Изберете страница

Започва производството на 10.5 инчовия iPad

Apple ще започне ограничено производство на 10.5 инчовия модел iPad този месец, според доклад на анализатора Рода Александър, който даде интервю пред Forbes този уикенд. От него не става ясно обаче, дали този модел ще бъде обявен през пролетта на WWDC 2017, или ще дебютира едва на есенното събитие на компанията, заедно с iPhone 8.

Според слуховете, той трябваше да се появи на пазара още този месец, но това така и не се случи, а вместо това миналата седмица Apple пусна в продажба новия 9.7 инчов модел iPad, заедно с червен iPhone 7, 12GB версия на iPhone SE и серия аксесоари за Apple Watch и iPhone.

Според последните спекулации, компанията ще представи 10.5 инчовия iPad на откриването на своя нов кампус Apple Park следващия месец, като ще стартира продажбите му в САЩ веднага след това, а в останалата част от света малко по-късно. Източник по веригата за доставки на компоненти, пожелал пълна анонимност твърди, че той ще дебютира през пролетта, но не посочва точната дата на премиерата му.

Ако съдим обаче по това, че производството на 10,5 инчовия iPad едва започва, при това в ограничени количества, можем да допуснем, че той ще излезе на пазара по-късно през годината, а може би едва през есента. Според слуховете, този модел iPad ще бъде с изцяло нов дизайн и OLED дисплей от край до край, подобно на iPhone 8, което предполага, че двете устройства може би ще бъдат показани едновременно на есенното събитие на компанията.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple подкрепя Глобалния фонд (RED) от 2006 г., като помага за финансиране на програми за ХИВ/СПИН в Африка. През последните 17 години клиентите на гиганта помогнаха за набирането на повече от четвърт милиард долара, осигурявайки на милиони хора достъп до...

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

От няколко години Apple се занимава със софтуерни функции за подобряване на качеството на видеоразговорите през уеб камерата. macOS Sonoma използва по-забавен подход с въвеждането на 3D ефекти с добавена реалност. Тъй като Apple прави и Mac и macOS, тя може да вгражда...

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

Apple трябваше да направи някои корекции в iOS, за да реши проблемите с прегряването на iPhone 15, но сега се появи информация, която предполага, че компанията се кани да направи хардуерни промени през следващата година, за да подобри пасивното охлаждане. Скоро след...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This