Изберете страница

Как да гледаме голямото есенно събитие на Apple на различни устройства?

Всички ние със затаен дъх очакваме голямото есенно събитие, на което Apple ще представи новите си устройства и най-вече десетия юбилеен модел iPhone. То ще се проведе на 12 септември от 20 часа наше време. Повечето от вас знаят как да го гледат на живо, а за тези, които не знаят, сега ще обясним на кратко:

tvOS

Ако разполагате с Apple TV, свързана с телевизор с висока разделителна способност, то вие сте късметлии, защото това е може би най-комфортния начин да станете свидетели на грандиозното събитие. За да го направите, трябва да имате второ или трето поколение Apple TV, работещо с версия на фирмуера 6.2 или по-висока, или разбира се сегашното четвърто поколение, което разполага с tvOS и на него можете да изтеглите приложението Apple Events от App Store.

iOS

Наличието на устройство, работещо с iOS определено е най-лесният и мобилен начин за гледане на събитието на Apple. Всичко, от което се нуждаете е iPhone, iPad или iPod touch с iOS 9.0 или по-нова версия и възможността да посетите линка през Safari.

macOS

Ако сте заклет фен на екосистемата на Apple, почти сигурно е, че имате Mac. Ако е така, за да проследите събитието, трябва да имате инсталирана macOS 10.11 или по-висока версия и разбира се Safri, през който да отворите линка.

Windows

Потребителите на Windows 10 също вече имат възможността да гледат на живо евентите на компанията, чрез браузъра Edge и посещение на линка.

Android

Ако сте Android потребител, но все па ксе интеерсувате от новите устройства на Apple, ще трябва да изтеглите VLC от Google Play, да отворите менюто и да изберете Stream, въвеждайки следния URL адрес: http://p.events-delivery.apple.com.edgesuite.net/15pijbnaefvpoijbaefvpihb06/m3u8/atv_mvp.m3u

Това е съвсем на кратко, ако имате желание, винаги може да се намери възможност, да се запознаете с новите модели iPhone още на 12 септември вечерта и да се потопите в неповторимата атмосфера на събитията на Apple, а и да видите за пръв път новата конферентна зала Steve Jobs Theater в Apple Park.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple подкрепя Глобалния фонд (RED) от 2006 г., като помага за финансиране на програми за ХИВ/СПИН в Африка. През последните 17 години клиентите на гиганта помогнаха за набирането на повече от четвърт милиард долара, осигурявайки на милиони хора достъп до...

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

От няколко години Apple се занимава със софтуерни функции за подобряване на качеството на видеоразговорите през уеб камерата. macOS Sonoma използва по-забавен подход с въвеждането на 3D ефекти с добавена реалност. Тъй като Apple прави и Mac и macOS, тя може да вгражда...

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

Apple трябваше да направи някои корекции в iOS, за да реши проблемите с прегряването на iPhone 15, но сега се появи информация, която предполага, че компанията се кани да направи хардуерни промени през следващата година, за да подобри пасивното охлаждане. Скоро след...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This