Изберете Страница

Видео показва за пръв път интересен нов жест в iPhone X

Днес няма по-гореща тема от iPhone X, чиито предварителни поръчки вече започнаха. Той безспорно е най-иновативния модел на компанията от години насам, а отказът от хоум бутон е може би най-спорния й ход.

След него Apple е принудена да промени и начина, по който си взаимодействаме с телефона, а като пример можм да посочим Face ID, която заменя Touch ID при отключване и идентификация за различни функции, или Siri, която може да се извика чрез няколко секундно задържане на страничния бутон за включване. Без хоум бутон, потребителите ще трябва да правят различни жестове, за да се върнат на началния екран, което звучи просто, но изглежда като магия и все още не сме виждали в действие.

Един клип, който се появи в Twittr и Reddit, показва колко гладко е превкючването между приложенията на iPhone X, без да се налага да се активира пълния мултитаскинг панел:

Трябва да отбележим, че между приложенията може да се превключва и като се прекара пръст на ляво или дясно по хоризонталната лента в долната част на екрана, а традиционния мултитаскинг можете да извикате, като прекарате пръст до средата на дисплея – което Apple демонстрира на официалното събитие, когато представи десетия си юбилеен модел iPhone миналия месец.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Ново видео сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max и iPhone 13 Pro Max

Ново видео сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max и iPhone 13 Pro Max

До премиерата на новата серия iPhone 14 остава по-малко от месец и слуховете за нея се увеличават с всеки изминал ден. Сега нов клип, публикуван в Twitter сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max с този на неговия предшественик 13 Pro Max. iPhone 14 Pro Max on hands good...

Apple вече приготвя предварително записаното си есенно събитие

Apple вече приготвя предварително записаното си есенно събитие

Apple вече е започнала да зиписва виртуалното си есенно събитие, по време на което ще представи новата серия iPhone 14 и Apple Watch Series 8, твърди журналистът Марк Гърман. Въпреки очакванията компанията да възстанови присъствените евенти, журналистът посочва, че...

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

С наближаване на премиерата на iPhone 14, слуховете за новите мадели стават все повече и повече. Последните визират цената им и твърдят, че тя може да започва от 799 долара. Информацията пристига с любезното съдействие на корейския блог Naver и сочи, че iPhone 14 ще...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This