След множеството снимки и клипове на макет на бъдещия iPhone 8, днес най-сетне имаме нещо по-интересно – в интернет пространството се появи изображение на реален прототип на телефона, публикувано отново от дизайнера Бенджамин Гескин.


Любопитното е, че в кутията прототипа е маскиран под протектор за дисплей, който го прави да прилича на текущите модели, но след отлепянето му можем да видим липсата на хоум бутон и големия дисплей с почти незабележими рамки.
Всъщност този прототип се различава значително от показвания напоследък в множество изтичания макет, което ни кара да смятаме, че това може би е един от многото тествани дизайни, но дали е финалния?

Както знаете, Apple изпробва множество прототипи и не веднъж в миналото те са ставали публично достояние след грешка на служителите й, така че от друга страна, това все пак може и да се окаже първото реално изображение на бъдещия iPhone 8, или поне на негов истински прототип, а не макет, предназначен за изработка на аксесоари. За съжаление няма снимка на задния панел на устройството, за да видим разположението на камерата и евентуалната липса, или наличие на сензор за пръстови отпечатъци.