Изберете страница

Датата, която очаквате с нетърпение може би е 7 септември

Всяка година с наближаването на септември, феновете на Apple с нетърпение очакват датата, на която компанията ще обяви новите си модели iPhone. Тази есен това може би ще е 7 септември, ако се вярва на журналиста Марк Гърман.

Както вече знаете, очаква се стандартните модели iPhone 14 да не претърпят сериозни промени. В замяна на това обаче, двата Pro модела ще пристигнат с нова 48 МР камера, дисплей с два овални отвора, вместо ноч и най-новия чипсет на компанията A16.

Apple планира отново да представи 4 модела iPhone 14, като вместо mini тази година ще получим 6.7” iPhone 14 Max, което лично за мен е огромно разочарование, но явно продажбите на двата mini модела в последните години не са били достатъчно успешни, за да продължи компанията да предлага 5.4” вариант.

Освен iPhone 14, на 7 септември би трябвало да видим и Apple Watch 8, заедно с обновен Apple Watch SE и изцяло нов подсилен модел Pro, който ще има по-голям корпус и нов дизайн. Чува се и за нов достъпен iPad, актуализация на iPad Pro и Mac Pro, но тези устройства вероятно ще получат самостоятелно събитие през октомври.

Ако Apple действително е избрала 7 септември за премиерата на iPhone 14, вероятно ще огласи това официално поне седмица предварително, тоест в края на август. Вече стана ясно, че компанията записва събитието и то ще се проведе виртуално, а не присъствено, но все пак да изчакаме официалния анонс.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

0 коментара

Pin It on Pinterest

Share This