Изберете Страница

Изображение разкрива USB-C порта на iPhone 15 Pro

Със серията iPhone 15 Apple планира да премине към USB-C порт, вместо Lightning, за да се съобрази със законодателните промени, въведени в Европа. За USB-C порта се носят различни слухове, а сега MacRumors публикува и снимка, споделена преди това в Twitter от Unknownz21.

Всъщност не е трудно да си представим как изглежда портът, защото Apple вече използва USB-C в iPad и Mac, но винаги е интересно да се види изображение на някой компонент. В допълнение към потвърждението за наличие на USB-C порт в iPhone 15 Pro, снимката дава възможност да видим и променените ръбове на устройството, за които научихме от предишни слухове.

Очаква се Apple да направи някои незначителни промени в дизайна на шасито на iPhone 15 Pro, добавяйки по-дълбока извивка, която се вижда на снимката. Освен това се говори, че компанията преминава към титан вместо неръждаема стомана, а полираният метал на устройството наистина изглежда като с титаниево покритие.

С прехода към USB-C, Apple планира да замени E75 Lightning Controller с E85 Port Controller, твърди източникът. И въпреки че това е снимка на порта на iPhone 15 Pro, промяната ще засегне цялата серия, но промените вдизайна ще са ограничени само до моделите Pro.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

WWDC 2023 ще се проведе от 5 до 9 юни

WWDC 2023 ще се проведе от 5 до 9 юни

34-тата световна конференция на разработчиците WWDC 2023 ще се проведе от 5 до 9 юни, съобщи Apple. В по-голямата си част тя ще е онлайн и ще е безплатна за всички разработчици, но компанията планира целодневно специално събитие за избрани разработчици и студенти,...

Siri може да прави запис на екрана в iOS 16.5 Beta 1

Siri може да прави запис на екрана в iOS 16.5 Beta 1

Без да губи ценно време, Apple вече пусна iOS 16.5 Beta 1 за разработчици вчера. С тази версия компанията се съсредоточава върху подобряване на функционалността на Siri и предлага нова функция Screen Recording с гласовия асистент. Вече можете да кажете “Hey Siri,...

Серията iPhone 15 само с eSIM ще бъде пусната в повече региони

Серията iPhone 15 само с eSIM ще бъде пусната в повече региони

Серията iPhone 14 пристигна с поддръжка на eSIM, продължавайки традицията, въведена с iPhone Xs през 2018 година. За пръв път обаче Apple пусна моделите без физически слот за SIM карта в САЩ. Сега слуховете сочат, че гигантът планира да разшири тази си инициатива в...

0 коментара

Pin It on Pinterest

Share This