Изберете Страница

Ето как може би ще изглежда новия дизай на дисплея на iPhone 14 Pro

Apple планира да замени ноча на iPhone 14 Pro и 14 Pro Max с два овални отвора във формата на хапче, които ще съдържат хардуера на Face ID, камерата и микрофона. Сега нов слух сочи, че те ще бъдат обединени в едно с помощта на софтуер и ще изглеждат като един единствен продълговат отвор, когато телефонът се използва.

Пространството между двата прореза явно ще се използва за показване на индикацията за активен микрофон или камера, когато те се ползват от приложение. В момента тези индикатори се визуализират вдясно от ноча. Когато индикаторите не работят, пространството между двата отвора ще е затъмнено, за да изглеждат те като един цял прорез.

Apple очевидно ще позволи на потребителите да докосват индикаторите, за да получат повече информация за това кое приложение използва хардуера на телефона. В сегашните модели тази информация е достъпна в контролния панел.

Компанията може би ще преработи и приложението Camera, като ще премести повечето контроли в горната част на дисплея, за да предостави на потребителите повече място за предварителния изглед на камерата, но това не е решено окончателно.

Дали всичко това е вярно, ще научим на 7 септември, когато Apple официално ще представи новата серия iPhone 14.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple се е отказала от плановете за евтин Apple Pencil за iPhone

Apple се е отказала от плановете за евтин Apple Pencil за iPhone

Apple е имала планове да представи тази година Apple Pencil с цена от 49 долара, който поддържа iPhone, но се е отказала от устройството в последния момент, твърди нов слух. At the Apple Event in September, Apple was originally going to release a new Apple Pencil...

iPhone 15 Pro може би ще има хаптични бутони за силата на звука и включване

iPhone 15 Pro може би ще има хаптични бутони за силата на звука и включване

iPhone 15 Pro може би ще има хаптични бутони за силата на звука и включване, твърди Barclays, позовавайки се на данни от доставчик на компоненти. В писмо до акционерите този месец, базираната в Тексас компания за полупроводници заявява, че продължава “да се ангажира...

iPhone 14 Pro получи титлата “най-бърз 5G телефон”

iPhone 14 Pro получи титлата “най-бърз 5G телефон”

Според ново изследване на Ookla, компанията зад популярните приложения и сайт Speedtest, iPhone 14 Pro е “най-бързия 5G телефон”. Изводът е базиран на данни, събрани от хора, тествали скоростта на 5G връзката си в САЩ и Великобритания. Ookla твърди, че нейните тестове...

0 коментара

Pin It on Pinterest

Share This