Изберете Страница

Въпреки, че скоро ще пусне iOS 15, Apple работи по iOS 14.8

Apple пусна iOS 14.7 миналия месец, а iOS 15 е на път да излезе някъде през септември. Въпреки това изглежда компанията планира скоро да пусне iOS 14.8, като не е ясно какви нови функции ще бъдат включени в нея.

Както беше забелязано за пръв път от Брендън Шанкс и потвърдено от 9to5Mac, последният Xcode 13 включва препратки към iOS 14.8. Това би означавало първа по рода си 8-ма актуализация на iOS.

Въпреки, че изглежда странно компанията да работи по iOS 14.8 толкова малко време преди iOS 15 да стане официална, вече има прецедент. Миналата година Apple пусна iOS 13.7 на 1 септември, или само две седмици преди iOS 14, който достигна до всички потребители на 16 саптември.

Трябва да имаме предвид и това, че компанията планира тази година да даде на потребителите възможност за избор между актуализирането до iOS 15 и това да останат на iOS 14, като все пак получават нужните актуализации за сигурност. Към момента няма информация кога Apple може да пусне iOS 14.8, но възоснова на аналитични данни и препратки към Xcode изглежда, че това е нещо, върху което все още се работи.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Сгъваемият iPhone ще може сам да се защити при изпускане

Сгъваемият iPhone ще може сам да се защити при изпускане

Apple работи върху технология, която позволява на iPhone или iPad със сгъваем дисплей да откриват изпускане и незабавно да се затварят по пътя към земята, за да минимизират евентуалните щети. Наскоро подадена заявка за патент, наречена “Самоприбиращо се дисплейно...

Нови изображения подкрепят слуховете за solid state бутони в серията iPhone 15

Нови изображения подкрепят слуховете за solid state бутони в серията iPhone 15

Още миналата година известният анализатор Минг-Чи Куо съобщи, че бутоните за сила на звука и включване в серията iPhone 15 ще претърпят генерална промяна. Става въпрос конкретно за двата Pro модела, които ще получат solid state бутони с хаптична връзка, наподобяващи...

iOS 16.4 ще добави Voice Isolation за обажданията

iOS 16.4 ще добави Voice Isolation за обажданията

iOS 16.4 ще предложи нова функция за обажданията, сочат бележките към RC версията, пусната тази седмица. Функцията ще се нарича Voice Isolation и ще дава приоритет на гласа ви, блокирайки околния шум, за да направи разговорите по-ясни. Всъщност Voice Isolation е...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This