Изберете Страница

Започва производството на 10.5 инчовия iPad

Apple ще започне ограничено производство на 10.5 инчовия модел iPad този месец, според доклад на анализатора Рода Александър, който даде интервю пред Forbes този уикенд. От него не става ясно обаче, дали този модел ще бъде обявен през пролетта на WWDC 2017, или ще дебютира едва на есенното събитие на компанията, заедно с iPhone 8.

Според слуховете, той трябваше да се появи на пазара още този месец, но това така и не се случи, а вместо това миналата седмица Apple пусна в продажба новия 9.7 инчов модел iPad, заедно с червен iPhone 7, 12GB версия на iPhone SE и серия аксесоари за Apple Watch и iPhone.

Според последните спекулации, компанията ще представи 10.5 инчовия iPad на откриването на своя нов кампус Apple Park следващия месец, като ще стартира продажбите му в САЩ веднага след това, а в останалата част от света малко по-късно. Източник по веригата за доставки на компоненти, пожелал пълна анонимност твърди, че той ще дебютира през пролетта, но не посочва точната дата на премиерата му.

Ако съдим обаче по това, че производството на 10,5 инчовия iPad едва започва, при това в ограничени количества, можем да допуснем, че той ще излезе на пазара по-късно през годината, а може би едва през есента. Според слуховете, този модел iPad ще бъде с изцяло нов дизайн и OLED дисплей от край до край, подобно на iPhone 8, което предполага, че двете устройства може би ще бъдат показани едновременно на есенното събитие на компанията.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

iPhone 15 ще поддържа по-бързо безжично зареждане

iPhone 15 ще поддържа по-бързо безжично зареждане

Wireless Power Consortium работи с Apple по следващото поколение стандарт Qi2, базиран на MagSafe, твърди нов слух. Това ще осигури по-бързи скорости за безжично зареждане за всички 15W Qi зарядни устройства за iPhone 15. Apple поддържа стандарта за безжично зареждане...

iOS 17 ще донесе функцията за интелигентен дисплей за някои модели iPhone

iOS 17 ще донесе функцията за интелигентен дисплей за някои модели iPhone

iOS 17 ще донесе функцията за интелигентен дисплей за някои модели iPhone, твърди Bloomberg, броени дни преди Apple да представи новата операционна система по време на WWDC 2023. Журналистът Марк Гърман посочва, че iOS 17 ще добави нов режим на дисплея, който превръща...

Появиха се изображения на iPhone 16 Pro Max

Появиха се изображения на iPhone 16 Pro Max

Месеци ни делят от премиерата на серията iPhone 15, но 9to5Mac вече публикува първите CAD изображения на iPhone 16 Pro Max. Смята се, че Apple планира да увеличи размерите на дисплея както на iPhone 16 Pro, така и на 16 Pro Max. Както се вижда от изображението,...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This