Изберете Страница

Влогъри рискуват да си навлекат гнева на Apple публикувайки преждевременно ревютата си за iPhone X

Apple най-вероятно не е очарована от вълната видео ревюта на новия iPhone X, които напоследък заливат You Tube. Някои от най-известните влогъри, преждевременно пуснаха своите клипове, дни преди официалния старт на устройството, рискувайки да си навлекат гнева на гиганта.

Ревюто на Thunder E от популярния технологичен канала Boredatwork, обхваща почти всички аспекти на iPhone X, включително необичайния му дизайн, анимираните емотикони и новата функция Face ID:

Има и отделен, учебен клип, който въвежда потребителите в настройките на устройството:

Остава да се провери колко добре ще се сработи Face ID с потребителите, но Thunder E отбелязва, че според собствените му впечатления и тестове, функцията работи „доста ефективно“ към момента. Това, което влогърът греши, е че при порастване на брада например, ще се наложи собственикът на телефона да повтори настройката на Face ID и на този факт компанията обърна специално внимание по време на официалното представяне на смартфона през септември.

Следващият интересен клип е на френския канал TheiCollection:

Двете ревюта се появих броени дни, след като дъщерята на служител в Apple, Брук Питърсън, качи собственото си превю на iPhone X, заснето в кафето на кампуса Apple Park и това стана причина баща й да бъде уволнен.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

iOS 17 ще стане официална по-късно днес

iOS 17 ще стане официална по-късно днес

iOS 17 ще стане официална по-късно днес. След повече от три месеца бета тестове, актуализацията ще е достъпна за iPhone Xr и по-нови модели и ще донесе множество нови функции и подобрения. StandBy StandBy е нов режим на екрана, който ви предоставя полезна информация,...

Ето какво представи Apple на своето събитие Wonderlust

Ето какво представи Apple на своето събитие Wonderlust

Най-очакваните продукти, които Apple представи на своето есенно събитие Wonderlust снощи разбира се са четирите модела от серията iPhone 15. За съжаление, поне за мен, тръпката от представянето на новите продукти някак си вече не е същата, тъй като 99% от слуховете до...

Само цената на iPhone 15 Pro Max може да се увеличи тази година

Само цената на iPhone 15 Pro Max може да се увеличи тази година

Само цената на iPhone 15 Pro Max може да се увеличи тази година, твърди тайванската компания TrendForce на фона на предишни слухове за увеличение на цените на двата Pro модели в предстоящата серия. Според компанията, iPhone 15 Pro отново ще се продава за 999 долара в...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This