Изберете Страница

Концепция показва как ще изглежда iPhone 14 Pro с iOS 16

До премиерата на iPhone 14 не остава много време, а феновете са любопитни да видят новите устройства. Сега дизайнер създаде концепция, която показва как ще изглежда iPhone 14 Pro с iOS 16, ако се съди по слуховете до момента.

Graphic Designer AR7 сподели в Twitter изображения, които ни дават добра представа за устройството:


Според слуховете до момента, то ще има нов дизайн на дисплея с две перфорации, вместо ноч. Дизайнерът е добавил дори новата икона на батерията с проценти, която пристигна с последната бета версия на iOS 16 миналата седмица.

Друго интересно допълнение е музикалният уиджет на заключен екран, който вероятно ще пристигне с Always-On Display. Технологията ще позволи на системата да показва някои известия и уиджети на екрана, като същевременно консумира по-малко енергия. Яркостт на екрана е намалена, а някои визуални елементи са скрити, за да се пести живота на батерията.

Според слуховете iPhone 14 Pro и 14 Pro Max ще са първите модели на Apple с Always-On Display, благодарение на нов OLED панел с адаптивна честота на опресняване от 1 до 120 Hz. Въпреки че на теория компанията може да активира функцията и на iPhone 13 Pro, тя ще работи по-ефективно с новия 1 Hz дисплей, което значи, че най-вероятно няма да я видим за по-старите модели.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple се е отказала от плановете за евтин Apple Pencil за iPhone

Apple се е отказала от плановете за евтин Apple Pencil за iPhone

Apple е имала планове да представи тази година Apple Pencil с цена от 49 долара, който поддържа iPhone, но се е отказала от устройството в последния момент, твърди нов слух. At the Apple Event in September, Apple was originally going to release a new Apple Pencil...

iPhone 15 Pro може би ще има хаптични бутони за силата на звука и включване

iPhone 15 Pro може би ще има хаптични бутони за силата на звука и включване

iPhone 15 Pro може би ще има хаптични бутони за силата на звука и включване, твърди Barclays, позовавайки се на данни от доставчик на компоненти. В писмо до акционерите този месец, базираната в Тексас компания за полупроводници заявява, че продължава “да се ангажира...

iPhone 14 Pro получи титлата “най-бърз 5G телефон”

iPhone 14 Pro получи титлата “най-бърз 5G телефон”

Според ново изследване на Ookla, компанията зад популярните приложения и сайт Speedtest, iPhone 14 Pro е “най-бързия 5G телефон”. Изводът е базиран на данни, събрани от хора, тествали скоростта на 5G връзката си в САЩ и Великобритания. Ookla твърди, че нейните тестове...

0 коментара

Pin It on Pinterest

Share This