Изберете страница

Изображение разкрива USB-C порта на iPhone 15 Pro

Със серията iPhone 15 Apple планира да премине към USB-C порт, вместо Lightning, за да се съобрази със законодателните промени, въведени в Европа. За USB-C порта се носят различни слухове, а сега MacRumors публикува и снимка, споделена преди това в Twitter от Unknownz21.

Всъщност не е трудно да си представим как изглежда портът, защото Apple вече използва USB-C в iPad и Mac, но винаги е интересно да се види изображение на някой компонент. В допълнение към потвърждението за наличие на USB-C порт в iPhone 15 Pro, снимката дава възможност да видим и променените ръбове на устройството, за които научихме от предишни слухове.

Очаква се Apple да направи някои незначителни промени в дизайна на шасито на iPhone 15 Pro, добавяйки по-дълбока извивка, която се вижда на снимката. Освен това се говори, че компанията преминава към титан вместо неръждаема стомана, а полираният метал на устройството наистина изглежда като с титаниево покритие.

С прехода към USB-C, Apple планира да замени E75 Lightning Controller с E85 Port Controller, твърди източникът. И въпреки че това е снимка на порта на iPhone 15 Pro, промяната ще засегне цялата серия, но промените вдизайна ще са ограничени само до моделите Pro.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple подкрепя Глобалния фонд (RED) от 2006 г., като помага за финансиране на програми за ХИВ/СПИН в Африка. През последните 17 години клиентите на гиганта помогнаха за набирането на повече от четвърт милиард долара, осигурявайки на милиони хора достъп до...

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

От няколко години Apple се занимава със софтуерни функции за подобряване на качеството на видеоразговорите през уеб камерата. macOS Sonoma използва по-забавен подход с въвеждането на 3D ефекти с добавена реалност. Тъй като Apple прави и Mac и macOS, тя може да вгражда...

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

Apple трябваше да направи някои корекции в iOS, за да реши проблемите с прегряването на iPhone 15, но сега се появи информация, която предполага, че компанията се кани да направи хардуерни промени през следващата година, за да подобри пасивното охлаждане. Скоро след...

0 коментара

Pin It on Pinterest

Share This