iPhone 16 първият модел на компанията с цял екран. До тогава обаче, най-вероятно ще трябва да се задоволим с минималните промени, които компанията прави всяка година.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple подкрепя Глобалния фонд (RED) от 2006 г., като помага за финансиране на програми за ХИВ/СПИН в Африка. През последните 17 години клиентите на гиганта помогнаха за набирането на повече от четвърт милиард долара, осигурявайки на милиони хора достъп до...

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

От няколко години Apple се занимава със софтуерни функции за подобряване на качеството на видеоразговорите през уеб камерата. macOS Sonoma използва по-забавен подход с въвеждането на 3D ефекти с добавена реалност. Тъй като Apple прави и Mac и macOS, тя може да вгражда...

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

Apple трябваше да направи някои корекции в iOS, за да реши проблемите с прегряването на iPhone 15, но сега се появи информация, която предполага, че компанията се кани да направи хардуерни промени през следващата година, за да подобри пасивното охлаждане. Скоро след...

0 коментара

Pin It on Pinterest

Share This