Изберете Страница

Концепция показва как ще изглежда iPhone 14 Pro с iOS 16

До премиерата на iPhone 14 не остава много време, а феновете са любопитни да видят новите устройства. Сега дизайнер създаде концепция, която показва как ще изглежда iPhone 14 Pro с iOS 16, ако се съди по слуховете до момента.

Graphic Designer AR7 сподели в Twitter изображения, които ни дават добра представа за устройството:


Според слуховете до момента, то ще има нов дизайн на дисплея с две перфорации, вместо ноч. Дизайнерът е добавил дори новата икона на батерията с проценти, която пристигна с последната бета версия на iOS 16 миналата седмица.

Друго интересно допълнение е музикалният уиджет на заключен екран, който вероятно ще пристигне с Always-On Display. Технологията ще позволи на системата да показва някои известия и уиджети на екрана, като същевременно консумира по-малко енергия. Яркостт на екрана е намалена, а някои визуални елементи са скрити, за да се пести живота на батерията.

Според слуховете iPhone 14 Pro и 14 Pro Max ще са първите модели на Apple с Always-On Display, благодарение на нов OLED панел с адаптивна честота на опресняване от 1 до 120 Hz. Въпреки че на теория компанията може да активира функцията и на iPhone 13 Pro, тя ще работи по-ефективно с новия 1 Hz дисплей, което значи, че най-вероятно няма да я видим за по-старите модели.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

WWDC 2023 ще се проведе от 5 до 9 юни

WWDC 2023 ще се проведе от 5 до 9 юни

34-тата световна конференция на разработчиците WWDC 2023 ще се проведе от 5 до 9 юни, съобщи Apple. В по-голямата си част тя ще е онлайн и ще е безплатна за всички разработчици, но компанията планира целодневно специално събитие за избрани разработчици и студенти,...

Siri може да прави запис на екрана в iOS 16.5 Beta 1

Siri може да прави запис на екрана в iOS 16.5 Beta 1

Без да губи ценно време, Apple вече пусна iOS 16.5 Beta 1 за разработчици вчера. С тази версия компанията се съсредоточава върху подобряване на функционалността на Siri и предлага нова функция Screen Recording с гласовия асистент. Вече можете да кажете “Hey Siri,...

Серията iPhone 15 само с eSIM ще бъде пусната в повече региони

Серията iPhone 15 само с eSIM ще бъде пусната в повече региони

Серията iPhone 14 пристигна с поддръжка на eSIM, продължавайки традицията, въведена с iPhone Xs през 2018 година. За пръв път обаче Apple пусна моделите без физически слот за SIM карта в САЩ. Сега слуховете сочат, че гигантът планира да разшири тази си инициатива в...

0 коментара

Pin It on Pinterest

Share This