Изберете Страница

Кратко видео показва макети на iPhone 14

Въпреки наближаването на WWDC 2022 и свързаните с това слухове за предстоящите промени в операционните системи на Apple, течовете, свързани с iPhone 14 не спират. Вчера в интернет пространството се появи кратък клип, който показва макети на телефоните от серията:

Видеото е дело на Сони Диксън и подчертава всичко, което знаем за iPhone 14 до момента. Въпреки че това са само макети, явно е, че прорезът не присъства на екрана на 14 Pro и 14 Pro Max. Според слуховете той ще бъде заменен от два овални отвора, в които ще са разположени селфи камерата и компонентите на Face ID. Единият ще е по-голям и с формата на хапче, а другият – кръгъл и по-малък.

Премествайки се към задната част на телефоните виждаме, че дизайнът им почти идентичен с този на миналогодишните модели. Ясно е, че iPhone 14 няма да донесе така очакваният редизайн на iPhone, като изключим промяната в дисплея на Pro моделите и малко по-изпъкналата задна камера, всичко ще изглежда по старому.

Известният анализатор Минг-Чи Куо прогнозира миналия месец, че Apple ще инсталира Face ID под екрана на iPhone през 2024 година. Това може би ще направи iPhone 16 първият модел на компанията с цял екран. До тогава обаче, най-вероятно ще трябва да се задоволим с минималните промени, които компанията прави всяка година.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

iPhone 15 ще поддържа по-бързо безжично зареждане

iPhone 15 ще поддържа по-бързо безжично зареждане

Wireless Power Consortium работи с Apple по следващото поколение стандарт Qi2, базиран на MagSafe, твърди нов слух. Това ще осигури по-бързи скорости за безжично зареждане за всички 15W Qi зарядни устройства за iPhone 15. Apple поддържа стандарта за безжично зареждане...

iOS 17 ще донесе функцията за интелигентен дисплей за някои модели iPhone

iOS 17 ще донесе функцията за интелигентен дисплей за някои модели iPhone

iOS 17 ще донесе функцията за интелигентен дисплей за някои модели iPhone, твърди Bloomberg, броени дни преди Apple да представи новата операционна система по време на WWDC 2023. Журналистът Марк Гърман посочва, че iOS 17 ще добави нов режим на дисплея, който превръща...

Появиха се изображения на iPhone 16 Pro Max

Появиха се изображения на iPhone 16 Pro Max

Месеци ни делят от премиерата на серията iPhone 15, но 9to5Mac вече публикува първите CAD изображения на iPhone 16 Pro Max. Смята се, че Apple планира да увеличи размерите на дисплея както на iPhone 16 Pro, така и на 16 Pro Max. Както се вижда от изображението,...

0 коментара

Pin It on Pinterest

Share This