Изберете Страница

В новата бета версия на iOS 12 има индикации за двусимов iPhone

Слуховете за iPhone, поддържащ две SIM карти се появиха по-рано тази година, но сега в последната бета версия на iOS 12 за разработчици, са открити някои индикации, които ги потвърждават. Интересното е, че в кода на операционната система не само се споменава поддръжката на две карти, но и наличието на втори слот за такава, което означава, че iPhone може би няма да е ограничен до една SIM карта и една eSIM.

Ако тълкуването на софтуера е точно, то това няма да е първият път, когато Apple резкрива бъдещия си хардуер по този начин. Всъщност фирмуерат на HomePod и бета версиите на iOS 11 разкриха дизайна на iPhone X, Face Idр Animoji и новите AirPods далеч преди Apple да ги покаже.

Освен информацията за поддръжката на две SIM карти, новата бета версия, която беше пусната вчера, включва и такава за бъдещата кутийка за безжично зареждане на AirPods.

Всичко обаче ще стане ясно през септември, когато компанията ще проведе ежегодното си събитие, на което ще дебютират дългоочакваните три модела iPhone и кой знае още какво.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple Watch Series 8 ще отчита телесната температура

Apple Watch Series 8 ще отчита телесната температура

Очаква се предстоящият Apple Watch Series 8 да може да отчита телесната температура под някаква форма. Сега журналистът Марк Гърман твърди, че сензорът на часовника ще е достатъчно точен, за да определи дали потребителят има треска. В своя бюлетин Power On Гърман...

Стив Джобс посмъртно ще бъде удостоен с Президентския медал на свободата

Стив Джобс посмъртно ще бъде удостоен с Президентския медал на свободата

Съоснователят на Apple и бивш главен изпълнителен директор Стив Джобс посмъртно ще бъде удостоен с Президентския медал на свободата, обяви Белият дом. Това е най-високото гражданско отличие на САЩ, връчвано на лица, “с изключителен принос за просперитета, ценностите...

Apple е изправена пред правни проблеми с разработката на собствения си 5G модем

Apple е изправена пред правни проблеми с разработката на собствения си 5G модем

Apple е изправена пред правни проблеми с разработката на собствения си 5G модем, гласят последните слухове. Компанията имаше нестабилни отношения с Qualcomm, която беше единственият доставчик на 5G чипове, след като Intel се оттегли. Всъщност Apple закупи модемното...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This