Изберете страница

В новата бета версия на iOS 12 има индикации за двусимов iPhone

Слуховете за iPhone, поддържащ две SIM карти се появиха по-рано тази година, но сега в последната бета версия на iOS 12 за разработчици, са открити някои индикации, които ги потвърждават. Интересното е, че в кода на операционната система не само се споменава поддръжката на две карти, но и наличието на втори слот за такава, което означава, че iPhone може би няма да е ограничен до една SIM карта и една eSIM.

Ако тълкуването на софтуера е точно, то това няма да е първият път, когато Apple резкрива бъдещия си хардуер по този начин. Всъщност фирмуерат на HomePod и бета версиите на iOS 11 разкриха дизайна на iPhone X, Face Idр Animoji и новите AirPods далеч преди Apple да ги покаже.

Освен информацията за поддръжката на две SIM карти, новата бета версия, която беше пусната вчера, включва и такава за бъдещата кутийка за безжично зареждане на AirPods.

Всичко обаче ще стане ясно през септември, когато компанията ще проведе ежегодното си събитие, на което ще дебютират дългоочакваните три модела iPhone и кой знае още какво.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

WWDC 2024 започва на 10 юни

WWDC 2024 започва на 10 юни

Apple официално обяви, че тазгодишната Световна конференция на разработчиците ще се проведе от 10 юни до 14 юни.  Цялата конференция ще е достъпна онлайн за всички разработчици, заедно със специалното събитие в Apple Park на 10 юни. В анонс за пресата, по повод WWDC...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This