Изберете страница

Започва производството на 10.5 инчовия iPad

Apple ще започне ограничено производство на 10.5 инчовия модел iPad този месец, според доклад на анализатора Рода Александър, който даде интервю пред Forbes този уикенд. От него не става ясно обаче, дали този модел ще бъде обявен през пролетта на WWDC 2017, или ще дебютира едва на есенното събитие на компанията, заедно с iPhone 8.

Според слуховете, той трябваше да се появи на пазара още този месец, но това така и не се случи, а вместо това миналата седмица Apple пусна в продажба новия 9.7 инчов модел iPad, заедно с червен iPhone 7, 12GB версия на iPhone SE и серия аксесоари за Apple Watch и iPhone.

Според последните спекулации, компанията ще представи 10.5 инчовия iPad на откриването на своя нов кампус Apple Park следващия месец, като ще стартира продажбите му в САЩ веднага след това, а в останалата част от света малко по-късно. Източник по веригата за доставки на компоненти, пожелал пълна анонимност твърди, че той ще дебютира през пролетта, но не посочва точната дата на премиерата му.

Ако съдим обаче по това, че производството на 10,5 инчовия iPad едва започва, при това в ограничени количества, можем да допуснем, че той ще излезе на пазара по-късно през годината, а може би едва през есента. Според слуховете, този модел iPad ще бъде с изцяло нов дизайн и OLED дисплей от край до край, подобно на iPhone 8, което предполага, че двете устройства може би ще бъдат показани едновременно на есенното събитие на компанията.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обяви iOS 18

Apple обяви iOS 18

Apple обяви следващата голяма актуализация на софтуерната си платформа за iPhone – дългоочакваната iOS 18. По време на WWDC 2024 вицепрезидентът по софтуера Крейг Федериги демонстирира многобройните нововъведения, които носи тя, а ние ще се опитаме да вместим...

Какво очакваме от WWDC 2024

Какво очакваме от WWDC 2024

35-ата годишна световна конференция на разработчиците на Apple ще се проведе от 10 юни до 14 юни.  Днес в 20 часа българско време ще се проведе встъпително основно събитие, по време на което ще бъде представен нов софтуер. Очакваме дебюта на iOS 18, iPadOS 18, macOS...

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This