Изберете Страница

Видео: Как се представя iPhone 6s преди и след замяната на батерията

Apple потвърди през декември, че забавя софтуерно по-старите си модели телефони, тъй като батериите им се износват и не могат да се справят напълно с натоварването. В момента компанията предлага замяна на батериите на значително по-ниска цена до края на 2018 година, а един клип, споделен вчера, дава представа за това как се държи iPhone 6s преди и след манипулацията:

Разликата в производителността е забележителна, а автор на видеото е Бенет Сорбо, който твърди, че устройството му е закупено преди две години и наистина е усещал забавянето преди замяната.

В клипа Сорбо не показва два телефона, а един и същ съответно преди и след смяната на батерията, за която е чакал около месец. Това всъщност не е нещо необичайно напоследък, тъй като напливът за тази услуга е голям след намалението на цената и от 79 на 29 долара. По време на клипа, той преминава през различни задачи, вариращи от отваряне на приложения до сърфиране в Safari, а разликата в производителността е очевидна, дори и при зареждане на началната страница. По отношение на бенчмарк тестовете, iPhone 6s отбелязва съответно 2485 и 4412 точки преди и след манипулацията.

Понастоящем Apple тества новата си iOS 11.3, която ще включва в себе си нови възможности за контрол на мощността и изключване на забавянето по желание на потребителите.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple се е отказала от плановете за евтин Apple Pencil за iPhone

Apple се е отказала от плановете за евтин Apple Pencil за iPhone

Apple е имала планове да представи тази година Apple Pencil с цена от 49 долара, който поддържа iPhone, но се е отказала от устройството в последния момент, твърди нов слух. At the Apple Event in September, Apple was originally going to release a new Apple Pencil...

iPhone 15 Pro може би ще има хаптични бутони за силата на звука и включване

iPhone 15 Pro може би ще има хаптични бутони за силата на звука и включване

iPhone 15 Pro може би ще има хаптични бутони за силата на звука и включване, твърди Barclays, позовавайки се на данни от доставчик на компоненти. В писмо до акционерите този месец, базираната в Тексас компания за полупроводници заявява, че продължава “да се ангажира...

iPhone 14 Pro получи титлата “най-бърз 5G телефон”

iPhone 14 Pro получи титлата “най-бърз 5G телефон”

Според ново изследване на Ookla, компанията зад популярните приложения и сайт Speedtest, iPhone 14 Pro е “най-бързия 5G телефон”. Изводът е базиран на данни, събрани от хора, тествали скоростта на 5G връзката си в САЩ и Великобритания. Ookla твърди, че нейните тестове...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This