Изберете Страница

Кратко видео показва макети на iPhone 14

Въпреки наближаването на WWDC 2022 и свързаните с това слухове за предстоящите промени в операционните системи на Apple, течовете, свързани с iPhone 14 не спират. Вчера в интернет пространството се появи кратък клип, който показва макети на телефоните от серията:

Видеото е дело на Сони Диксън и подчертава всичко, което знаем за iPhone 14 до момента. Въпреки че това са само макети, явно е, че прорезът не присъства на екрана на 14 Pro и 14 Pro Max. Според слуховете той ще бъде заменен от два овални отвора, в които ще са разположени селфи камерата и компонентите на Face ID. Единият ще е по-голям и с формата на хапче, а другият – кръгъл и по-малък.

Премествайки се към задната част на телефоните виждаме, че дизайнът им почти идентичен с този на миналогодишните модели. Ясно е, че iPhone 14 няма да донесе така очакваният редизайн на iPhone, като изключим промяната в дисплея на Pro моделите и малко по-изпъкналата задна камера, всичко ще изглежда по старому.

Известният анализатор Минг-Чи Куо прогнозира миналия месец, че Apple ще инсталира Face ID под екрана на iPhone през 2024 година. Това може би ще направи iPhone 16 първият модел на компанията с цял екран. До тогава обаче, най-вероятно ще трябва да се задоволим с минималните промени, които компанията прави всяка година.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Стив Джобс посмъртно ще бъде удостоен с Президентския медал на свободата

Стив Джобс посмъртно ще бъде удостоен с Президентския медал на свободата

Съоснователят на Apple и бивш главен изпълнителен директор Стив Джобс посмъртно ще бъде удостоен с Президентския медал на свободата, обяви Белият дом. Това е най-високото гражданско отличие на САЩ, връчвано на лица, “с изключителен принос за просперитета, ценностите...

Apple е изправена пред правни проблеми с разработката на собствения си 5G модем

Apple е изправена пред правни проблеми с разработката на собствения си 5G модем

Apple е изправена пред правни проблеми с разработката на собствения си 5G модем, гласят последните слухове. Компанията имаше нестабилни отношения с Qualcomm, която беше единственият доставчик на 5G чипове, след като Intel се оттегли. Всъщност Apple закупи модемното...

Навършиха се 15 години, откакто първият iPhone излезе на пазара

Навършиха се 15 години, откакто първият iPhone излезе на пазара

На 29 юни 2007 година дълги опашки нетърпеливи потребители се наредиха пред магазините на Apple, нетърпеливи да се докоснат до първия iPhone. Оттогава светът не е същият! Всъщност устройството беше представено на 9 януари 2007 година, но на доставчиците бяха нужни...

0 коментара

Pin It on Pinterest

Share This