Изберете страница

Първата пратка iPhone 7 отпътува от Китай

Довечера в 20 часа българско време е голямото събитие, което феновете на Apple очакват от месеци. На него разбира се ще видим новите модели iPhone, а първата пратка готови телефони вече отпътува от Китай.

Според информация на Sina, партидата с тегло 46.7 тона съдържа 84 700 смартфона и е заминала в края на миналата седмица, за да могат нетърпеливите фенове да направят предварителните си поръчки, броени дни след премиерата. Към 5 септември общият брой разпратени към магазините iPhone 7 и iPhone 7 Plus достига 371 000. Те са отпътували за САЩ, Великобритания, Холандия и Италия.

Както стана ясно от спекулациите до момента, новият модел iPhone няма да се различава много външно от своя предшественик, но всеки от нас таи надеждата, че компанията се е погрижила да ни изненада с вътрешните промени и да представи един наистина качествен модел. С нов, по-бърз и ефективен процесор, подобрена камера, защита от водни пръски и може би два нови цвята, iPhone 7 със сигурност ще бъде атрактивното предложение, което всеки от нас иска.

Според слуховете до сега, предварителните поръчки за iPhone 7 ще започнат още на 9 септември, а по магазините той ще се появи на 16 или 23 септември. У нас най-вериоятно ще е достъпен чак в началото на октомври, като можем да предположим, че съвсем скоро операторите ще обявят кога ще имат наличности в своите магазини.

Едно е сигурно, довечера в 20 часа, всички фенове на Apple ще са на линия, за да проследят на живо официалната премиера на iPhone 7. Както и миналата година, събитието ще може да се гледа през Safari, Edge или Apple TV.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

WWDC 2024 започва на 10 юни

WWDC 2024 започва на 10 юни

Apple официално обяви, че тазгодишната Световна конференция на разработчиците ще се проведе от 10 юни до 14 юни.  Цялата конференция ще е достъпна онлайн за всички разработчици, заедно със специалното събитие в Apple Park на 10 юни. В анонс за пресата, по повод WWDC...

Apple ще ъпдейтва iPhone в магазините си, без да се налага да бъдат вадени от кутията

Apple ще ъпдейтва iPhone в магазините си, без да се налага да бъдат вадени от кутията

Apple се готви да пусне нова система, която ще позволи на персонала в магазина да ъпдейтва безжично софтуера на iPhone преди продажба, без да се налага да ги изважда от опаковката им, съобщи в своя бюлетин Power On, Марк Гърман от Bloomberg. Според него, новата...

4 Коментари

      • Олег Петров

        Все се надявам да направят изненада 🙂 Все пак изтекоха и дизайн и други спецификации. Според мен ако го пуснат след година, то няма да изглежда по начина, който го лийкват сега 🙂

        • Десислава Тенева

          Ще видим, но не ми се вярва, много са 4 модела за една година, а и про-то ще е много скъп, надали ще заложат на това сега, като имат спад в продажбите.

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This