Изберете страница

Видео: Как се представя iPhone 6s преди и след замяната на батерията

Apple потвърди през декември, че забавя софтуерно по-старите си модели телефони, тъй като батериите им се износват и не могат да се справят напълно с натоварването. В момента компанията предлага замяна на батериите на значително по-ниска цена до края на 2018 година, а един клип, споделен вчера, дава представа за това как се държи iPhone 6s преди и след манипулацията:

Разликата в производителността е забележителна, а автор на видеото е Бенет Сорбо, който твърди, че устройството му е закупено преди две години и наистина е усещал забавянето преди замяната.

В клипа Сорбо не показва два телефона, а един и същ съответно преди и след смяната на батерията, за която е чакал около месец. Това всъщност не е нещо необичайно напоследък, тъй като напливът за тази услуга е голям след намалението на цената и от 79 на 29 долара. По време на клипа, той преминава през различни задачи, вариращи от отваряне на приложения до сърфиране в Safari, а разликата в производителността е очевидна, дори и при зареждане на началната страница. По отношение на бенчмарк тестовете, iPhone 6s отбелязва съответно 2485 и 4412 точки преди и след манипулацията.

Понастоящем Apple тества новата си iOS 11.3, която ще включва в себе си нови възможности за контрол на мощността и изключване на забавянето по желание на потребителите.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

WWDC 2024 започва на 10 юни

WWDC 2024 започва на 10 юни

Apple официално обяви, че тазгодишната Световна конференция на разработчиците ще се проведе от 10 юни до 14 юни.  Цялата конференция ще е достъпна онлайн за всички разработчици, заедно със специалното събитие в Apple Park на 10 юни. В анонс за пресата, по повод WWDC...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This