Изберете Страница

Въпреки, че скоро ще пусне iOS 15, Apple работи по iOS 14.8

Apple пусна iOS 14.7 миналия месец, а iOS 15 е на път да излезе някъде през септември. Въпреки това изглежда компанията планира скоро да пусне iOS 14.8, като не е ясно какви нови функции ще бъдат включени в нея.

Както беше забелязано за пръв път от Брендън Шанкс и потвърдено от 9to5Mac, последният Xcode 13 включва препратки към iOS 14.8. Това би означавало първа по рода си 8-ма актуализация на iOS.

Въпреки, че изглежда странно компанията да работи по iOS 14.8 толкова малко време преди iOS 15 да стане официална, вече има прецедент. Миналата година Apple пусна iOS 13.7 на 1 септември, или само две седмици преди iOS 14, който достигна до всички потребители на 16 саптември.

Трябва да имаме предвид и това, че компанията планира тази година да даде на потребителите възможност за избор между актуализирането до iOS 15 и това да останат на iOS 14, като все пак получават нужните актуализации за сигурност. Към момента няма информация кога Apple може да пусне iOS 14.8, но възоснова на аналитични данни и препратки към Xcode изглежда, че това е нещо, върху което все още се работи.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone през 2022 година на фона на цялостното забавяне на пазара на смартфони, твъди Bloomberg. Компанията е поръчала 90 милиона бройки iPhone 14, колкото и iPhone 13 през същия период на миналата година. Apple очаква да произведе...

Куо: Apple ще увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro

Куо: Apple ще увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro

Apple планира да увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro, твърди известният анализатор Минг-Чи Куо, въпреки че не разкрива точни цифри. В свой пост в Twitter той посочва, че средната продажна цена на цялата гама iPhone 14 ще се увеличи с около 15% в сравнение с...

Процентът на батерията се връща с iOS 16 beta 5

Процентът на батерията се връща с iOS 16 beta 5

Процентът на батерията най-сетне се завръща с последната iOS 16 beta 5. Това беше едно от най-честите желания на потребителите, след като Apple го премахна с пускането на iPhone X. За да бъде активирана опцията, ще трябва да посетите настройките и секцията “батерия”....

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This