Изберете Страница

Видео: Нов концептуален клип на iPhone 8 показва един изключителен OLED дисплей

Въпреки, че станахме свидетели на доста противоречива информация за датата, на която iPhone 8 ще достигне до пазара, известният лейкър Стев Хеммерстофер, когото познаваме под ника @OnLeaks, наскоро обяви в Twitter, че масовото производство на най-очаквания смартфон тази година, няма да закъснее. Напротив, очаква се Apple да го започне през август, което ще осигури добра възможност iPhone 8 да не се забави чак до следващата година, както твърдяха някои прогнози.

До момента най-важният въпрос, който стоеше пред Apple беше дали ще успее да вгради сензора за пръстови отпечатъци под OLED панела, или той ще бъде поставен на гърба на устройството. Едно концептуално видео, публикувано от You Tube канала ConceptsPhone обединява всички слухове до сега и покава това, което можем да очакваме есента:

Екстравагантният и футуристичен образ на iPhone 8, показан в концепцията дава добър изглед и към някои от новите функции, които се спекулира, че ще въведе Apple и илюстрира т.нар. функционална зона, която може би ще замести традиционния хоум бутон на iPhone.

Разбира се видеото показва само гледната точка на дизайнерите, като няма как да знаем, дали iPhone 8 ще прилича поне малко на показаното в него, но ако е така, бихте ли дали 1000 долара за това устройство?

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Нови рендери на iPhone 14 Pro подчертават промените в дизайна му

Нови рендери на iPhone 14 Pro подчертават промените в дизайна му

Джон Просър сподели нови рендери на iPhone 14 Pro, които ни предоставят най-точния поглед върху бъдещите промени в дизайна му. Във видеото си в каннала Front Page Tech, той разкрива концепцията, създадена от дизайнера Ян Зелбо:...

Има риск iPhone 14 да се забави тази година

Има риск iPhone 14 да се забави тази година

Въпреки че у нас вече не се говори за пандемията от COVID-19 и всички мерки останаха в миналото, в други части на света това не е така. За съжаление точно в един от тези региони се произвежда iPhone - Китай. Все още има риск поне един от предстоящите модели iPhone 14...

iPhone 14 Pro може да предложи Always-On дисплей

iPhone 14 Pro може да предложи Always-On дисплей

Миналогодишните iPhone 13 Pro и 13 Max бяха първите модели на Apple със 120 Hz ProMotion дисплей. Техните наследници тази година ще продължат да използват технологията, но техните дисплеи ще могат да се похвалят с разширена променливост на честотата на опресняване. За...

0 коментара

Подайте коментар