Изберете страница

Това може би е защитно стъкло за iPhone 8

Нови снимки и кратък клип, показващи защитно стъкло, предназначено за бъдещия iPhone 8, бяха публикувани в китайската социална мрежа Weibo вчера и след това бяха споделени от Бенджамин Гескин и SlashLeaks.

Предполага се, че стъклото е направено именно за iPhone 8 и неговия 5.8 инчов дисплей, а кадрите потвърждават дизайна, който се наложи от слуховете напоследък. Рамките на стъклото са много тънки, с изключение на горната част, където ще се помещава камерата и останалите сензори на предния панел. За да направи тази разлика малко по-незабележиа, iOS 11 може би ще използва технология за дълбок черен цвят, предоставено от OLED панела, като така ще направи тази част да изглежда като една непрекъсната тъмна ивица.

Заглавието на снимката „Протектор от темперирано стъкло за iPhone 8 с цена от 31.99 долара“ в описанието на MobileFun предполага, че аксесоарът ще защитава от край до край екрана на телефона, като ще има заоблен 2.5 D ръб, което потвърждава слуховете, че iPhone 8 ще има плосък OLED дисплей.

В следващата снимка, публикувана от SlashLaeks, друг производител на протектори показва своя аксесоар, твърдейки, че смартфонът ще се нарича Dеcade Edition, което не е споменавано до момента в предишните предположения за име на десетия юбилеен модел iPhone. Следвайки миналогодишен доклад, в който се споменаваше, че служители на Apple наричат смартфона iPhone 8, това название като че ли се наложи в интернет пространството, но е съвсем възможно компанията да представи устройството есента и под друго име. Сред предположенията на тази тема са iPhone X и iPhone Edition, а сега можем да добавим Decade Edition към списъка.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

WWDC 2024 започва на 10 юни

WWDC 2024 започва на 10 юни

Apple официално обяви, че тазгодишната Световна конференция на разработчиците ще се проведе от 10 юни до 14 юни.  Цялата конференция ще е достъпна онлайн за всички разработчици, заедно със специалното събитие в Apple Park на 10 юни. В анонс за пресата, по повод WWDC...

Apple ще ъпдейтва iPhone в магазините си, без да се налага да бъдат вадени от кутията

Apple ще ъпдейтва iPhone в магазините си, без да се налага да бъдат вадени от кутията

Apple се готви да пусне нова система, която ще позволи на персонала в магазина да ъпдейтва безжично софтуера на iPhone преди продажба, без да се налага да ги изважда от опаковката им, съобщи в своя бюлетин Power On, Марк Гърман от Bloomberg. Според него, новата...

Защо е по-добре да изчакате с ъпдейта до macOS Sonoma 14.4

Защо е по-добре да изчакате с ъпдейта до macOS Sonoma 14.4

Apple пусна macOS Sonoma 14.4 на 7 март, но преходът към най-новата софтуерна актуализация не беше напълно безпроблемен за всички. Потребители докладваха редица бъгове, които значително влияят на ежедневния им работен процес. Някои потребители са имали проблеми със...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This