Изберете страница

Кратко видео показва макети на iPhone 14

Въпреки наближаването на WWDC 2022 и свързаните с това слухове за предстоящите промени в операционните системи на Apple, течовете, свързани с iPhone 14 не спират. Вчера в интернет пространството се появи кратък клип, който показва макети на телефоните от серията:

Видеото е дело на Сони Диксън и подчертава всичко, което знаем за iPhone 14 до момента. Въпреки че това са само макети, явно е, че прорезът не присъства на екрана на 14 Pro и 14 Pro Max. Според слуховете той ще бъде заменен от два овални отвора, в които ще са разположени селфи камерата и компонентите на Face ID. Единият ще е по-голям и с формата на хапче, а другият – кръгъл и по-малък.

Премествайки се към задната част на телефоните виждаме, че дизайнът им почти идентичен с този на миналогодишните модели. Ясно е, че iPhone 14 няма да донесе така очакваният редизайн на iPhone, като изключим промяната в дисплея на Pro моделите и малко по-изпъкналата задна камера, всичко ще изглежда по старому.

Известният анализатор Минг-Чи Куо прогнозира миналия месец, че Apple ще инсталира Face ID под екрана на iPhone през 2024 година. Това може би ще направи iPhone 16 първият модел на компанията с цял екран. До тогава обаче, най-вероятно ще трябва да се задоволим с минималните промени, които компанията прави всяка година.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обяви iOS 18

Apple обяви iOS 18

Apple обяви следващата голяма актуализация на софтуерната си платформа за iPhone – дългоочакваната iOS 18. По време на WWDC 2024 вицепрезидентът по софтуера Крейг Федериги демонстирира многобройните нововъведения, които носи тя, а ние ще се опитаме да вместим...

Какво очакваме от WWDC 2024

Какво очакваме от WWDC 2024

35-ата годишна световна конференция на разработчиците на Apple ще се проведе от 10 юни до 14 юни.  Днес в 20 часа българско време ще се проведе встъпително основно събитие, по време на което ще бъде представен нов софтуер. Очакваме дебюта на iOS 18, iPadOS 18, macOS...

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

0 коментара

Pin It on Pinterest

Share This