Изберете страница

Концепция показва как ще изглежда iPhone 14 Pro с iOS 16

До премиерата на iPhone 14 не остава много време, а феновете са любопитни да видят новите устройства. Сега дизайнер създаде концепция, която показва как ще изглежда iPhone 14 Pro с iOS 16, ако се съди по слуховете до момента.

Graphic Designer AR7 сподели в Twitter изображения, които ни дават добра представа за устройството:


Според слуховете до момента, то ще има нов дизайн на дисплея с две перфорации, вместо ноч. Дизайнерът е добавил дори новата икона на батерията с проценти, която пристигна с последната бета версия на iOS 16 миналата седмица.

Друго интересно допълнение е музикалният уиджет на заключен екран, който вероятно ще пристигне с Always-On Display. Технологията ще позволи на системата да показва някои известия и уиджети на екрана, като същевременно консумира по-малко енергия. Яркостт на екрана е намалена, а някои визуални елементи са скрити, за да се пести живота на батерията.

Според слуховете iPhone 14 Pro и 14 Pro Max ще са първите модели на Apple с Always-On Display, благодарение на нов OLED панел с адаптивна честота на опресняване от 1 до 120 Hz. Въпреки че на теория компанията може да активира функцията и на iPhone 13 Pro, тя ще работи по-ефективно с новия 1 Hz дисплей, което значи, че най-вероятно няма да я видим за по-старите модели.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

0 коментара

Pin It on Pinterest

Share This