Изберете Страница

Видео: Нов концептуален клип на iPhone 8 показва един изключителен OLED дисплей

Въпреки, че станахме свидетели на доста противоречива информация за датата, на която iPhone 8 ще достигне до пазара, известният лейкър Стев Хеммерстофер, когото познаваме под ника @OnLeaks, наскоро обяви в Twitter, че масовото производство на най-очаквания смартфон тази година, няма да закъснее. Напротив, очаква се Apple да го започне през август, което ще осигури добра възможност iPhone 8 да не се забави чак до следващата година, както твърдяха някои прогнози.

До момента най-важният въпрос, който стоеше пред Apple беше дали ще успее да вгради сензора за пръстови отпечатъци под OLED панела, или той ще бъде поставен на гърба на устройството. Едно концептуално видео, публикувано от You Tube канала ConceptsPhone обединява всички слухове до сега и покава това, което можем да очакваме есента:

Екстравагантният и футуристичен образ на iPhone 8, показан в концепцията дава добър изглед и към някои от новите функции, които се спекулира, че ще въведе Apple и илюстрира т.нар. функционална зона, която може би ще замести традиционния хоум бутон на iPhone.

Разбира се видеото показва само гледната точка на дизайнерите, като няма как да знаем, дали iPhone 8 ще прилича поне малко на показаното в него, но ако е така, бихте ли дали 1000 долара за това устройство?

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Microsoft спира SwiftKey за iOS от 5 октомври

Microsoft спира SwiftKey за iOS от 5 октомври

Microsoft прекратява поддръжката на своята клавиатура SwiftKey за iOS, а самото приложение ще бъде премахнато от App Store от 5 октомври, потвърди самата компания. В отговор на запитване от страна на ZDNet за повече информация заради липсата на актуализация на...

Популярността на iPhone 14 Pro Max може да доведе до още по-голяма диференциация между моделите в следващата серия

Популярността на iPhone 14 Pro Max може да доведе до още по-голяма диференциация между моделите в следващата серия

Популярността на iPhone 14 Pro Max може да доведе до още по-голяма диференциация между моделите в следващата серия, твърди известният анализатор Минг-Чи Куо. Apple може да добави ексклузивни функции в iPhone 15 Pro Max, в опит да насърчи още повече потребителите да...

iPhone 14 Pro Max печели наградата за най-добър дисплей, измествайки своя предшественик

iPhone 14 Pro Max печели наградата за най-добър дисплей, измествайки своя предшественик

iPhone 14 Pro Max печели наградата за най-добър дисплей, измествайки своя предшественик iPhone 13 Pro Max, според годишното издание на Display Technology Shoot-On на Display Mate. Въпреки, че iPhone 14 Pro Max има същата разделителна способност като 13 Pro Max, Apple...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This