Изберете Страница

Кога ще бъде представен iPhone 8?

Всяка година, месеци преди премиерата на новия модел iPhone, интернет пространството буквално кипи от слухове за него, които се базират на разнообразни източници. Сега, когато на път е десетия юбилеен модел на емблематичния смартфон на Apple, тези слухове са особено упорити и разнообразни, кото често дори си противоречат. Едно нещо обаче вълнува повечето фенове на марката, след като анализатори прогнозираха забавяне на iPhone 8, и това съвсем логично е датата, на която той ще бъде представен.

Бенджамин Гескин е графичен дизайнер, който започна кариерата си като правеше концепции, възоснова на слуховете за бъдещи устройства на Apple, някои от които бяха наистина добри попадения. Сега обаче, самият той започна да разпространява подобни слухове в Twitter и нещата малко се размиха. След като отрече достоверността на последните появили се в интернет снимки на iPhone 8 със сензор за пръстови отпечатъци на гърба, Гескин отиде още по-далеч, съобщавайки датата на премиерата на най-очаквания смартфон тази година, като сподели в социалната мрежа, че това ще стане на 17 септември, а продажбите ще започнат на 25 септември.

Ако погледнем календара обаче, 17 септември е неделя, а 25 – понеделник, което просто не се връзва с досегашната политика на компанията.

Освен това Гескин не посочва каквито и да е източници, на които базира твърденията си, което потвърждава съмненията, че те са просто рекламен трик.

Разбира се не трябва да забравяме и предишните спекулации, според които предварителните поръчки за следващото поколение iPhone ще започнат на 15 саптември, а продажбите им – на 22 септември, но въпреки това все още не се знае дори дали iPhone 7s/7s Plus и iPhone 8 ще излязат на пазара едновременно, след като повечето слухове твърдят, че десетия юбилеен модел ще се забави с 1-2 месеца. Всичко това означава, че трябва да приемем твърденията на Гескин с известно недоверие, колкото и да ни се иска те да са истина и iPhone 8 да е в ръцете ни възможно най-скоро.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

10-инчовият сгъваем iPad на Apple може да замени гамата iPad Mini

10-инчовият сгъваем iPad на Apple може да замени гамата iPad Mini

10-инчовият сгъваем iPad на Apple може да замени гамата iPad Mini, твърди южнокорейското издание The Elec. Според доклада, компанията е започнала да разработва и 20-инчово сгъваемо устройство, което вероятно ще се превърне в MacBook Pro. 20-инчовото сгъваемо...

Apple пусна iOS 16.2 RC

Apple пусна iOS 16.2 RC

Малко повече от седмица след четвъртите бета версии, Apple пусна iOS 16.2 RC и iPadOS 16.2 RC. Те предлагат криптиране от край до край с възможност за избор на допълнителни функции на iCloud, като опцията ще пристигне за всички потребители в САЩ с официалните версии...

Apple Car вероятно ще стартира през 2026 година на цена под 100 000 долара

Apple Car вероятно ще стартира през 2026 година на цена под 100 000 долара

Apple отдавна работи по свой собствен автоомбил, наричан Apple Car. Проектът носи името Titan и последните слухове сочат, че стартът на автомобила е отложен за 2026 година, а цената му ще е под 100 000 долара. Преди това се очакваше Apple Car да излезе на пазара през...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This