Изберете Страница

Датата, която очаквате с нетърпение може би е 7 септември

Всяка година с наближаването на септември, феновете на Apple с нетърпение очакват датата, на която компанията ще обяви новите си модели iPhone. Тази есен това може би ще е 7 септември, ако се вярва на журналиста Марк Гърман.

Както вече знаете, очаква се стандартните модели iPhone 14 да не претърпят сериозни промени. В замяна на това обаче, двата Pro модела ще пристигнат с нова 48 МР камера, дисплей с два овални отвора, вместо ноч и най-новия чипсет на компанията A16.

Apple планира отново да представи 4 модела iPhone 14, като вместо mini тази година ще получим 6.7” iPhone 14 Max, което лично за мен е огромно разочарование, но явно продажбите на двата mini модела в последните години не са били достатъчно успешни, за да продължи компанията да предлага 5.4” вариант.

Освен iPhone 14, на 7 септември би трябвало да видим и Apple Watch 8, заедно с обновен Apple Watch SE и изцяло нов подсилен модел Pro, който ще има по-голям корпус и нов дизайн. Чува се и за нов достъпен iPad, актуализация на iPad Pro и Mac Pro, но тези устройства вероятно ще получат самостоятелно събитие през октомври.

Ако Apple действително е избрала 7 септември за премиерата на iPhone 14, вероятно ще огласи това официално поне седмица предварително, тоест в края на август. Вече стана ясно, че компанията записва събитието и то ще се проведе виртуално, а не присъствено, но все пак да изчакаме официалния анонс.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

WWDC 2023 ще се проведе от 5 до 9 юни

WWDC 2023 ще се проведе от 5 до 9 юни

34-тата световна конференция на разработчиците WWDC 2023 ще се проведе от 5 до 9 юни, съобщи Apple. В по-голямата си част тя ще е онлайн и ще е безплатна за всички разработчици, но компанията планира целодневно специално събитие за избрани разработчици и студенти,...

Siri може да прави запис на екрана в iOS 16.5 Beta 1

Siri може да прави запис на екрана в iOS 16.5 Beta 1

Без да губи ценно време, Apple вече пусна iOS 16.5 Beta 1 за разработчици вчера. С тази версия компанията се съсредоточава върху подобряване на функционалността на Siri и предлага нова функция Screen Recording с гласовия асистент. Вече можете да кажете “Hey Siri,...

Серията iPhone 15 само с eSIM ще бъде пусната в повече региони

Серията iPhone 15 само с eSIM ще бъде пусната в повече региони

Серията iPhone 14 пристигна с поддръжка на eSIM, продължавайки традицията, въведена с iPhone Xs през 2018 година. За пръв път обаче Apple пусна моделите без физически слот за SIM карта в САЩ. Сега слуховете сочат, че гигантът планира да разшири тази си инициатива в...

0 коментара

Pin It on Pinterest

Share This