Изберете Страница

Видео: Как се представя iPhone 6s преди и след замяната на батерията

Apple потвърди през декември, че забавя софтуерно по-старите си модели телефони, тъй като батериите им се износват и не могат да се справят напълно с натоварването. В момента компанията предлага замяна на батериите на значително по-ниска цена до края на 2018 година, а един клип, споделен вчера, дава представа за това как се държи iPhone 6s преди и след манипулацията:

Разликата в производителността е забележителна, а автор на видеото е Бенет Сорбо, който твърди, че устройството му е закупено преди две години и наистина е усещал забавянето преди замяната.

В клипа Сорбо не показва два телефона, а един и същ съответно преди и след смяната на батерията, за която е чакал около месец. Това всъщност не е нещо необичайно напоследък, тъй като напливът за тази услуга е голям след намалението на цената и от 79 на 29 долара. По време на клипа, той преминава през различни задачи, вариращи от отваряне на приложения до сърфиране в Safari, а разликата в производителността е очевидна, дори и при зареждане на началната страница. По отношение на бенчмарк тестовете, iPhone 6s отбелязва съответно 2485 и 4412 точки преди и след манипулацията.

Понастоящем Apple тества новата си iOS 11.3, която ще включва в себе си нови възможности за контрол на мощността и изключване на забавянето по желание на потребителите.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Siri може да прави запис на екрана в iOS 16.5 Beta 1

Siri може да прави запис на екрана в iOS 16.5 Beta 1

Без да губи ценно време, Apple вече пусна iOS 16.5 Beta 1 за разработчици вчера. С тази версия компанията се съсредоточава върху подобряване на функционалността на Siri и предлага нова функция Screen Recording с гласовия асистент. Вече можете да кажете “Hey Siri,...

Серията iPhone 15 само с eSIM ще бъде пусната в повече региони

Серията iPhone 15 само с eSIM ще бъде пусната в повече региони

Серията iPhone 14 пристигна с поддръжка на eSIM, продължавайки традицията, въведена с iPhone Xs през 2018 година. За пръв път обаче Apple пусна моделите без физически слот за SIM карта в САЩ. Сега слуховете сочат, че гигантът планира да разшири тази си инициатива в...

iOS 16.4  ще добави някои нови функции

iOS 16.4 ще добави някои нови функции

След почти 6 седмици бета тестове, се очаква iOS 16.4 да бъде пусната официално тази седмица, за да добави някои нови функции за iPhone 8 и по-новите модели. С актуализацията ще пристигнат нови емотикони, въведени с Unicode 15.0, сред които треперещо лице, сърце в три...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This