Днес Samsung ще представи своя Galaxy Note 9, но до премиерата на тазгодишните модели iPhone за съжаление остава още около месец, през който ще продължим да следим слуховете и изтичанията около тях. Кое е интересното всъщност? Тази година компанията за първ път ще представи три нови модела, които благодарение на два нови клипа, вече можем да сравним.

Да, както знаете, китайските фабрики разполагат с макети на бъдещите модели на Apple, които не са пълнофункционални устройства, но дават изключително добра представа за това, което те ще представляват, защото са направени по точните размери и форма. Те не рядко стават достояние на влогъри, които разбира се ги показват в своите клипове в YouTube. Първият от новите клипове е дело на Марк Браунли и в него той допуска едно основна грешка, споменавайки, че това са моделите за следващата година, което обаче не може да омаловажи качеството на самото видео:

Вторият клип е дело на Дравид Сажин и в него той се опитва да отгатне имената на трите модела iPhone, за които до сега имаме само предположения:

Разбира се това са само макети, а Apple ще представи своето ново поколение iPhone в началото на следващия месец.