Изберете Страница

Клип показва работещ прототип на AirPower

Видеоклип на привидно функционален прототип на AirPower беше споделен в Twitter от колекционерът на устройства на Apple Джулио Зомпети. Това е първия по рода си поглед към неиздаденото зарядно устройство в действие.


Видеото показва уникална екранна анимация за iOS, когато iPhone е поставен върху подложката за зареждане AirPower, която преди това сме виждали само в ранните маркетингови материали на Apple. iPhone на AirPower би показвал заряда на всички устройства, поставени върху подложката.

AirPower беше подложка за зареждане, проектирана от Apple, предназначена за зареждане на базирани на Qi iPhone, Apple Watch и AirPods, която компанията обяви през септември 2017 година, заедно с iPhone X. Тя беше проектирана така, че потребителите да могат да поставят едновременно трите устройства на различна част от подложката, което означава, че трябваше да се включат множество припокриващи се зареждащи бобини.

AirPower пропусна датата си за стартиране през 2018 година и след голям брой проблеми с развитието си, беше отменена от компанията през март 2019 година. Снимки, за които се твърди, че изобразяват AirPower, се появиха в социалните мрежи през август 2020 година, показвайки дизайн с множество намотки и вътрешната схема на устройството, но това е първият видеозапис на рядък и привидно функциониращ негов прототип, който вероятно е изтекъл по веригата за доставки.

Според надеждният журналист на Bloomberg Марк Гурман, Apple все още търси решения за зареждане, подобни на AirPower, които да реализира в бъдеще. Зомпети е запален колекционер на прототипни устройства на Apple и преди е споделял изображения на прототипа на Apple Watch Series 3 с допълнителни конектори, оригинален iPad с два 30-пинови порта, прототип на iPhone 12 Pro, трето поколение iPod touch със задна камера и редки оригинални прототипи на Apple Watch.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Нови рендери на iPhone 14 Pro подчертават промените в дизайна му

Нови рендери на iPhone 14 Pro подчертават промените в дизайна му

Джон Просър сподели нови рендери на iPhone 14 Pro, които ни предоставят най-точния поглед върху бъдещите промени в дизайна му. Във видеото си в каннала Front Page Tech, той разкрива концепцията, създадена от дизайнера Ян Зелбо:...

Има риск iPhone 14 да се забави тази година

Има риск iPhone 14 да се забави тази година

Въпреки че у нас вече не се говори за пандемията от COVID-19 и всички мерки останаха в миналото, в други части на света това не е така. За съжаление точно в един от тези региони се произвежда iPhone - Китай. Все още има риск поне един от предстоящите модели iPhone 14...

iPhone 14 Pro може да предложи Always-On дисплей

iPhone 14 Pro може да предложи Always-On дисплей

Миналогодишните iPhone 13 Pro и 13 Max бяха първите модели на Apple със 120 Hz ProMotion дисплей. Техните наследници тази година ще продължат да използват технологията, но техните дисплеи ще могат да се похвалят с разширена променливост на честотата на опресняване. За...

0 коментара

Подайте коментар