Изберете Страница

Видео: Как се представя iPhone 6s преди и след замяната на батерията

Apple потвърди през декември, че забавя софтуерно по-старите си модели телефони, тъй като батериите им се износват и не могат да се справят напълно с натоварването. В момента компанията предлага замяна на батериите на значително по-ниска цена до края на 2018 година, а един клип, споделен вчера, дава представа за това как се държи iPhone 6s преди и след манипулацията:

Разликата в производителността е забележителна, а автор на видеото е Бенет Сорбо, който твърди, че устройството му е закупено преди две години и наистина е усещал забавянето преди замяната.

В клипа Сорбо не показва два телефона, а един и същ съответно преди и след смяната на батерията, за която е чакал около месец. Това всъщност не е нещо необичайно напоследък, тъй като напливът за тази услуга е голям след намалението на цената и от 79 на 29 долара. По време на клипа, той преминава през различни задачи, вариращи от отваряне на приложения до сърфиране в Safari, а разликата в производителността е очевидна, дори и при зареждане на началната страница. По отношение на бенчмарк тестовете, iPhone 6s отбелязва съответно 2485 и 4412 точки преди и след манипулацията.

Понастоящем Apple тества новата си iOS 11.3, която ще включва в себе си нови възможности за контрол на мощността и изключване на забавянето по желание на потребителите.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple е изправена пред правни проблеми с разработката на собствения си 5G модем

Apple е изправена пред правни проблеми с разработката на собствения си 5G модем

Apple е изправена пред правни проблеми с разработката на собствения си 5G модем, гласят последните слухове. Компанията имаше нестабилни отношения с Qualcomm, която беше единственият доставчик на 5G чипове, след като Intel се оттегли. Всъщност Apple закупи модемното...

Навършиха се 15 години, откакто първият iPhone излезе на пазара

Навършиха се 15 години, откакто първият iPhone излезе на пазара

На 29 юни 2007 година дълги опашки нетърпеливи потребители се наредиха пред магазините на Apple, нетърпеливи да се докоснат до първия iPhone. Оттогава светът не е същият! Всъщност устройството беше представено на 9 януари 2007 година, но на доставчиците бяха нужни...

Apple Watch може да бъде забранен в САЩ заради патентно дело

Apple Watch може да бъде забранен в САЩ заради патентно дело

Съдия на Международната търговска комисия издаде първоначална констатация, според която Apple е нарушила патентована ЕКГ технология на AliveCor и това може да доведе до забраната на Apple Watch в САЩ. След като заведе дело за нарушаване на патенти срещу Apple през...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This