Изберете Страница

Започва производството на 10.5 инчовия iPad

Apple ще започне ограничено производство на 10.5 инчовия модел iPad този месец, според доклад на анализатора Рода Александър, който даде интервю пред Forbes този уикенд. От него не става ясно обаче, дали този модел ще бъде обявен през пролетта на WWDC 2017, или ще дебютира едва на есенното събитие на компанията, заедно с iPhone 8.

Според слуховете, той трябваше да се появи на пазара още този месец, но това така и не се случи, а вместо това миналата седмица Apple пусна в продажба новия 9.7 инчов модел iPad, заедно с червен iPhone 7, 12GB версия на iPhone SE и серия аксесоари за Apple Watch и iPhone.

Според последните спекулации, компанията ще представи 10.5 инчовия iPad на откриването на своя нов кампус Apple Park следващия месец, като ще стартира продажбите му в САЩ веднага след това, а в останалата част от света малко по-късно. Източник по веригата за доставки на компоненти, пожелал пълна анонимност твърди, че той ще дебютира през пролетта, но не посочва точната дата на премиерата му.

Ако съдим обаче по това, че производството на 10,5 инчовия iPad едва започва, при това в ограничени количества, можем да допуснем, че той ще излезе на пазара по-късно през годината, а може би едва през есента. Според слуховете, този модел iPad ще бъде с изцяло нов дизайн и OLED дисплей от край до край, подобно на iPhone 8, което предполага, че двете устройства може би ще бъдат показани едновременно на есенното събитие на компанията.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Нови рендери на iPhone 14 Pro подчертават промените в дизайна му

Нови рендери на iPhone 14 Pro подчертават промените в дизайна му

Джон Просър сподели нови рендери на iPhone 14 Pro, които ни предоставят най-точния поглед върху бъдещите промени в дизайна му. Във видеото си в каннала Front Page Tech, той разкрива концепцията, създадена от дизайнера Ян Зелбо:...

Има риск iPhone 14 да се забави тази година

Има риск iPhone 14 да се забави тази година

Въпреки че у нас вече не се говори за пандемията от COVID-19 и всички мерки останаха в миналото, в други части на света това не е така. За съжаление точно в един от тези региони се произвежда iPhone - Китай. Все още има риск поне един от предстоящите модели iPhone 14...

iPhone 14 Pro може да предложи Always-On дисплей

iPhone 14 Pro може да предложи Always-On дисплей

Миналогодишните iPhone 13 Pro и 13 Max бяха първите модели на Apple със 120 Hz ProMotion дисплей. Техните наследници тази година ще продължат да използват технологията, но техните дисплеи ще могат да се похвалят с разширена променливост на честотата на опресняване. За...

0 коментара

Подайте коментар