Apple най-вероятно не е очарована от вълната видео ревюта на новия iPhone X, които напоследък заливат You Tube. Някои от най-известните влогъри, преждевременно пуснаха своите клипове, дни преди официалния старт на устройството, рискувайки да си навлекат гнева на гиганта.

Ревюто на Thunder E от популярния технологичен канала Boredatwork, обхваща почти всички аспекти на iPhone X, включително необичайния му дизайн, анимираните емотикони и новата функция Face ID:

Има и отделен, учебен клип, който въвежда потребителите в настройките на устройството:

Остава да се провери колко добре ще се сработи Face ID с потребителите, но Thunder E отбелязва, че според собствените му впечатления и тестове, функцията работи „доста ефективно“ към момента. Това, което влогърът греши, е че при порастване на брада например, ще се наложи собственикът на телефона да повтори настройката на Face ID и на този факт компанията обърна специално внимание по време на официалното представяне на смартфона през септември.

Следващият интересен клип е на френския канал TheiCollection:

Двете ревюта се появих броени дни, след като дъщерята на служител в Apple, Брук Питърсън, качи собственото си превю на iPhone X, заснето в кафето на кампуса Apple Park и това стана причина баща й да бъде уволнен.