Изберете Страница

Въпреки, че скоро ще пусне iOS 15, Apple работи по iOS 14.8

Apple пусна iOS 14.7 миналия месец, а iOS 15 е на път да излезе някъде през септември. Въпреки това изглежда компанията планира скоро да пусне iOS 14.8, като не е ясно какви нови функции ще бъдат включени в нея.

Както беше забелязано за пръв път от Брендън Шанкс и потвърдено от 9to5Mac, последният Xcode 13 включва препратки към iOS 14.8. Това би означавало първа по рода си 8-ма актуализация на iOS.

Въпреки, че изглежда странно компанията да работи по iOS 14.8 толкова малко време преди iOS 15 да стане официална, вече има прецедент. Миналата година Apple пусна iOS 13.7 на 1 септември, или само две седмици преди iOS 14, който достигна до всички потребители на 16 саптември.

Трябва да имаме предвид и това, че компанията планира тази година да даде на потребителите възможност за избор между актуализирането до iOS 15 и това да останат на iOS 14, като все пак получават нужните актуализации за сигурност. Към момента няма информация кога Apple може да пусне iOS 14.8, но възоснова на аналитични данни и препратки към Xcode изглежда, че това е нещо, върху което все още се работи.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple се е отказала от плановете за евтин Apple Pencil за iPhone

Apple се е отказала от плановете за евтин Apple Pencil за iPhone

Apple е имала планове да представи тази година Apple Pencil с цена от 49 долара, който поддържа iPhone, но се е отказала от устройството в последния момент, твърди нов слух. At the Apple Event in September, Apple was originally going to release a new Apple Pencil...

iPhone 15 Pro може би ще има хаптични бутони за силата на звука и включване

iPhone 15 Pro може би ще има хаптични бутони за силата на звука и включване

iPhone 15 Pro може би ще има хаптични бутони за силата на звука и включване, твърди Barclays, позовавайки се на данни от доставчик на компоненти. В писмо до акционерите този месец, базираната в Тексас компания за полупроводници заявява, че продължава “да се ангажира...

iPhone 14 Pro получи титлата “най-бърз 5G телефон”

iPhone 14 Pro получи титлата “най-бърз 5G телефон”

Според ново изследване на Ookla, компанията зад популярните приложения и сайт Speedtest, iPhone 14 Pro е “най-бързия 5G телефон”. Изводът е базиран на данни, събрани от хора, тествали скоростта на 5G връзката си в САЩ и Великобритания. Ookla твърди, че нейните тестове...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This