Изберете Страница

Как да гледаме голямото есенно събитие на Apple на различни устройства?

Всички ние със затаен дъх очакваме голямото есенно събитие, на което Apple ще представи новите си устройства и най-вече десетия юбилеен модел iPhone. То ще се проведе на 12 септември от 20 часа наше време. Повечето от вас знаят как да го гледат на живо, а за тези, които не знаят, сега ще обясним на кратко:

tvOS

Ако разполагате с Apple TV, свързана с телевизор с висока разделителна способност, то вие сте късметлии, защото това е може би най-комфортния начин да станете свидетели на грандиозното събитие. За да го направите, трябва да имате второ или трето поколение Apple TV, работещо с версия на фирмуера 6.2 или по-висока, или разбира се сегашното четвърто поколение, което разполага с tvOS и на него можете да изтеглите приложението Apple Events от App Store.

iOS

Наличието на устройство, работещо с iOS определено е най-лесният и мобилен начин за гледане на събитието на Apple. Всичко, от което се нуждаете е iPhone, iPad или iPod touch с iOS 9.0 или по-нова версия и възможността да посетите линка през Safari.

macOS

Ако сте заклет фен на екосистемата на Apple, почти сигурно е, че имате Mac. Ако е така, за да проследите събитието, трябва да имате инсталирана macOS 10.11 или по-висока версия и разбира се Safri, през който да отворите линка.

Windows

Потребителите на Windows 10 също вече имат възможността да гледат на живо евентите на компанията, чрез браузъра Edge и посещение на линка.

Android

Ако сте Android потребител, но все па ксе интеерсувате от новите устройства на Apple, ще трябва да изтеглите VLC от Google Play, да отворите менюто и да изберете Stream, въвеждайки следния URL адрес: http://p.events-delivery.apple.com.edgesuite.net/15pijbnaefvpoijbaefvpihb06/m3u8/atv_mvp.m3u

Това е съвсем на кратко, ако имате желание, винаги може да се намери възможност, да се запознаете с новите модели iPhone още на 12 септември вечерта и да се потопите в неповторимата атмосфера на събитията на Apple, а и да видите за пръв път новата конферентна зала Steve Jobs Theater в Apple Park.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple пусна iOS 16.1.2

Apple пусна iOS 16.1.2

Apple пусна iOS 16.1.2 с някои корекции на грешки и оптимизации. Според бележките към изданието, iOS 16.1.2 въвежда подобрена съвместимост с безжични оператори, заедно с оптимизация за Crash Detection за моделите iPhone 14 и 14 Pro. Оптимизирането на Crash Detection...

Apple е изправена пред проблеми с доставките на iPhone 14 Pro и 14 Pro Max

Apple е изправена пред проблеми с доставките на iPhone 14 Pro и 14 Pro Max

Apple е изправена пред проблеми с доставките на iPhone 14 Pro и 14 Pro Max заради протести в основната фабрика на Foxconn в Китай. Според известния анализатор Минг-Чи Куо, доставките на устройствата ще са “значително по-ниски” през последното тримесечие на годината....

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата, произведен от Sony, който все още не е пуснат на пазара, твърдят последните слухове. Според доклад на Nikkei, Apple ще използва най-новия и съвременен сензор на Sony за предстоящата си серия iPhone 15. Той ще удвои сигнала...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This