Изберете Страница

В новата бета версия на iOS 12 има индикации за двусимов iPhone

Слуховете за iPhone, поддържащ две SIM карти се появиха по-рано тази година, но сега в последната бета версия на iOS 12 за разработчици, са открити някои индикации, които ги потвърждават. Интересното е, че в кода на операционната система не само се споменава поддръжката на две карти, но и наличието на втори слот за такава, което означава, че iPhone може би няма да е ограничен до една SIM карта и една eSIM.

Ако тълкуването на софтуера е точно, то това няма да е първият път, когато Apple резкрива бъдещия си хардуер по този начин. Всъщност фирмуерат на HomePod и бета версиите на iOS 11 разкриха дизайна на iPhone X, Face Idр Animoji и новите AirPods далеч преди Apple да ги покаже.

Освен информацията за поддръжката на две SIM карти, новата бета версия, която беше пусната вчера, включва и такава за бъдещата кутийка за безжично зареждане на AirPods.

Всичко обаче ще стане ясно през септември, когато компанията ще проведе ежегодното си събитие, на което ще дебютират дългоочакваните три модела iPhone и кой знае още какво.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

iPhone 15 ще поддържа по-бързо безжично зареждане

iPhone 15 ще поддържа по-бързо безжично зареждане

Wireless Power Consortium работи с Apple по следващото поколение стандарт Qi2, базиран на MagSafe, твърди нов слух. Това ще осигури по-бързи скорости за безжично зареждане за всички 15W Qi зарядни устройства за iPhone 15. Apple поддържа стандарта за безжично зареждане...

iOS 17 ще донесе функцията за интелигентен дисплей за някои модели iPhone

iOS 17 ще донесе функцията за интелигентен дисплей за някои модели iPhone

iOS 17 ще донесе функцията за интелигентен дисплей за някои модели iPhone, твърди Bloomberg, броени дни преди Apple да представи новата операционна система по време на WWDC 2023. Журналистът Марк Гърман посочва, че iOS 17 ще добави нов режим на дисплея, който превръща...

Появиха се изображения на iPhone 16 Pro Max

Появиха се изображения на iPhone 16 Pro Max

Месеци ни делят от премиерата на серията iPhone 15, но 9to5Mac вече публикува първите CAD изображения на iPhone 16 Pro Max. Смята се, че Apple планира да увеличи размерите на дисплея както на iPhone 16 Pro, така и на 16 Pro Max. Както се вижда от изображението,...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This