Изберете Страница

Изтече снимка на прототип на iPhone 8

След множеството снимки и клипове на макет на бъдещия iPhone 8, днес най-сетне имаме нещо по-интересно – в интернет пространството се появи изображение на реален прототип на телефона, публикувано отново от дизайнера Бенджамин Гескин.


Любопитното е, че в кутията прототипа е маскиран под протектор за дисплей, който го прави да прилича на текущите модели, но след отлепянето му можем да видим липсата на хоум бутон и големия дисплей с почти незабележими рамки.
Всъщност този прототип се различава значително от показвания напоследък в множество изтичания макет, което ни кара да смятаме, че това може би е един от многото тествани дизайни, но дали е финалния?

Както знаете, Apple изпробва множество прототипи и не веднъж в миналото те са ставали публично достояние след грешка на служителите й, така че от друга страна, това все пак може и да се окаже първото реално изображение на бъдещия iPhone 8, или поне на негов истински прототип, а не макет, предназначен за изработка на аксесоари. За съжаление няма снимка на задния панел на устройството, за да видим разположението на камерата и евентуалната липса, или наличие на сензор за пръстови отпечатъци.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone през 2022 година на фона на цялостното забавяне на пазара на смартфони, твъди Bloomberg. Компанията е поръчала 90 милиона бройки iPhone 14, колкото и iPhone 13 през същия период на миналата година. Apple очаква да произведе...

Куо: Apple ще увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro

Куо: Apple ще увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro

Apple планира да увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro, твърди известният анализатор Минг-Чи Куо, въпреки че не разкрива точни цифри. В свой пост в Twitter той посочва, че средната продажна цена на цялата гама iPhone 14 ще се увеличи с около 15% в сравнение с...

Процентът на батерията се връща с iOS 16 beta 5

Процентът на батерията се връща с iOS 16 beta 5

Процентът на батерията най-сетне се завръща с последната iOS 16 beta 5. Това беше едно от най-честите желания на потребителите, след като Apple го премахна с пускането на iPhone X. За да бъде активирана опцията, ще трябва да посетите настройките и секцията “батерия”....

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This