Изберете страница

Цената на iPhone X надхвърли 8000 долара в eBay

Една от най-обсъжданите теми тази есен е високата цена на десетия юбилеен модел iPhone, която всъщност е и най-голямата в историята на емблематичния смартфон.

Ако 999 долара ви се струват ужасно много, то това, което можете да видите в eBay направо ще ви шокира. Цената на iPhone X в най-популярната платформа за онлайн пазаруване достигна космическите 8400 долара, а най-любопитното е, че вече има продадени 200 бройки на тази стойност. Можете да го намерите и за 6000 долара, а най-често предлаганите оферти са между 2500 и 3000 долара. Най-ниските цени пък се въртят около 1500 – 2000 долара.

Разбира се eBay не може да бъде критерий за определяне на търсенето на iPhone X, но голямата активност при тези невероятни цени сочи, че прогнозите анализаторите за огромен интерес се сбъдват, а може би слуховете за недостиг на бройките принуждават най-върлите фенове на марката да плащат в пъти повече за десетия юбилеен модел. Има и интересни предложения, като iPhone X 256 GB за 1050 долара, което определено буди съмнение, тъй като официалната цена на този вариант е с 99 долара по-висока.

След като нашите родни оператори обявиха своите цени и предложения за най-желания смартфон тази година, остава само да се надяваме, че ще се заредят и с достатъчно бройки, за да отговорят на интереса от страна на потребителите, за да не се налага да прибягваме до услугите на eBay.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

WWDC 2024 започва на 10 юни

WWDC 2024 започва на 10 юни

Apple официално обяви, че тазгодишната Световна конференция на разработчиците ще се проведе от 10 юни до 14 юни.  Цялата конференция ще е достъпна онлайн за всички разработчици, заедно със специалното събитие в Apple Park на 10 юни. В анонс за пресата, по повод WWDC...

Apple ще ъпдейтва iPhone в магазините си, без да се налага да бъдат вадени от кутията

Apple ще ъпдейтва iPhone в магазините си, без да се налага да бъдат вадени от кутията

Apple се готви да пусне нова система, която ще позволи на персонала в магазина да ъпдейтва безжично софтуера на iPhone преди продажба, без да се налага да ги изважда от опаковката им, съобщи в своя бюлетин Power On, Марк Гърман от Bloomberg. Според него, новата...

Защо е по-добре да изчакате с ъпдейта до macOS Sonoma 14.4

Защо е по-добре да изчакате с ъпдейта до macOS Sonoma 14.4

Apple пусна macOS Sonoma 14.4 на 7 март, но преходът към най-новата софтуерна актуализация не беше напълно безпроблемен за всички. Потребители докладваха редица бъгове, които значително влияят на ежедневния им работен процес. Някои потребители са имали проблеми със...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This