Изберете Страница

В новата бета версия на iOS 12 има индикации за двусимов iPhone

Слуховете за iPhone, поддържащ две SIM карти се появиха по-рано тази година, но сега в последната бета версия на iOS 12 за разработчици, са открити някои индикации, които ги потвърждават. Интересното е, че в кода на операционната система не само се споменава поддръжката на две карти, но и наличието на втори слот за такава, което означава, че iPhone може би няма да е ограничен до една SIM карта и една eSIM.

Ако тълкуването на софтуера е точно, то това няма да е първият път, когато Apple резкрива бъдещия си хардуер по този начин. Всъщност фирмуерат на HomePod и бета версиите на iOS 11 разкриха дизайна на iPhone X, Face Idр Animoji и новите AirPods далеч преди Apple да ги покаже.

Освен информацията за поддръжката на две SIM карти, новата бета версия, която беше пусната вчера, включва и такава за бъдещата кутийка за безжично зареждане на AirPods.

Всичко обаче ще стане ясно през септември, когато компанията ще проведе ежегодното си събитие, на което ще дебютират дългоочакваните три модела iPhone и кой знае още какво.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple пусна iOS 16.1.2

Apple пусна iOS 16.1.2

Apple пусна iOS 16.1.2 с някои корекции на грешки и оптимизации. Според бележките към изданието, iOS 16.1.2 въвежда подобрена съвместимост с безжични оператори, заедно с оптимизация за Crash Detection за моделите iPhone 14 и 14 Pro. Оптимизирането на Crash Detection...

Apple е изправена пред проблеми с доставките на iPhone 14 Pro и 14 Pro Max

Apple е изправена пред проблеми с доставките на iPhone 14 Pro и 14 Pro Max

Apple е изправена пред проблеми с доставките на iPhone 14 Pro и 14 Pro Max заради протести в основната фабрика на Foxconn в Китай. Според известния анализатор Минг-Чи Куо, доставките на устройствата ще са “значително по-ниски” през последното тримесечие на годината....

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата, произведен от Sony, който все още не е пуснат на пазара, твърдят последните слухове. Според доклад на Nikkei, Apple ще използва най-новия и съвременен сензор на Sony за предстоящата си серия iPhone 15. Той ще удвои сигнала...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This