Изберете страница

Видео: Нов концептуален клип на iPhone 8 показва един изключителен OLED дисплей

Въпреки, че станахме свидетели на доста противоречива информация за датата, на която iPhone 8 ще достигне до пазара, известният лейкър Стев Хеммерстофер, когото познаваме под ника @OnLeaks, наскоро обяви в Twitter, че масовото производство на най-очаквания смартфон тази година, няма да закъснее. Напротив, очаква се Apple да го започне през август, което ще осигури добра възможност iPhone 8 да не се забави чак до следващата година, както твърдяха някои прогнози.

До момента най-важният въпрос, който стоеше пред Apple беше дали ще успее да вгради сензора за пръстови отпечатъци под OLED панела, или той ще бъде поставен на гърба на устройството. Едно концептуално видео, публикувано от You Tube канала ConceptsPhone обединява всички слухове до сега и покава това, което можем да очакваме есента:

Екстравагантният и футуристичен образ на iPhone 8, показан в концепцията дава добър изглед и към някои от новите функции, които се спекулира, че ще въведе Apple и илюстрира т.нар. функционална зона, която може би ще замести традиционния хоум бутон на iPhone.

Разбира се видеото показва само гледната точка на дизайнерите, като няма как да знаем, дали iPhone 8 ще прилича поне малко на показаното в него, но ако е така, бихте ли дали 1000 долара за това устройство?

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

WWDC 2024 започва на 10 юни

WWDC 2024 започва на 10 юни

Apple официално обяви, че тазгодишната Световна конференция на разработчиците ще се проведе от 10 юни до 14 юни.  Цялата конференция ще е достъпна онлайн за всички разработчици, заедно със специалното събитие в Apple Park на 10 юни. В анонс за пресата, по повод WWDC...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This