Изберете Страница

Ето кои устройства на Apple ще получат ъпдейт есента

След като видяхме какво ново ни очаква по отношение на операционните системи на Apple,най-вероятно не един от вас си задава въпроса, кои устройства ще получат следващите версии на софтуера? За щастие отговорът вече е тук – iOS 13 ще е достъпна за iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR, iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, както и за iPhone SE и iPod touch (7-мо поколение). Без актуализация ще останат iPhone 5S, iPhone 6 и iPhone 6 Plus, както и iPod touch (6-о поколение).

Новата iPadOS 13 ще е налична за 12.9-инчовия iPad Pro, 11-инчовия iPad Pro, 10.5-инчовия iPad Pro, 9.7-инчовия iPad Pro, iPad (6-о поколение), iPad (5-о поколение), iPad mini (5-о поколение), iPad mini 4, iPad Air (3-то поколение) и iPad Air 2. Тук актуализации няма да получат iPad mini 2 и iPad mini 3, както и оригиналният iPad Air.

Що се отнася до macOS Catalina – тя ще бъде налична за 12-инчовия MacBook, за MacBook Air от 2012 и по-новите модели, за MacBook Pro от 2012 и по-новите, за Mac mini от 2012 и по-новите, за iMac от 2012 и по-новите, както и за iMac Pro, Mac Pro от 2013 и по-новия (от 2019).

Собствениците на по-старите устройства, които остават без актуализация, може би трябва да се замислят за покупка на нови, ако искат да пробват следващите версии на операционните системи, но както знаете, слуховете предсказваха далеч по-лоша картина по отношение на ъпдейта, така че това, което виждаме е съвсем нормално.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

iOS 17 ще стане официална по-късно днес

iOS 17 ще стане официална по-късно днес

iOS 17 ще стане официална по-късно днес. След повече от три месеца бета тестове, актуализацията ще е достъпна за iPhone Xr и по-нови модели и ще донесе множество нови функции и подобрения. StandBy StandBy е нов режим на екрана, който ви предоставя полезна информация,...

Ето какво представи Apple на своето събитие Wonderlust

Ето какво представи Apple на своето събитие Wonderlust

Най-очакваните продукти, които Apple представи на своето есенно събитие Wonderlust снощи разбира се са четирите модела от серията iPhone 15. За съжаление, поне за мен, тръпката от представянето на новите продукти някак си вече не е същата, тъй като 99% от слуховете до...

Само цената на iPhone 15 Pro Max може да се увеличи тази година

Само цената на iPhone 15 Pro Max може да се увеличи тази година

Само цената на iPhone 15 Pro Max може да се увеличи тази година, твърди тайванската компания TrendForce на фона на предишни слухове за увеличение на цените на двата Pro модели в предстоящата серия. Според компанията, iPhone 15 Pro отново ще се продава за 999 долара в...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This