Въпреки, че станахме свидетели на доста противоречива информация за датата, на която iPhone 8 ще достигне до пазара, известният лейкър Стев Хеммерстофер, когото познаваме под ника @OnLeaks, наскоро обяви в Twitter, че масовото производство на най-очаквания смартфон тази година, няма да закъснее. Напротив, очаква се Apple да го започне през август, което ще осигури добра възможност iPhone 8 да не се забави чак до следващата година, както твърдяха някои прогнози.

До момента най-важният въпрос, който стоеше пред Apple беше дали ще успее да вгради сензора за пръстови отпечатъци под OLED панела, или той ще бъде поставен на гърба на устройството. Едно концептуално видео, публикувано от You Tube канала ConceptsPhone обединява всички слухове до сега и покава това, което можем да очакваме есента:

Екстравагантният и футуристичен образ на iPhone 8, показан в концепцията дава добър изглед и към някои от новите функции, които се спекулира, че ще въведе Apple и илюстрира т.нар. функционална зона, която може би ще замести традиционния хоум бутон на iPhone.

Разбира се видеото показва само гледната точка на дизайнерите, като няма как да знаем, дали iPhone 8 ще прилича поне малко на показаното в него, но ако е така, бихте ли дали 1000 долара за това устройство?