Изберете Страница

Кога ще бъде представен iPhone 8?

Всяка година, месеци преди премиерата на новия модел iPhone, интернет пространството буквално кипи от слухове за него, които се базират на разнообразни източници. Сега, когато на път е десетия юбилеен модел на емблематичния смартфон на Apple, тези слухове са особено упорити и разнообразни, кото често дори си противоречат. Едно нещо обаче вълнува повечето фенове на марката, след като анализатори прогнозираха забавяне на iPhone 8, и това съвсем логично е датата, на която той ще бъде представен.

Бенджамин Гескин е графичен дизайнер, който започна кариерата си като правеше концепции, възоснова на слуховете за бъдещи устройства на Apple, някои от които бяха наистина добри попадения. Сега обаче, самият той започна да разпространява подобни слухове в Twitter и нещата малко се размиха. След като отрече достоверността на последните появили се в интернет снимки на iPhone 8 със сензор за пръстови отпечатъци на гърба, Гескин отиде още по-далеч, съобщавайки датата на премиерата на най-очаквания смартфон тази година, като сподели в социалната мрежа, че това ще стане на 17 септември, а продажбите ще започнат на 25 септември.

Ако погледнем календара обаче, 17 септември е неделя, а 25 – понеделник, което просто не се връзва с досегашната политика на компанията.

Освен това Гескин не посочва каквито и да е източници, на които базира твърденията си, което потвърждава съмненията, че те са просто рекламен трик.

Разбира се не трябва да забравяме и предишните спекулации, според които предварителните поръчки за следващото поколение iPhone ще започнат на 15 саптември, а продажбите им – на 22 септември, но въпреки това все още не се знае дори дали iPhone 7s/7s Plus и iPhone 8 ще излязат на пазара едновременно, след като повечето слухове твърдят, че десетия юбилеен модел ще се забави с 1-2 месеца. Всичко това означава, че трябва да приемем твърденията на Гескин с известно недоверие, колкото и да ни се иска те да са истина и iPhone 8 да е в ръцете ни възможно най-скоро.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Нови рендери на iPhone 14 Pro подчертават промените в дизайна му

Нови рендери на iPhone 14 Pro подчертават промените в дизайна му

Джон Просър сподели нови рендери на iPhone 14 Pro, които ни предоставят най-точния поглед върху бъдещите промени в дизайна му. Във видеото си в каннала Front Page Tech, той разкрива концепцията, създадена от дизайнера Ян Зелбо:...

Има риск iPhone 14 да се забави тази година

Има риск iPhone 14 да се забави тази година

Въпреки че у нас вече не се говори за пандемията от COVID-19 и всички мерки останаха в миналото, в други части на света това не е така. За съжаление точно в един от тези региони се произвежда iPhone - Китай. Все още има риск поне един от предстоящите модели iPhone 14...

iPhone 14 Pro може да предложи Always-On дисплей

iPhone 14 Pro може да предложи Always-On дисплей

Миналогодишните iPhone 13 Pro и 13 Max бяха първите модели на Apple със 120 Hz ProMotion дисплей. Техните наследници тази година ще продължат да използват технологията, но техните дисплеи ще могат да се похвалят с разширена променливост на честотата на опресняване. За...

0 коментара

Подайте коментар